staszek Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ech, popełniłem falstart. Napisałem już kilka postów , dostałem sporo pomocy ze strony kolegów ale się wcześniej nie przywitałem . Naprawiam błąd.Mam na imię Staszek, jestem ze Śląska ( 48 lat w Katowicach , teraz okolice PogoriiIV i Przeczyc ) latek słusznych 53 .Wędkuję od 30 lat ( do czasów tegorocznych specjalizowałem się w drgającej i po części w spiningu na boczny trok a od tego roku specjalizacja to sandacz a metoda połowu to casting ) .Witam wszystkich tak jak ja "zdrowo rąbniętych" na punkcie wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teves Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam Wszystkich "nowych i starych"!!!Mam na imię Adam. Jestem z Torunia. Tylko Spinning. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioSan Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu, ale skoro nic nie pisałem to i się nie witałem, ów czas nadszedł zatem witam Was wszystkich serdecznie.Mam na imię Mariusz, jednakowoż wszyscy wołają na mnie Mario (rodzina też ) Wędkuję od 10 lat, głównie spinning, ale bywało że odkładałem go na dłużej i zasiadałem przy spławiczkach.Od zeszłego sezonu praktycznie tylko spinninguję, a jako że od spinna zaczynałem to i na spinnie postanowiłem się skoncentrować i jemu poświęcić cały wolny czas jaki mam na wyprawy z wędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirycznynarkoman Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam, mimo że to nie mój pierwszy post to chciałbym się przedstawić. Nazywam się Jacek, mam 22 lata, mieszkam w Olsztynie, wędkuje około 7lat, zaczynając od spławika, jednak z czasem przeszedłem na aktywniejszą formę jaką jest spinning. Łowię na wodach pzw Olsztyn jak i ciechanów jako że pochodzę z tamtych stron. Lekki spining rzeczny w poszukiwaniu kleni to ostatnio jeden z moich głównych celów Wędkowanie to dla mnie najlepszy sposób spędzania wolnego czasu, uważam też że nic tak nie zbliża ludzi jak wspólne chwile na rybach więc jestem otwarty na propozycje wspólnej wyprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turboaspius Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wita Mam na imię Maciej. Od kilku lat biegam za szczupakiem, okoniem oraz boleniem. Po kilkuletnim zgłębianiu zawartości tego forum przyszedł czas na robienie własnych woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Wita Mam na imię Maciej. Od kilku lat biegam za szczupakiem, okoniem oraz boleniem. Po kilkuletnim zgłębianiu zawartości tego forum przyszedł czas na robienie własnych woblerów.Witaj serdecznie Co do woblerów - mogę byc pierwszym testerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoto Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam wszystkich Mam na imię Maciek i jestem z Warszawy. Łowię na spinning i muchę ale czasami nie pogardzę spontaniczną zasiadką dla relaksu z lekkim gruncikiem i pickerkiem Pracuję w Centrum Wędkarstwa w Warszawie. Mam nadzieję,że zaaklimatyzuje się tu i co nieco popiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witaj serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Witam - Andrzej z Warszawy lat 50 wędkuję, kultywując tradycję rodzinną od 1973 roku więc już ....czterdziestolecie. Ulubiona metoda to oczywiście spinning, zaczynałem od klejonki Gopło i czeskiego Reexa , potem były cudem zdobyte Forelle , Rexy,kije Fiva i ,,gorzowska,, tęczówka...stare dzieje Lubię też posiedzieć z pickerkiem czy powalczyć ze skandynawskimi dorszami. Interesuję się również fotografią więc może czasem wrzucę jakieś zdjęcie:)Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Edytowane 13 Lipca 2013 przez Andrzej1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 witam panie i panów) jestem z woj. opolskiego dali mi na imię marek , Tylko spininguje i kombinuje jak każdy polak .))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam, Adam z tej strony. Jestem z Chorzowa, czasami tu zaglądam, bo można trochę ciekawych rzeczy się dowiedzieć i poznać wędkarzy, którzy nie ograniczają się tylko do miejscowych bajorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam wszystkich mam na imie Adam (pozdro dla imiennika z postu wyzej) jestem z Dabrowy Gorniczej trafilem tu przypadkowo szukajac w google informacji o produkcji woblerkow bo przygode ze struganiem dopiero zaczynam wedkuje w sumie tez nie dlugo bo od tamtego roku ale efekty coraz lepsze zostane tu na pewno na dluzej bo forum porzadne powiedzial bym z jajem .pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam wszystkich na Jerkbajt na imię mam Darek L.mieszkam we Wrocławiu moja metoda to spining,troling no i nasze Bałtyckie morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 witam wszystkich z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertykal95 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor931 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam Kolegów. Nazywam się Grzegorz. Na spinning łowię od niepamiętnych czasów Tz. można by rzec łowiłem gdyż ostatnie 5 lat więcej pracuję i podróżuję jak łowię. Chcę na nowo wrócić do spina i za namową doświadczonego kolegi postanowiłem korzystać z Waszego forum celem nabycia wiedzy o nowoczesnym wędkarstwie Pozdrawiam serdecznie @gregor931. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam wszystkich forumowiczow. Na imie mam Rafal pochodze z okolic Szczecina. pasjonuje mnie lowienie sandaczy oraz wedkarswo morskie ktore obecnie uprawiam w Norwegii. W planach sa rowniez duze zebate. Uwazam to forum za najlepsze kompedium wiedzy jesli chodzi o casting i spinning. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimakg Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Siemka.Witam i pozdrawiam wszystkich zgromadzonych. Swoje wędkarskie szlify rozpocząłem na podkarpaciu, teraz z powodu pracy częściej można mnie spotkać na mazowszu. Metody w których gustuję: --->spining<--->flyfishing<--- Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Witam nowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam mam na imię Damian mam prawie 15lat mieszkam w Warszawie i wędkuje na Wiśle czasami na spławik, grunt ale wole bardziej połazić ze spinningiem.Pozdrawiam Damian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witaj Damian.Cieszę się że jesteś na forum ,tym bardziej że nasza znajomość zaczęła się już wcześniej na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam kolegów wędkarzy. Nazywam się Krystian mieszkam w Otwocku. Od ponad roku jestem zapalonym spiningistą i biegam głównie za boleniami na odcinku Wisły między Górą Kalwarią a Karczewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam wszystkich Jestem z katowic i tutaj biegam ze spiningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam . Jestem Mateusz z Warszawy, pierwszy raz wędkę miałem w ręku w 1996 roku. Na rybach jestem głównie weekendowo, i to bardziej raz w miesiącu, różnie. Więc pewnie będę postrzegany jako niedzielny wędkarz. Nie łowię na boczny trok bo wydaje mi się że to samołówki. Nie nastawiam się na konkretne ryby, fajnie jest łowić na zmianę różne gatunki ryb. Moją najwieksza rybą jest bolek 85cm, nie mam pojęcia ile mogl mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi