Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro się zarejestrowałem -wypada się przywitać :)

Zgodnie z nickiem na imię mam Paweł. Ryby łowię od wielu, wielu już lat. Walczę głównie na Wiśle w górę od Warszawy choć chyba wszystkie płynące wody Mazowsza nie są mi obce.

Przede wszystkim spinning, ale sporo radości daje mi również przepływanka czy feederek.

Spinning to w okresie wiosenno-letnim bolenie, jesiennym sandacze.

Na tym portalu bywałem od czasu do czasu jako niezarejestrowany, dziś postanowiłem to zmienić :D

Witam i pozdrawiam wszystkich :)

Upss.. Chyba przegapiłem powitalnie przy rejestracji, więc nadrabiam B)

Mam na imię Kuba. Do niedawna byłem zadeklarowanym spławikowcem, a spining traktowałem jako odskocznie od tyczki i bata.

Teraz mam zamiar zmienić proporcje na korzyść spiningu.

Witam Wszystkich!

Edytowane przez ŁYSY0312

Cześć-Łukasz Koszalin.. Łódka i spinning w pogoni za sandaczami okonkami i za zębatym, ewentualnie w ramach odwiedzin wędkującej rodziny i gruntowe zasiadki wchodzą w gre.

Drugie Hobby to strzelectwo.

Forum świetne,!! 

Pozdrawiam wszystkich

ps.dopiero teraz znalazłem dział powitań więc z góry przeprasza za posty bez WItasków :)

Dzień dobry,

Mam na imię Krzysztof. Mieszkam nad Drweca, więc już wiadomo za czym gdzie ganiam. Aczkolwiek nie siedzę tylko w domu ;-)

Lubię dyskusje na temat sprzętu i przynęt, bo sam mam tego dużo, a może jeszcze wiecej.

Pzdr wszystkich

Cześć

Grzesiek mi dano na chrzcie i tak już zostało:)

Wędkuję już około 35 lat, ale zawsze spinning traktowany był "po macoszemu". Łowiłem na J.Dąbie, przy pomocy spina okonie (nie mylić z okonkami do 20 cm ;) ), łowiłem szczupaki (tu nawet mam swój PR-128cm), sandacze i bolenie, ale zawsze gruntówka, feeder i klimat nocnych zasiadek królował nad wałęsaniem się po brzegu Odry i innych szczecińskich rzek. Nawet po zakupie łodzi nie chciało mi się płynąć ze spinningiem, bo to tylko rzucanie i ściąganie linki :)

Teraz, już na stare lata zaczynam się znowu kopać z koniem i Wasze forum bardzo mi pomaga...Macie tutaj kopalnię wiedzy i przyznaję, że będę kopał w niej namiętnie.

Pozdrawiam

Witam serdecznie,

Mam na imię Mateusz, liczę sobie 20 wiosen i po dwóch latach przerwy wracam do wędkarstwa. Jestem z miasta nad którym Wieprz wpływa do Wisły i są to moje główne "tereny łowieckie". W tym roku zakochałem się wręcz w "polowaniach" na klenie (jak na razie z marnymi skutkami) i przybyłem tu by zwiększać swoją wiedzę teoretyczną, która razem z wieloma godzinami praktyki nad wodą zaowocuje licznymi strzałami adrenaliny.

Pozdrawiam ;)