Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim ! Mam na imię Bartek . Z racji tego , że leciwe ze mnie stworzenie i posunięte dość w latach powiem tylko , że wędkuje od dawna . Razem z moim staruszkiem uganiamy się po wodach Opolszczyzny ze spiningami w garści szanując wodę i jej mieszkańców . Na forum od dawna a post pierwszy  No cóż , zadziałała wreszcie magia działu SPRZEDAM ;) . Pozdrawiam !

Witam

Już od dłuższego czasu zaglądam na formum czerpiąc wiedzę. Zarejestrowałem się jakiś rok temu i troche niegrzecznie się stało że bez przywitania :) . Na naprawe błedów podobno nigdy nie jest za późno wiec niniejszym Witam Wszystkich :) .

Wędkuję już z przerwami prawie 30 lat z wiekszym lub mniejszym skutkiem oraz intensywnością (ale nie o to w tym wszystkim chodzi ;) ), od 3 sezonów praktycznie tylko spinning, w poprzednim sezonie zaraziłem się castingiem i...i "choroba" postępuje :D .

Edytowane przez herne

Witam.

Mam na imię Filip. Łowić zacząłem jako kajtas z bąblem w nosie na leszczynę a potem bambusówkę. Teraz wracam do intensywniejszego wędkowania po latach sporadycznych jedynie wypadów.

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zahaczonych.

Witam z tej strony Paweł z Ozorkowa .Wedkuję od dziecka , moja fascynacja wędkarska przechodziła z spławika do spiningu .Obecnie najwiecej czasu poswwięcam karpiowaniu ,zasada no kill nie jest mi obca. Dzięki waszemu forum najwięcej pomógł mi dział  naprawy,tuning,majserkowanie i serwisowanie  kołowrotków .W nadchodzącym sezonie życzę wszystkim formumowiczom sukcesów wedkarskich i nie tylko :) .

Z wyrazami szacunku Paweł Jurkiewicz

Witam serdecznie kolegów i koleżanki, od jakiegoś czasu wpadłem na ten portal i czytałem z zaciekawieniem rożne tematy, odnośnie sprzętu i porad, postanowiłem dołączyć bo więcej tu sie u was dzieje, lubię poczytać o silnikach spalinowych,elektrycznych,łodziach,ecosondach, sprzęcie i wszystkim pozostałym co wiąże sie z wędkarstwem.

Moja ulubiona metoda to spinn.

Serdecznie pozdrawiam i połamania.

Ps.miłe widziani koledzy z Kuj-Pom -)

Edytowane przez PiernikTorunski

Witam również ciepło i przyjaźnie w gronie tak licznych nas tu "zgromadzonych" :)

Życzę Wam miłych, przyjemnych i przyjaznych wymian zdań na tematy tak szeroko objęte wątkami na forum.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Harjer

Serdecznie witam, wszystkich użytkowników forum. Wędkuję od dziecka, tj. mniej więcej od lat 40  :( , tyle tylko, iż w ciągu ostatniego dziesięciolecia hobby to przegrywało z podróżami rowerowymi i pracą. Z przyczyn zdrowotnych musząc ograniczyć nieco rowerowe eskapady, jak też zaangażowanie zawodowe, postanowiłem wrócić do starego hobby. Od około pół roku śledziłem niniejsze forum nie będąc na nim zarejestrowany. Jedyną formą wędkarstwa, jaką uprawiam jest spinning. Mieszkam w okolicach Warszawy mam lat, jeszcze ;) , 45, z zawodu, jak i z wykształcenia, rzecz ujmując oględnie, jestem prawnikiem. Pozdrawiam. Urko.

Witam serdecznie wszystkich JB. jestem tutaj poczatkujacym z malym stazem. Ale wedkarstwo jest dla mnie czyms wiekszym niz cala reszta i porada sluzyc moge. W zaczynajacym sie nowym sezonie wedkarskim zycze wszystkim lamania kija! Zbyszek- Asior