BartoszR Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam , nazywam sie Bartek Interesuje się wędkarstwem spławikowym i spinningowym jak na razie moje ulubione przynęty to blaszki wahadłowe tzw morsy itp , jestem otwarty na nowe propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinning-team.pl Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Cześć Jesteśmy ekipą łowiącą głównie na spinn Rzeki i jeziora Fajnie, że jesteśmy na jerkbaicie Do zobaczenia nad wodą. Wodom cześćPozdrowieniaspinning-team.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz88 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie. Kiedyś łowilem jako dzieciak z ojcem. Do wędkarstwa powróciłem za namową kolegi 2 lata temu. 99% mojego łowienia to spinnig nad Wisłą w Warszawie. Muszę przyznać ,że ciężki ten powrót .... Edytowane 15 Czerwca 2015 przez bartosz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cześć, nazywam się Marcin. Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam Was i pozdrawiam. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam. Piotr moje imie. Wedkarstwo to pasja z przed lat. Teraz do tego wracam. Ostatnie 5 lat pracowalem w usa i troche sprzetu zgromadzilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam również, Łukasz - Bydgoszcz.Wcześniej tylko spławik i grunt bardzo amatorsko i budżetowo Zachorowałem na spinning w tym roku, po mału ucze się co i jak oraz kompletuje sprzęt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam. Mam na imię Radek i wędkarstwu poświęcam każdą wolną chwilę jak nie łowię to robię woblery Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOMAK BBI Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam wszystkich błądzących nad brzegami wód . Strony forum wertuję już od jakiegoś czasu aż w końcu przyszedł ten dzień i... zarejestrowałem się. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 witam Mam na imie Radek i chciałem sie przywitac .Z tego miejsca chciałem serdecznie pozdrowic wszystkich co wedkarstwo traktuja jak doskonały sposób na spedzenie wolnego czasu i tych z ktorymi mozna sympatycznie porozmawiac poprzez tą zacną strone , no i przede wszystkim Pana Moderatora ( co mnie zasad tego forum i kultury nauczył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ageror Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć Mieszkam w Warszawie i mam na imię Artur. Na forum już jakiś czas i chyba już najwyższy czas aby się przywitać pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witam wszystkich pasjonatów jestem Krzysiek na to forum trafiłem przez kuzyna niecały rok temu i można rzec że wsiąkłem na Amen,tak więc najwyższa pora się przywitać . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domanwrc Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus53 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Witam wszystkich na forum Edytowane 28 Czerwca 2015 przez markus53 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Cześć Mieszkam w Gdańsku i mam na imię Krzysiek. Na forum już jakiś czas i chyba już najwyższy czas aby się przywitać pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Cześć! Mam na imię David, jestem z Łęcznej i jestem pasjonatą spinningu. Moją ulubioną rybą jest Sandacz. Ulubiona firma? Hmmm, raczej Daiwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rompacz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Siema wszystkim, Jestem Szymon i mieszkam w Krakowie, ale czesto bywam tez we Wrocławiu dlatego moje ulubione łowiska to Wisła i Odra. Pozdrawiam wszystkich! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek C. Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam,mam na imię Krzysiek. Od kilku lat mieszkam w Grodzisku Mazowieckim, wcześniej w Warszawie. Obecnie najczęściej łowię na spinning w okolicach Grodziska Mazowieckiego. Bardzo lubię też Wisłę, nad którą chodziłem z wędką regularnie przez kilkanaście lat. Pozdrawiam Wszystkich!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 witamy i zapraszamy ... do dzieła Panowie .... pokazywać ryby, zdjęcia, łowić i chwalić się ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam Dziku - Warszawa - Główne łowisko to ZZ i Świder Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walant Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 WitamMam na imię Łukasz mieszkam w Krakowie najczęściej łowie na Czorsztynie z łódki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi69 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Cześć!Mam na imię Bartosz od dłuższego czasu przeglądam forum, lecz od niedawna posiadam konto i nadszedł czas się przywitać z całą społecznością Jerkbait! Także witam wszystkim i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz82 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Witam, mam na imię Lukasz. Od kilku dobrych lat uganiam się za drapieznikami po zielonej wyspie.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Siema , mam na imię Sebastian i od roku ostro uczę się spiningu, moje łowiska to skåne Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Pochodze z Rzeszowa i zajmuje się wędkarstwem od 20 lat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi