Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Mam na imię Dawid. Na forum JERKBAIT.PL trafiłem pod koniec 2014 roku. Szukałem informacji w jaki sposób można zbudować samemu wędkę oraz dobrać odpowiednie komponenty (fabryczne jakoś mi nie pasowały, zawsze coś było nie tak). Pierwszy, lekki spining na klenio-jazie jest już gotowy. Dziękuję Wszystkim Użytkownikom za porady i opisane metody rozwiązywania problemów. To na prawdę wciąga :).
Do tej pory głównie wędkowałem metodami spławikowymi na zawodach oraz feederem. Spining był przerywnikiem. Teraz te proporcje się odwróciły. Przeważnie wędkuję na  Warcie, Cybinie oraz jeziorach w okolicy Poznania. Chętnie podziele się swoimi spostrzeżeniami. Planuję poznać uroki Wełny oraz Noteci. Jeżeli chodzi o ryby to nastawiam się na klenie i jazie od wczesnej wiosny do końca lata. Jesienią próbuje swoich sił w rywalizacji ze szczupakami i sandaczami.
Pozdrawiam
Dawid

Witam forumowiczów.Na imię mam Adam,na forum jestem stałym czytelnikiem od dłuższego czasu.Tak myślę,że czas najwyższy brać w nim udział,bo lepiej późno niż wcale.Wędkuję już sporo wiosen głównie na Odrze w mojej miejscowości gdzie biegam ze spiningiem w ręku.

Pozdrawiam Wszystkich na forum!

Witam wszystkich kolegów po kiju ,SZCZEGÓLNIE TYCH SŁUŻĄCYCH FACHOWĄ RADĄ  jestem z Leżajska ,łowie głównie na spining ale też na metody gruntowe[piker,martwa rybka].OD 08 .2014 jestem szczęśliwym posiadaczem łódki na której pływam głównie po zbiorniku NIELISZ za sandaczem z opadu.Pozdrawiam

wszystkich serdecznie życząc SMACZNYCH JAJEC!                                                                                                            

Witam Wszystkich Forumowiczów !!!

Mam na imię Krzysiek. Pasjonuję się wędkarstwem spinningowym i wszystkim co z nim związane.

Wędkuję głównie nad Wisłą i Narwią, ale małe rzeczki mazowsza też nie są mi obce :)

Mam nadzieję dzielić się z Wami swoimi wędkarskimi doświadczeniami.

Pozdrawiam Was :)

Na imie mam Adam,od dwoch,chyba , moze dluzej,lat, czytam wasze (nasze)forum.Tu nauczylem sie metody castingowej.( chyba?, to znaczy , bez Was to sie wogule bym nie wiedzial z czczym to sie je) chcialbym tu wszystkim podziekowac za dzielenie sie swoimi przemysleniami,doswiadczeniem ,i nie ignorowaniem takich nowicjuszy jak ja. Witam i pozdrawiam .Przepraszam z gory za brak polskich znakow,( nie mam ich),za bledy ortograficzne ,gramatyczne, i inne tez. Nie przeszkadzaja w lowieniu(tak mysle)Teraz troche o mnie. Lowic   zaczolem w latach kolowrotka rexa,wedek z DDR , zylek z myjek do naczyn.To byly czasy!.Mlody czlek byl. Od lat lowie tylko na spina,od paru zerkalem na na casta. Stalo sie . dwa lata temu kupilem pierwszy kreciol, curado 201e,I co,super ,pierwszy szczupak powyzej 100cm, mial102cm,wiem ze to nie "wina"kolowrotka"  a mozliwosci uzycia i prowadzenia innych przynet.Mysle, ze na poczatek to starczy,z czasem sie rozgadam .Fajnie ze tu jestescie,bardzo mi pomogliscie(nie znam nikogo kto lowi na casta)Pozdrawiam.Takie  samo powitanie, jak mi sie uda,(problemy mojego wieku z uzywaniem kompa) wysle na inne forum, za co juz z gory  przepraszam.Z wedkarskim pozdrowieniem, Adam.

Na imie mam Adam,od dwoch,chyba , moze dluzej,lat, czytam wasze (nasze)forum.Tu nauczylem sie metody castingowej.( chyba?, to znaczy , bez Was to sie wogule bym nie wiedzial z czczym to sie je) chcialbym tu wszystkim podziekowac za dzielenie sie swoimi przemysleniami,doswiadczeniem ,i nie ignorowaniem takich nowicjuszy jak ja. Witam i pozdrawiam .Przepraszam z gory za brak polskich znakow,( nie mam ich),za bledy ortograficzne ,gramatyczne, i inne tez. Nie przeszkadzaja w lowieniu(tak mysle)Teraz troche o mnie. Lowic   zaczolem w latach kolowrotka rexa,wedek z DDR , zylek z myjek do naczyn.To byly czasy!.Mlody czlek byl. Od lat lowie tylko na spina,od paru zerkalem na na casta. Stalo sie . dwa lata temu kupilem pierwszy kreciol, curado 201e,I co,super ,pierwszy szczupak powyzej 100cm, mial102cm,wiem ze to nie "wina"kolowrotka"  a mozliwosci uzycia i prowadzenia innych przynet.Mysle, ze na poczatek to starczy,z czasem sie rozgadam .Fajnie ze tu jestescie,bardzo mi pomogliscie(nie znam nikogo kto lowi na casta)Pozdrawiam.Takie  samo powitanie, jak mi sie uda,(problemy mojego wieku z uzywaniem kompa) wysle na inne forum, za co juz z gory  przepraszam.Z wedkarskim pozdrowieniem, Adam.        Ten tekst napisalem juz wczoraj. Podpiolem sie do innych powitan, nie wiedzialem jak otworzyc swoj watek,ucze sie :D

Witam Kolegów.  Na imię mam Wojtek. Latek 34. Łowie nieprzerwanie od 5-6  roku życia. Od kilkunastu lat prawie wyłącznie spinning ( w okolicznościach towarzyskich zdarzało mi się muchować, jak też i gruntować) .. z nastawieniem głównie na kropki, pasiaki i paiki.

Pozdrówa.

Witam  ,tak więc przepadłeś z kretesem. Jerbait to jak narkotyk  ;)  sam tu jestem nowy ( kilka miesięcy )  wiele ciekawostek o  metodzie  castingowej dowiedziałem się tu  :) pozdrawiam marek_moto.

Mam ten sam objaw choroby co Ty. Na to nie ma lekarstwa. dzieki Marek. pozdrawiam. Adam