GolasDGL Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem Marcin i mieszkam w Głogowie, obecnie skupiam się na szlifowaniu umięjętności połowu klenia na spinning, a w przyszłym sezonie planuje również pobiegać za boleniami.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam.Mam na imię Szymon . Jestem z okolic Warszawy. Poza wędkarstwem interesuje się airsoftem. Moją pasją jest wędkarstwo i motocykle. Strugam też woblerky.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam wszytkich forumowiczów, mam na imie Robert i mieszkam w Kielcach. Wędkuje od kilkanastu lat a od trzech praktycznie tylko metoda spiningowączasami jak czas pozwoli wykonuje też jakies woblerki. Pozdrwiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełPOP Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Skoro się zarejestrowałem -wypada się przywitać Zgodnie z nickiem na imię mam Paweł. Ryby łowię od wielu, wielu już lat. Walczę głównie na Wiśle w górę od Warszawy choć chyba wszystkie płynące wody Mazowsza nie są mi obce.Przede wszystkim spinning, ale sporo radości daje mi również przepływanka czy feederek.Spinning to w okresie wiosenno-letnim bolenie, jesiennym sandacze.Na tym portalu bywałem od czasu do czasu jako niezarejestrowany, dziś postanowiłem to zmienić Witam i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszxx Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, mam na imię Mariusz, od jakiegoś czasu jestem już na forum, często korzystam z Waszych rad, wskazówek. Jestem z okolic Annopola.Moim ulubionym łowiskiem jest Wisła, a także mniejsze pstrągowe rzeczki.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam wszystkich użytkowników forum.Mam na imię Mariusz, jestem ze Szczecina, „biegam” głównie w poszukiwaniu pstrągów. Pozdrawiam wszystkich znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Czesć.Mam mam na imię Norbert, jestem z Białej Podlaskiej. Moimi łowiskami są głównie rzeki Krzna oraz Bug. Najczęściej łowię metodą spinningową, lubię też odpocząć przy feederze.Witam wszystkich użytkowników jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 WitamPrzeglądam forum już od jakiegoś czasu i postanowiłem się przywitać, nieukrywam, że jb to kopalnia wiedzy, mam na imię Konrad wędkuje wyłącznie na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam, mam na imię Tomek. Od niedawna zacząłem się bawić w robienie woblerów, łowię na spinning.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeM Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 MikeM wita wszystkich użytkowników! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Upss.. Chyba przegapiłem powitalnie przy rejestracji, więc nadrabiam Mam na imię Kuba. Do niedawna byłem zadeklarowanym spławikowcem, a spining traktowałem jako odskocznie od tyczki i bata.Teraz mam zamiar zmienić proporcje na korzyść spiningu.Witam Wszystkich! Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez ŁYSY0312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 79 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 WitamMam na imię Piotrek, pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusien Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim.Mam na imię Krzysiek i jestem z Konina.Poczytałem troszkę forum, bardzo mi się spodobało i chyba zostanę tutaj na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2223 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cześć-Łukasz Koszalin.. Łódka i spinning w pogoni za sandaczami okonkami i za zębatym, ewentualnie w ramach odwiedzin wędkującej rodziny i gruntowe zasiadki wchodzą w gre.Drugie Hobby to strzelectwo.Forum świetne,!! Pozdrawiam wszystkichps.dopiero teraz znalazłem dział powitań więc z góry przeprasza za posty bez WItasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witajcie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub jerkbait Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Trochę późno się witam,ale lepiej późno niż wcale.Kręcą mnie szczupłe damy i trotki,a tak ogólnie to wędkarstwo pochłonęło mnie całkowicie.elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam,na imię mam Sławek i mieszkam w Oławie. Głównie ganiam za pstrągami i stałem się "kolekcjonerem" ręcznie struganych wobków, głównie na kropki . Łowię wyłącznie na spinning.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzień dobry,Mam na imię Krzysztof. Mieszkam nad Drweca, więc już wiadomo za czym gdzie ganiam. Aczkolwiek nie siedzę tylko w domu ;-)Lubię dyskusje na temat sprzętu i przynęt, bo sam mam tego dużo, a może jeszcze wiecej. Pzdr wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam i mi przytrafiło się przeoczenie przy rejestracji ale już się poprawiam i pozdrawiam wszystkich uzytkowników i życzę połamania oczywiście na takiej rybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegosław Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Cześć Grzesiek mi dano na chrzcie i tak już zostało:)Wędkuję już około 35 lat, ale zawsze spinning traktowany był "po macoszemu". Łowiłem na J.Dąbie, przy pomocy spina okonie (nie mylić z okonkami do 20 cm ), łowiłem szczupaki (tu nawet mam swój PR-128cm), sandacze i bolenie, ale zawsze gruntówka, feeder i klimat nocnych zasiadek królował nad wałęsaniem się po brzegu Odry i innych szczecińskich rzek. Nawet po zakupie łodzi nie chciało mi się płynąć ze spinningiem, bo to tylko rzucanie i ściąganie linki Teraz, już na stare lata zaczynam się znowu kopać z koniem i Wasze forum bardzo mi pomaga...Macie tutaj kopalnię wiedzy i przyznaję, że będę kopał w niej namiętnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam serdecznie,Mam na imię Mateusz, liczę sobie 20 wiosen i po dwóch latach przerwy wracam do wędkarstwa. Jestem z miasta nad którym Wieprz wpływa do Wisły i są to moje główne "tereny łowieckie". W tym roku zakochałem się wręcz w "polowaniach" na klenie (jak na razie z marnymi skutkami) i przybyłem tu by zwiększać swoją wiedzę teoretyczną, która razem z wieloma godzinami praktyki nad wodą zaowocuje licznymi strzałami adrenaliny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Witam Wszyskich.Pochodzę z okolic Olsztyna i głównie tu od dwudziestu kilku lat łowię... Pozdrawiam Kemzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu3402 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Mam na imię Krzysztof. Moja ulubiona technika to jerkowanie. Zestawem castingowym posługuję się przeszło 3 lata. Dzięki tej stronie zdobyłem wiele informacji, które bardzo mi pomogły. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam wszystkich .Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) WitamJestem Hubert, łowię zarówno okonki jak i sumki Czasami biorę udział w zawodach, chętnie podzielę się wiedzą z innymi Oczywiście C&R.Pozdrawiam Edytowane 17 Września 2013 przez Zenon275 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi