Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ech, popełniłem falstart. Napisałem już kilka postów , dostałem sporo pomocy ze strony kolegów ale się wcześniej nie przywitałem . Naprawiam błąd.

Mam na imię Staszek, jestem ze Śląska ( 48 lat w Katowicach , teraz okolice  PogoriiIV i Przeczyc ;) ) latek słusznych 53 .Wędkuję od 30 lat ( do czasów tegorocznych specjalizowałem się w drgającej i po części w spiningu na boczny trok a od tego roku specjalizacja to sandacz a metoda połowu to casting ) .

Witam wszystkich tak jak ja "zdrowo rąbniętych" na punkcie wędkarstwa :lol:

Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu, ale skoro nic nie pisałem to i się nie witałem, ów czas nadszedł zatem witam Was wszystkich serdecznie.
Mam na imię Mariusz, jednakowoż wszyscy wołają na mnie Mario (rodzina też :D) Wędkuję od 10 lat, głównie spinning, ale bywało że odkładałem go na dłużej i zasiadałem przy spławiczkach.

Od zeszłego sezonu praktycznie tylko spinninguję, a jako że od spinna zaczynałem to i na spinnie postanowiłem się skoncentrować i jemu poświęcić cały wolny czas jaki mam na wyprawy z wędką.

Witam, mimo że to nie mój pierwszy post to chciałbym się przedstawić. Nazywam się Jacek,  mam 22 lata, mieszkam w Olsztynie, wędkuje około 7lat, zaczynając od spławika, jednak  z czasem przeszedłem na aktywniejszą formę jaką jest spinning. Łowię na wodach pzw Olsztyn jak i ciechanów jako że pochodzę z tamtych stron.  Lekki spining rzeczny w poszukiwaniu kleni to ostatnio  jeden z moich  głównych celów :)   Wędkowanie to dla mnie najlepszy sposób spędzania wolnego czasu, uważam też że nic tak nie zbliża ludzi jak wspólne chwile na rybach więc jestem otwarty na propozycje wspólnej wyprawy:)

Wita Mam na imię Maciej. Od kilku lat biegam za szczupakiem, okoniem oraz boleniem. Po kilkuletnim zgłębianiu zawartości tego forum przyszedł czas na robienie własnych woblerów.

Witaj serdecznie

Co do woblerów - mogę byc pierwszym testerem ;)

Witam wszystkich :)

Mam na imię Maciek i jestem z Warszawy. Łowię na spinning i muchę ale czasami nie pogardzę spontaniczną zasiadką dla relaksu z lekkim gruncikiem i pickerkiem :)

Pracuję w Centrum Wędkarstwa w Warszawie.

Mam nadzieję,że zaaklimatyzuje się tu i co nieco popiszę :)

Witam - Andrzej z Warszawy lat 50 wędkuję, kultywując tradycję rodzinną od 1973 roku więc już ....czterdziestolecie. Ulubiona metoda to oczywiście spinning, zaczynałem od klejonki  Gopło i czeskiego Reexa , potem były cudem zdobyte Forelle , Rexy,kije Fiva i ,,gorzowska,, tęczówka...stare dzieje :) Lubię też posiedzieć z pickerkiem czy powalczyć ze skandynawskimi dorszami. Interesuję się również fotografią więc może czasem wrzucę jakieś zdjęcie:)

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów :)

Edytowane przez Andrzej1

Witam wszystkich mam na imie Adam (pozdro dla imiennika z postu wyzej) jestem z Dabrowy Gorniczej trafilem tu przypadkowo szukajac w google informacji o produkcji woblerkow bo przygode ze struganiem dopiero zaczynam wedkuje w sumie tez nie dlugo bo od tamtego roku ale efekty coraz lepsze :) zostane tu na pewno na dluzej bo forum porzadne powiedzial bym z jajem .

pozdrawiam wszystkich

Witam Kolegów. Nazywam się Grzegorz. Na spinning łowię od niepamiętnych czasów :D Tz. można by rzec łowiłem gdyż ostatnie 5 lat więcej pracuję i podróżuję jak łowię. Chcę na nowo wrócić do spina i za namową doświadczonego kolegi postanowiłem korzystać z Waszego forum celem nabycia wiedzy o nowoczesnym wędkarstwie ;) Pozdrawiam serdecznie @gregor931.

Witam wszystkich forumowiczow. Na imie mam Rafal pochodze z okolic Szczecina. pasjonuje mnie lowienie sandaczy oraz wedkarswo morskie ktore obecnie uprawiam w Norwegii.  W planach sa rowniez duze zebate. Uwazam to forum za najlepsze kompedium wiedzy jesli chodzi o casting i spinning. Pozdrawiam

Siemka.

Witam i pozdrawiam wszystkich zgromadzonych. Swoje wędkarskie szlify rozpocząłem na podkarpaciu, teraz z powodu pracy częściej można mnie spotkać na mazowszu. Metody w których gustuję:

--->spining<--->flyfishing<---

Połamania ;)

Witam . Jestem Mateusz z Warszawy, pierwszy raz wędkę miałem w ręku w 1996 roku. Na rybach jestem głównie weekendowo, i to bardziej raz w miesiącu, różnie. Więc pewnie będę postrzegany jako niedzielny wędkarz. Nie łowię na boczny trok bo wydaje mi się że to samołówki. Nie nastawiam się na konkretne ryby, fajnie jest łowić na zmianę różne gatunki ryb. Moją najwieksza rybą jest bolek 85cm, nie mam pojęcia ile mogl mieć.