Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam na imię Ola i zostałam zbesztana, że się nie przywitałam. Mam nadzieję, ze moja zbrodnia pójdzie w niepamięć a szanowni Koledzy pomogą mi w moim problemie :)

Ryby łowię... jak zostane na nie łaskawie zabrana i dane mi będzie samodzielnie zarzucić ( na "otwartym" terenie, broń boże blisko krzaków i drzew) w tym roku złapałam mojego pierwszego szczupaka, niestety nie był wmiarowy... Mam nadzieję, że jednak dane mi będzie wyciągnąć wreszcie jakąś dużą rybę. No cóż, jak dziecko cieszę się z każdej sztuki :P

Witam wszystkich Forumowiczów,

Na imię mam Janusz. Spinningowania nauczył mnie ojciec, już wiele lat temu. Jako dziecko nie podchwyciłem jednak bakcyla, i przez ponad 20 lat swojego życia nie trzymałem kija w ręku. Tego się jednak, tak samo jak jazdy na rowerze, nie zapomina :) i parę lat temu przy okazji wakacji na Mazurach już z własnymi dziećmi, powróciłem do wędkarstwa. Głownie Mazury w czasie wakacji - tam mam jeziorko - pewniak... ;). Od 2 sezonów praktykuję casting i jerki. 

Mieszkam w Warszawie. Od tej wiosny z nowonabytym fishfinderem i MinnKotą próbuję zaprzyjaźnić się z Zegrzem. Na razie bez spektakularnych sukcesów ale jestem optymistą.

Pozdrawiam i życzę połamania kija.

Witam wszystkich mam na imie Piotrek od kilku lat za miedzą gdzie też uczyłem się wędkować. Ulubione kleń,okoń choć czasami zębaty się uczepi bez adrenaliny ;) jestem członkiem Polish Anglers Association polskiego klubu wędkarskiego w uk. Bardzo fajny portal pozdro dla wszystkich zapaleńców :D

• 2 tygodnie później...

Cześć wszystkim, zwłaszcza spiningistom okoniowym i strugaczom patyków.Najlepsze forum wędkarskie,zaglądam od 3lat i zaraziłem się tu rodbuldingiem(witam zakon Feniksa,mój niestety bez tytanów :( )Mieszkam w Szczecinie,wędkuje z małymi przerwami trzydzieści parę lat,od kilku sezonów tylko spining UL do M.Trzymajcie dalej wysoki poziom.Pozdrawiam.    Artur K. złapać rybkę to dlamnie PIKUŚ :D

Witam kolegów, i pozdrawiam ze Szczecina!

Gdy wprawilem się w łowieniu sandaczy, przyszła kolej na poszerzenie horyzontów. Chcę nauczyć się trollingu sumowego. Czytam posty od kilku tygodni i czerpię pełnymi garściami ale jeszcze sporo do nauki zostało,Odra uczy pokory.

Witam wszystkich!!!
Jestem nałogowym spinningistą. Tą chorobą, zaraził mnie mój ojciec. Więc z każdej wolnej chwili, można nas spotkać nad wodą. Na początku roku uganiamy się za trocią, od marca za kleniami i jaśkami, w maju bolek i szczupak, a od czerwca sandacz i tak aż do grudnia. Inny rozdział to okonie, które są z nami prawie cały rok, jako przyłów i na pocieszenie, gdy inne rybki nie chcą z nami współpracować. Pozdrawiam, i do zobaczenia nad wodą...

Witam Wszystkich "Jerbaitowców" Pochodzę z Leżajska, więc do Sanu i Wisłoka mam bardzo blisko, łowię tam klenie, jazie, bolenie i sandacze na spinning. Jednak moją ulubiona metodą jest wędkarstwo muchowe, dlatego też więcej czasu spędam na bieszczadzkim Sanie.

Pozdrawiam Wszystkich :).