Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Mam na imię Piotr ,mieszkam w Warszawie .Najczęściej łowię w okolicach miejsca zamieszkania ale wybieram się już z wędką coraz dalej , posmakowałem już wędkowania w Skandynawii . Moje ulubione metody połowu to spining i casting , ale dziś przede wszystkim chciałbym przywitać wszystkich użytkowników tego ciekawego forum .   Pozdrawiam.

Siemanko wszystkim:)
Na imię mam Wiktor, łowię od 4 lat. Przez pierwsze dwa lata spining, a od kolejnej połowy tylko casting. Łowie głównie na odrze i czasami zaporówki, zdarzaja sie wyjazdy za granice:)
Życze wszystkim połamania i pozdrawiam serdecznie:)

Edytowane przez Wiktorius89

Witam nazywam się Łukasz wedkuje od dosyć dawna ale od jakiś dwóch lat praktycznie tylko spinning reszta wędek już od dawna stoii i się kurzy , głównie jeżdze nad rzeki Narew, Supraśl, Biebrza raz na jakis czas jakieś jeziorko od przyszłego roku zamierzam troche za pstrągiem pochodzić

Witam wszystkich zapalenców, Jest mi bardzo miło,że znalazłem tą stronkę bo widzę że jest tu dużo miłośników wedkarstwa i w czasie gdy nie mogę spędzać czasu nad wodą można dalej aktywnie rozmawiać o naszej pasji. Mam na imię Piotrek. Wędkuje od trzech lat głównie na Odrzę w okolicach Krosna Odrzańskiego i Gubina. W tym roku pierwszy cały sezon od poczatku do końca poświęciłem Boleniowi i już teraz wiem,że sie uzależniłem od niego. :)  Pozdrawiam wszystkich i życzę wspaniałych chwil spędzonych nad wodą.

Witam serdecznie wszystkich Jerkabaitowców. Od dłuzszego czasu śledzę forum ale jako bierny użytkownik i dzisiaj postanowiłem dołączyć do wielkiej braci tego forum. Od jakiegoś czasu zajmuję się kręceniem kuraków. Jeżeli czas i okoliczności pozwolą, na pewno podzielę się z Wami moimi pracami.

Połamania,

R. 

Edytowane przez volkswagen

Witam....:) mam na imię Andrzej jestem wędkarzem z kilkudziesięcioletnim stażem zostałem zarażony tym wspaniałym hobby w połowie lat 70.. .:) do tego miłośnik przyrody etc...od dobrych 20 lat praktycznie tylko spinning i obrany jeden gatunek rybki za którą się uganiam...tzw. "książe naszych wód" czyli...sandacz...ps.złowionych mnóstwo...tylko nie mogę przebić 1 metra z +..z tąd i może mój taki nick:)...dlaczego ten portal?...myślę że jest tu najwięcej pasjonatów spinningu...od których będę mógł się dowiedzieć jeszcze czegoś nowego...a może i ja będę mógł komuś pomóc i podzielić się swoją zdobytą już wiedzą....:) większość czasu spędzam łowiąc na jeziorach pół-zach.Wlkp....i rzece Warcie...która z jednej strony uczy pokory a z drugiej potrafi sowicie obdarzyć...rybkami...:) tyle w temacie o mnie... a w związku z tym że Święta jescze trwają życzę przede wszystkim zdrówka...spełnienia marzeń...oraz udanego sezonu wędkarskiego w nadchodzącym 2015r...:)

Pozdrawiam Andrzej.

Witam wszystkich,mam na imię Wojtek. Ryby łowię od 8 lat na wodach okregu częstochowskiego i opolskiego. Główinie łowię na spinning,ale jeżeli czas na to pozwala to i za karpiem siadam. Kiedyś łowiłem dużo bacikiem i tyczką,brałem również udział w zawodach. Mam nadzieję,że dużo z tego forum się nauczę jak również dam coś od siebie. Pozdrawiam ;)

Witam serdecznie wszystkich na forum. Jestem z północnej irlandii,dużączęść roku spędzam na wodzie w poszukiwaniu rekordowych szczupaków.Panie Romku, dziękuje za  zaproszenie i za dobrą robotę odnośnie waszego formu.pozdrawiam serdecznie

Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy. Po dłuższej przerwie wróciłem do wędkowania. Wybrałem spinning . Bardzo często zaglądam na forum żeby poznać teorię dotyczącą technik prowadzenia przynęt, sprawdzam opinie dotyczące sprzętu i czytam wszelakie artykuły . Forum na wiele ++++ .