pink Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam,mam na imię Ola i zostałam zbesztana, że się nie przywitałam. Mam nadzieję, ze moja zbrodnia pójdzie w niepamięć a szanowni Koledzy pomogą mi w moim problemie Ryby łowię... jak zostane na nie łaskawie zabrana i dane mi będzie samodzielnie zarzucić ( na "otwartym" terenie, broń boże blisko krzaków i drzew) w tym roku złapałam mojego pierwszego szczupaka, niestety nie był wmiarowy... Mam nadzieję, że jednak dane mi będzie wyciągnąć wreszcie jakąś dużą rybę. No cóż, jak dziecko cieszę się z każdej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainJack Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam wszystkich Forumowiczów,Na imię mam Janusz. Spinningowania nauczył mnie ojciec, już wiele lat temu. Jako dziecko nie podchwyciłem jednak bakcyla, i przez ponad 20 lat swojego życia nie trzymałem kija w ręku. Tego się jednak, tak samo jak jazdy na rowerze, nie zapomina i parę lat temu przy okazji wakacji na Mazurach już z własnymi dziećmi, powróciłem do wędkarstwa. Głownie Mazury w czasie wakacji - tam mam jeziorko - pewniak... . Od 2 sezonów praktykuję casting i jerki. Mieszkam w Warszawie. Od tej wiosny z nowonabytym fishfinderem i MinnKotą próbuję zaprzyjaźnić się z Zegrzem. Na razie bez spektakularnych sukcesów ale jestem optymistą.Pozdrawiam i życzę połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczow jestem kuba wracam do spinningu po kilku letniej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krusio Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich mam na imie Piotrek od kilku lat za miedzą gdzie też uczyłem się wędkować. Ulubione kleń,okoń choć czasami zębaty się uczepi bez adrenaliny jestem członkiem Polish Anglers Association polskiego klubu wędkarskiego w uk. Bardzo fajny portal pozdro dla wszystkich zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biodar Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, mam na imię Darek i łowię głównie na spławik, choć ostatnio coraz częściej na spining i stąd moja obecność. Lublin i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam, wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej0012 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub2 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czesc wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikuś Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Cześć wszystkim, zwłaszcza spiningistom okoniowym i strugaczom patyków.Najlepsze forum wędkarskie,zaglądam od 3lat i zaraziłem się tu rodbuldingiem(witam zakon Feniksa,mój niestety bez tytanów )Mieszkam w Szczecinie,wędkuje z małymi przerwami trzydzieści parę lat,od kilku sezonów tylko spining UL do M.Trzymajcie dalej wysoki poziom.Pozdrawiam. Artur K. złapać rybkę to dlamnie PIKUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetryk I Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Witam wszystkich Mam na imię Janek, jestem z Wielkopolski.Pozdrawiam. Edytowane 22 Lipca 2014 przez Tetryk I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 (edytowane) Cześć mam na imię Grzesiek Trochę późno z tym powitaniem wystrzeliłem Ale jak mawiają lepiej późno niż wcale Pozdrawiam i życzę wszystkim napięte żyłki Edytowane 22 Lipca 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus53 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Cześć wszystkim, mam na imie Marek. Witam wszystkich castingowców. Sam własnie zamierzam złożyc swój pierwszy zestaw castingowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi81 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Cześć, Mam na imię Piotr. Lokalizacja: od 8 lat Gdynia, a wcześniej Radom.,Łowię głównie na spinning, ale czasem lubię również połowić białoryb Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witamy na forum, poruszając się zgodnie z regulaminem na pewno zarejestrowani nie uchronią się od nowej wiedzy do sprawdzenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam kolegów, i pozdrawiam ze Szczecina! Gdy wprawilem się w łowieniu sandaczy, przyszła kolej na poszerzenie horyzontów. Chcę nauczyć się trollingu sumowego. Czytam posty od kilku tygodni i czerpię pełnymi garściami ale jeszcze sporo do nauki zostało,Odra uczy pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witojcie ludziska na imię dano mi Roman a wos witam scególnie cytających ten wątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu3 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam.Najczęściej łowię na spining i spławik.Rzeki w których łowię to Wisła i Wieprz.Województwo-Lubelskie.Wędkuję od około 8 lat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawislak Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam wszystkich wędkarzy.Najcześciej łowię na spinning a z racji miejsca zamieszkania - łowisko mniej lub bardziej znane - rzeka Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Witam wszystkich kolegów "po kiju" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KacperG Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam wszystkich,jestem z Gorzowa,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadziul Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam wszystkich!!!Jestem nałogowym spinningistą. Tą chorobą, zaraził mnie mój ojciec. Więc z każdej wolnej chwili, można nas spotkać nad wodą. Na początku roku uganiamy się za trocią, od marca za kleniami i jaśkami, w maju bolek i szczupak, a od czerwca sandacz i tak aż do grudnia. Inny rozdział to okonie, które są z nami prawie cały rok, jako przyłów i na pocieszenie, gdy inne rybki nie chcą z nami współpracować. Pozdrawiam, i do zobaczenia nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witamy nowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magini Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich "Jerbaitowców" Pochodzę z Leżajska, więc do Sanu i Wisłoka mam bardzo blisko, łowię tam klenie, jazie, bolenie i sandacze na spinning. Jednak moją ulubiona metodą jest wędkarstwo muchowe, dlatego też więcej czasu spędam na bieszczadzkim Sanie.Pozdrawiam Wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi