dubczak Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam wszystkich uzytkowników. Mieszkam w okolicach Lubina, głownie wędkuję feederkami lecz w tym roku też zacząłem spinningować i to jest to Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam Wszystkich. Nazywam się Adam Grabowski i mieszkam w Legionowie. Moja zajawka to sum! Serdecznie pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Cześć wszystkim!Mam na imię Marcin i na forum zaglądam od roku ale dopiero teraz zdecydowałem się przedstawić i zacząć udzielać się w tej naprawdę fajnej społeczności.Mam 22 lata i wędkuję od małego, od kiedy tylko dałem radę "kłęcić" kołowrotkiem. Do tego roku, 90% czasu pochłaniało mnie wędkarstwo spławikowe wszelkiej maści(ze spinningu to tak na prawdę tylko boczny trok). W tym roku się to zmieniło. Mnóstwo czytam, praktykuję coraz więcej. Zacząłem wykonywać swoje przynęty - jigi. W przyszłości mam zamiar zaczać bawić się woblerami itp. Nie ukrywam, że zostałem zainspirowany Twórcami z tego forum - na prawdę chylę czoło przed tak wielkimi talentami. Mam nadzieję, że dzięki Wam podszkolę swoje umiejętności oraz, że moje spostrzeżenia może się komuś kiedyś przydadzą.Pozdrawiam Edytowane 23 Października 2015 przez mmiedzianyy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Siema. Paweł lat ...o jakieś 20 za dużo. Łowię głównie na Wkrze i Wiśle. Oczywiście tylko spinning. Pozdrawiam wędkarską brać. Dzień dobry ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasiasty Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Witam wszystkich na forum.Nazywam się Michał. Łowię głownie na Bugu i jego starorzeczach. Spinning lekki/średni.Pozdrawiam wszystkich i połamania ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemens Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich. Mam na imię Jacek i łowie ryby od 4 roku życia Od kilkunastu lat spinning, ostatnio mucha i casting więc nie ograniczam się do jednej metody.Łowię głownie na rzekach: Warta, Odra, Barycz a jesienią wyruszam na zaporówki.Pozdrawiam wszystkich moczykijów ! Edytowane 28 Października 2015 przez Siemens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek454 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam, Piotrek z Białej Podlaskiej. Miło było śledzić tematy, teraz czas trochę popisać. Łowiska - Bug, Krzna, jeziora okolic Włodawy. Spinning od ultra lekkiego po ciężki. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilku82 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Cześć. Nazywam się Arek. Mieszkam w Szwajcarii. Wędkuję od niedawna. Lubie spinning Pozdrawiam!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek570 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Przemysław Kubicki. Mieszkam obecnie w Bydgoszczy. Ulubioną metodą jest spining. Wędkuję głównie we Wiśle i okolicznych jeziorach. Czasami zaglądam nad Brdę, ale od przyszłego sezonu zamierzam to zmienić patrząc na obiecujące wyniki. Szczególnie interesuje mnie górski odcinek.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szabla73 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Witam wszystkich użytkowników forum. Paweł z Warszawy, 90% spinning, 10% pozostałe metody. Wędkuję głównie na Narwi i Orzycu.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinho Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Witam wszystkich. Powracam do wędkarstwa po dłuższej przerwie.Wędkuje głownie na Wiśle i Wieprzu.Spinning 70% - inne metody 30 %.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliweX Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam.Mam na imię Karol, z woj opolskiego, gdyby nie 3-4 noc w tyg spedzone w domu napisał bym że mieszkam nad rzeką minimum 10 razy w tyg nad woda w tym minimum 2 noce. Głównie spin, nocami odrobinka gruntu. Pozdrawiam,spiningowy popapraniec oliweX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz! Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Mariusz, jestem ze Szczecina. Moim łowiskiem jest rzeka Odra i parę małych, może trochę zapomnianych rzeczek w okolicy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmichalski Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Hej, z tej strony Tomasz. Łowię od pół roku. Główne łowiska to Turawa i jeziora Lubelszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Idec Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witajcie. Już od dłuższego czasu jestem stałym czylenikiem tego forum. Chyba nadszedł czas na mnie, aby czasami coś również z siebie wykrzesać. Tak więc w miarę możliwości będę się starać pomagać w tematach wędkarstwa muchowego. Pozdrawiam,Artek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witajcie koledzy Dobrze trafiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostLures Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witajcie koledzy Chciałbym się przywitać z wszystkimi forumowiczami, twórcami i administracją. Przede wszystkim to wspaniały pomysł, że istnieje akie forum, na którym ludzie mogą czytać "encyklopedię" wędkarstwa.Dzięki tej stronie powstała we mnie pasja tworzenia przynęt wędkarskich. Dzięki wspaniałym ludziom, którzy dzielą się wiedzą - choć nie wszystko podają na tacy.Teraz sam to rozumiem, kiedy czytam czyjąś odpowiedź "poczytaj trochę, nie można mieć wszystkiego podane na tacy" Spędzanie wielu godzin dziennie na tm forum pomogło mi zacząć tworzyć przynęty, jeżeli chcecie zobaczyć pierwsze sztuki to zapraszam do linku poniżej: http://jerkbait.pl/topic/30939-poczekalnia-moje-pierwsze-kroki-w-tw%C3%B3rczo%C5%9Bci/page-25#entry1776871 Ps. Jeżeli coś zrobiłem błędnie, to wybaczcie - dopiero się uczę obsługi na tym forum. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania moich przynęt. Minio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nox66 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam Jestem z lubelszczyzny, wedkarstwo to moje hobby od ok 10 lat.Łowie na spining na rzece Bug i dopływie- Krzna oraz Burzyskach a także na zb retencyjnych Podedwórzu i Mostach. pozdrawiam i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadziu12 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam,Mam na imię Maciej.Wędkarstwem interesuje się od dziecka.Od 3 sezonów interesuje się spiningiem,a w szczególności połowem boleni/kleni. Najczęściej łowię na Odrą w okolicach Głogowa i Baryczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie mam na imie Michał lat 40 i jestem z okolic Olkusza. Wedkuje od około 25 lat. Moja metoda to spinning i teraz zaczynam z muchówką. Robie sam koguty czasami woblerka oraz noże w mojej kuźni do strugania woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie mam na imie Michał lat 40 i jestem z okolic Olkusza. Wedkuje od około 25 lat. Moja metoda to spinning i teraz zaczynam z muchówką. Robie sam koguty czasami woblerka oraz noże w mojej kuźni do strugania woblerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Powitać wszystkich nowych kolegów na tym zacnym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie mam na imie Michał lat 40 i jestem z okolic Olkusza. Wedkuje od około 25 lat. Moja metoda to spinning i teraz zaczynam z muchówką. Robie sam koguty czasami woblerka oraz noże w mojej kuźni do strugania woblerów.Witam Cię ponownie "kowalu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam lowie od 30 lat. Tylko spining i tylko c&r mimo ze kiedys zabieralem ryby. Jestem z wawy milo mi byc w tak fajnym gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 salam alejkum nowym uczestnikom naszego forumwitajcie w naszych skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi