brt3 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam. Jestem juz z Wami od bodajże 2012 roku i całkiem nie wiem czy byłem w przywitalni Mniejsza o większość. Witam wszystkich serdecznie.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 To i ja sie przywitam. Witam! Mam na imię Tomek i pochodzę z Puław.W tym roku zamierzam połazić tylko ze spinningiem na Wiśle i Wieprzu.Moim drugim hobby jak i pracą są pszczoły Pozdrawiam wszystkich i życzę sukcesów nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam wszystkich.Mam na imie Daniel i jestem z Bielska białej.Łowię głównie na zbiorniku Goczałkowickim,Wiśle i trochę rzadziej na riwierze żywieckiej i jej okolicznych rzekach...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dobry wieczór wszystkim ! Mam na imię Bartek . Z racji tego , że leciwe ze mnie stworzenie i posunięte dość w latach powiem tylko , że wędkuje od dawna . Razem z moim staruszkiem uganiamy się po wodach Opolszczyzny ze spiningami w garści szanując wodę i jej mieszkańców . Na forum od dawna a post pierwszy No cóż , zadziałała wreszcie magia działu SPRZEDAM . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 witam mam na imię tomasz zasadniczo łowię tylko na spining oraz tworzę nowe przynęty którymi chciał bym się dzielić tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herne Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witam Już od dłuższego czasu zaglądam na formum czerpiąc wiedzę. Zarejestrowałem się jakiś rok temu i troche niegrzecznie się stało że bez przywitania . Na naprawe błedów podobno nigdy nie jest za późno wiec niniejszym Witam Wszystkich . Wędkuję już z przerwami prawie 30 lat z wiekszym lub mniejszym skutkiem oraz intensywnością (ale nie o to w tym wszystkim chodzi ), od 3 sezonów praktycznie tylko spinning, w poprzednim sezonie zaraziłem się castingiem i...i "choroba" postępuje . Edytowane 12 Lutego 2014 przez herne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buka Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam.Mam na imię Filip. Łowić zacząłem jako kajtas z bąblem w nosie na leszczynę a potem bambusówkę. Teraz wracam do intensywniejszego wędkowania po latach sporadycznych jedynie wypadów.Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zahaczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 @Buka - awatar pierwsza klasa. Powitać wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_C Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolgrim Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Witam wszystkich! Nowy użytkownik z Jeleniej Góry. Gdyby ktoś chciał zasięgnąć informacji o tutejszych wodach zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Cześć Wam;) Początkujący wędkarz z Gdańska się kłania;p Pozdrawiam, Maciek Hmmm, czemu nadal nie mogę pisać postów na giełdzie? Edytowane 18 Lutego 2014 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam Wszystkich,od niedawna uzależniony spiningista oraz szczęśliwy tata z Grójca Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Witam z tej strony Paweł z Ozorkowa .Wedkuję od dziecka , moja fascynacja wędkarska przechodziła z spławika do spiningu .Obecnie najwiecej czasu poswwięcam karpiowaniu ,zasada no kill nie jest mi obca. Dzięki waszemu forum najwięcej pomógł mi dział naprawy,tuning,majserkowanie i serwisowanie kołowrotków .W nadchodzącym sezonie życzę wszystkim formumowiczom sukcesów wedkarskich i nie tylko . Z wyrazami szacunku Paweł Jurkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padmix Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam Paweł z okolic Grudziądza. Zapraszam na wspólne łowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DŻEK Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam wszystkich! Życzę sukcesów wędkarskich i nie tylko,Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzień dobry, właśnie się zarejestrowałem i nie za bardzo wiem jak się Tu poruszać, ale to się zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Witam serdecznie kolegów i koleżanki, od jakiegoś czasu wpadłem na ten portal i czytałem z zaciekawieniem rożne tematy, odnośnie sprzętu i porad, postanowiłem dołączyć bo więcej tu sie u was dzieje, lubię poczytać o silnikach spalinowych,elektrycznych,łodziach,ecosondach, sprzęcie i wszystkim pozostałym co wiąże sie z wędkarstwem.Moja ulubiona metoda to spinn.Serdecznie pozdrawiam i połamania. Ps.miłe widziani koledzy z Kuj-Pom -) Edytowane 16 Lutego 2014 przez PiernikTorunski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrZak Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Chciałbym się przywitać oraz życzyć wszystkim wędkarskich sukcesów Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam ciepło wszystkich użytkowników jerbait. Czytam forum od dość dawna i teraz przyszedł czas na rejestracje. Co do mnie to ostatnimi czasy poświęciłem się głównie spiningowi. Łowię w ok. wawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 (edytowane) Witam również ciepło i przyjaźnie w gronie tak licznych nas tu "zgromadzonych" Życzę Wam miłych, przyjemnych i przyjaznych wymian zdań na tematy tak szeroko objęte wątkami na forum.Pozdrawiam Edytowane 20 Lutego 2014 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinot Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Witam , serdecznie wszystkich wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Witam wszystkich szacownych urzytkowników tego forum , jestem dolnośląskim góralem z nad Bobru ! Kwisy i Kamiennej, a obecnie z nad Ujścia Warty.Pozdrawiam Marek Juszczuk z Witnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urko Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Serdecznie witam, wszystkich użytkowników forum. Wędkuję od dziecka, tj. mniej więcej od lat 40 , tyle tylko, iż w ciągu ostatniego dziesięciolecia hobby to przegrywało z podróżami rowerowymi i pracą. Z przyczyn zdrowotnych musząc ograniczyć nieco rowerowe eskapady, jak też zaangażowanie zawodowe, postanowiłem wrócić do starego hobby. Od około pół roku śledziłem niniejsze forum nie będąc na nim zarejestrowany. Jedyną formą wędkarstwa, jaką uprawiam jest spinning. Mieszkam w okolicach Warszawy mam lat, jeszcze , 45, z zawodu, jak i z wykształcenia, rzecz ujmując oględnie, jestem prawnikiem. Pozdrawiam. Urko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek89 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników. Nazywam się Sławek.Wędkuję odkąd pamiętam. W wolnych chwilach robię woblerki, co sprawia mi dużą satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asior Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Witam serdecznie wszystkich JB. jestem tutaj poczatkujacym z malym stazem. Ale wedkarstwo jest dla mnie czyms wiekszym niz cala reszta i porada sluzyc moge. W zaczynajacym sie nowym sezonie wedkarskim zycze wszystkim lamania kija! Zbyszek- Asior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi