sonet Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 witam kolegow po kiju na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielan Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, Nazywam się Zieiński Łukasz. Wędkuję całym rokiem, nad wodą spotkacie mnie z batem latem, i spinem jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gullwing Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam . Mam na imię Piotr ,mieszkam w Warszawie .Najczęściej łowię w okolicach miejsca zamieszkania ale wybieram się już z wędką coraz dalej , posmakowałem już wędkowania w Skandynawii . Moje ulubione metody połowu to spining i casting , ale dziś przede wszystkim chciałbym przywitać wszystkich użytkowników tego ciekawego forum . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VisniowY Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam WSZYSTKICH ZAPALEŃCÓW ! Mam na imię Arek , pochodzę z nad morza (Ustka) , głównie łowię Salmonidy w pomorskich rzekach i z plaży ! Ale od czasu do czasu również polatam za innymi rybkami ze spinnem i muchóweczką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie Mam na imię Paweł,mieszkam w Chojnicach (woj Pomorskie).Głownie odwiedzam jeziorka w okolicy. Metody na ktore wędkuję to spławik,grunt, teraz wkręciłem sie spinem oraz zimową porą lód Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorius89 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Siemanko wszystkim:)Na imię mam Wiktor, łowię od 4 lat. Przez pierwsze dwa lata spining, a od kolejnej połowy tylko casting. Łowie głównie na odrze i czasami zaporówki, zdarzaja sie wyjazdy za granice:)Życze wszystkim połamania i pozdrawiam serdecznie:) Edytowane 1 Grudnia 2014 przez Wiktorius89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drexler Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam wszystkich!Na imię mam Michał i jestem z Dolnego Śląska. Oprócz wędkarstwa spiningowego, interesuję się również fotografią przyrodniczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 WitalskiJestem rodowitym krzyzakiem z Malborka i w sercu mam dwie rzeki NOGAT I WISŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cześć wszystkim.Wędkuję głównie na wodach Okręgu Ciechanowskiego.Od kilku lat łowię prawie wyłącznie na sztuczną muchę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam nazywam się Łukasz wedkuje od dosyć dawna ale od jakiś dwóch lat praktycznie tylko spinning reszta wędek już od dawna stoii i się kurzy , głównie jeżdze nad rzeki Narew, Supraśl, Biebrza raz na jakis czas jakieś jeziorko od przyszłego roku zamierzam troche za pstrągiem pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam wszystkich zapalenców, Jest mi bardzo miło,że znalazłem tą stronkę bo widzę że jest tu dużo miłośników wedkarstwa i w czasie gdy nie mogę spędzać czasu nad wodą można dalej aktywnie rozmawiać o naszej pasji. Mam na imię Piotrek. Wędkuje od trzech lat głównie na Odrzę w okolicach Krosna Odrzańskiego i Gubina. W tym roku pierwszy cały sezon od poczatku do końca poświęciłem Boleniowi i już teraz wiem,że sie uzależniłem od niego. Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych chwil spędzonych nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek#LPU Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam Nazywam się Paweł i staram się poławiać rybki metodą spiningową na pięknej rzece Wieprz na lubelszczyźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 WItam wszystkich strona już bardzo znana ... wszedzie o niej glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich Jerkabaitowców. Od dłuzszego czasu śledzę forum ale jako bierny użytkownik i dzisiaj postanowiłem dołączyć do wielkiej braci tego forum. Od jakiegoś czasu zajmuję się kręceniem kuraków. Jeżeli czas i okoliczności pozwolą, na pewno podzielę się z Wami moimi pracami. Połamania, R. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez volkswagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów.Grzegorz się kłania nisko.Jestem z Podlasia i tu najczęściej wędkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Zarejestrowałem się na forum aby zacząć przygodę spinningową,dotychczas łowiłem głównie białą rybę z gruntu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasso01 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie.Mam na imię Tomek, pochodzę z Torunia, moja metoda połowu to spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangoł Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam i Merry Christmas.Z tej strony Marek z Mazur łowię głównie na spinning i trololo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam.... mam na imię Andrzej jestem wędkarzem z kilkudziesięcioletnim stażem zostałem zarażony tym wspaniałym hobby w połowie lat 70.. . do tego miłośnik przyrody etc...od dobrych 20 lat praktycznie tylko spinning i obrany jeden gatunek rybki za którą się uganiam...tzw. "książe naszych wód" czyli...sandacz...ps.złowionych mnóstwo...tylko nie mogę przebić 1 metra z +..z tąd i może mój taki nick:)...dlaczego ten portal?...myślę że jest tu najwięcej pasjonatów spinningu...od których będę mógł się dowiedzieć jeszcze czegoś nowego...a może i ja będę mógł komuś pomóc i podzielić się swoją zdobytą już wiedzą.... większość czasu spędzam łowiąc na jeziorach pół-zach.Wlkp....i rzece Warcie...która z jednej strony uczy pokory a z drugiej potrafi sowicie obdarzyć...rybkami... tyle w temacie o mnie... a w związku z tym że Święta jescze trwają życzę przede wszystkim zdrówka...spełnienia marzeń...oraz udanego sezonu wędkarskiego w nadchodzącym 2015r... Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Cześć mam na imię Marcin wędkuję od lat na Wiśle w okolicy Puław ostatnio głównie na spinning. Życzę wszystkim połamania kija w nadchodzącym sezonie oraz szczęśliwego Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam wszystkich,mam na imię Wojtek. Ryby łowię od 8 lat na wodach okregu częstochowskiego i opolskiego. Główinie łowię na spinning,ale jeżeli czas na to pozwala to i za karpiem siadam. Kiedyś łowiłem dużo bacikiem i tyczką,brałem również udział w zawodach. Mam nadzieję,że dużo z tego forum się nauczę jak również dam coś od siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malutkitiny Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Witam serdecznie wszystkich na forum. Jestem z północnej irlandii,dużączęść roku spędzam na wodzie w poszukiwaniu rekordowych szczupaków.Panie Romku, dziękuje za zaproszenie i za dobrą robotę odnośnie waszego formu.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel1304 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henri Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam serdecznie. Mieszkam w południowo-wschodniej wielkopolsce i łowię głównie na wodach stojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy. Po dłuższej przerwie wróciłem do wędkowania. Wybrałem spinning . Bardzo często zaglądam na forum żeby poznać teorię dotyczącą technik prowadzenia przynęt, sprawdzam opinie dotyczące sprzętu i czytam wszelakie artykuły . Forum na wiele ++++ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi