korektor98 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, jestem Michał. Mieszkam w Wojnowicach Wlkp. Łowię od przedszkolaka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
small zander Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Powitać szanowne grono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Powitam się i ja! Mam na imię Kamil, pochodzę z okolic Siedlec. Łowię głównie na Liwcu i Kostrzyniu, czasami na Bugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam użytkowników forum! Nazywam się Bartek Jestem z Bełchatowa. W maju stuknie mi 23 wiosna. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Powitać zacnie kolegów i koleżanki po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzień dobry Wszystkim , wstąpiłem tu dziś więc się witam , i jak to między nami wędkarzami wa....amantami życzę połamania .....ale nie na kolanie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników, mam na imię Radosław, jestem początkującym wędkarzem (5 sezon). Łowię głównie na rzece Warcie oraz jej dopływach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masajet Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam, mam na imię Tomasz.Wędkarzem jestem już 19 lat, pochodzę z Chełma. Łowię głównie na rzece Bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam! Mam na imię Arek, jestem z zachodniopomorskiego. Wędkuję głównie na muchę (pstrąg, lipień i szczupak), razem z moją żonką zresztą Zaczynałem od spinningu, ale mucha wciągnęła mnie po uszy i tylko ta metoda się dla mnie teraz liczy Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, Arek S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam wszystkich zapaleńców:) Jestem Adam i pochodze z Koszalina w którego okolicach uganiam się za rybami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adventurer Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Witam wszystkich! Pochodzę z małej wsi w Wielkopolsce. Teść zaraził mnie wędkarstwem i tak już zostało. Jestem początkującym, zarejestrowałem się na forum aby pogłębiać wiedze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam serdecznie!Mam na imię Wojtek, mieszkam w Lublinie, spinninguję przede wszystkim na Wiśle i Bugu.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshikaru Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Melduję swoją obecność Cieszę się że powstało to forum gdzie mogę pogłębiać wiedzę wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vronaa Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Czesc, mam na imie Patryk i jestem z wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Hej, Mam na imię Andrzej wędkuję od 1978r. także troche latek już upłynęło pochodze z okolic Lublina.Życzę wszystkim forumowiczom taaaaaakiej ryby. Pozdrawiam,Andrzej, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 WitamMam na imię Paweł - jestem ze Szczecina. Przygoniło mnie tu poszukiwanie informacji o własnoręcznym wykonaniu woblerów i raczej zostanę na dłużej bo widać, że forum jerkbait to skupisko pasjonatów a nie pseudo prawników jak na innych portalach wędkarskich. Łowię tylko na spining w szczególności bolenie i sandacze choć czasem wybiore się na szczupaka czy okonia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam ziomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sados Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-pro7 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam wszystkich ,Paweł z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Pomyłka Edytowane 18 Maja 2014 przez DarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel 1988 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam wszystkich mam na imię Paweł jestem z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam. Mam na imię Szymon jestem zapalonym wędkarzem. Tylko i wyłącznie spinning. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie ziomków z Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptus Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jestem Głogowianinem zafascynowanym Boleniami, za którymi uganiam się 3 lata. Miejscowi, którzy mnie znają, mówią że modlę się o ryby bo... często klęczę na główkach... Może wspólnie wymyślimy jakąś "modlitwę", by satysfakcja była częściej...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witaj Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakito Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Z tej strony Patryk el pakito z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi