Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Mam na imię Marcin i na forum zaglądam od roku ale dopiero teraz zdecydowałem się przedstawić i zacząć udzielać się w tej naprawdę fajnej społeczności.

Mam 22 lata i wędkuję od małego, od kiedy tylko dałem radę "kłęcić" kołowrotkiem. Do tego roku, 90% czasu pochłaniało mnie wędkarstwo spławikowe wszelkiej maści(ze spinningu to tak na prawdę tylko boczny trok). W tym roku się to zmieniło. Mnóstwo czytam, praktykuję coraz więcej. Zacząłem wykonywać swoje przynęty - jigi. W przyszłości mam zamiar zaczać bawić się woblerami itp. Nie ukrywam, że zostałem zainspirowany Twórcami z tego forum - na prawdę chylę czoło przed tak wielkimi talentami. Mam nadzieję, że dzięki Wam podszkolę swoje umiejętności oraz, że moje spostrzeżenia może się komuś kiedyś przydadzą.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez mmiedzianyy
  • Like 1

Witam wszystkich. 

Mam na imię Jacek i łowie ryby od 4 roku życia :)

Od kilkunastu lat spinning, ostatnio mucha i casting więc nie ograniczam się do jednej metody.

Łowię głownie na rzekach: Warta, Odra, Barycz a jesienią wyruszam na zaporówki.

Pozdrawiam wszystkich moczykijów !

Edytowane przez Siemens
  • Like 1

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Nazywam się Przemysław Kubicki. Mieszkam obecnie w Bydgoszczy. Ulubioną metodą jest spining. Wędkuję głównie we Wiśle i okolicznych jeziorach. Czasami zaglądam nad Brdę, ale od przyszłego sezonu zamierzam to zmienić patrząc na obiecujące wyniki. Szczególnie interesuje mnie górski odcinek.

Pozdrawiam

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witajcie koledzy :)

Chciałbym się przywitać z wszystkimi forumowiczami, twórcami i administracją.

Przede wszystkim to wspaniały pomysł, że istnieje akie forum, na którym ludzie mogą czytać "encyklopedię" wędkarstwa.

Dzięki tej stronie powstała we mnie pasja tworzenia przynęt wędkarskich. Dzięki wspaniałym ludziom, którzy dzielą się wiedzą - choć nie wszystko podają na tacy.

Teraz sam to rozumiem, kiedy czytam czyjąś odpowiedź "poczytaj trochę, nie można mieć wszystkiego podane na tacy"

Spędzanie wielu godzin dziennie na tm forum pomogło mi zacząć tworzyć przynęty, jeżeli chcecie zobaczyć pierwsze sztuki to zapraszam do linku poniżej:

http://jerkbait.pl/topic/30939-poczekalnia-moje-pierwsze-kroki-w-tw%C3%B3rczo%C5%9Bci/page-25#entry1776871

Ps. Jeżeli coś zrobiłem błędnie, to wybaczcie - dopiero się uczę obsługi na tym forum.

Pozdrawiam i zapraszam do oglądania moich przynęt.

Minio.

• Like 1

Witam wszystkich serdecznie mam na imie Michał lat 40 i jestem z okolic Olkusza. Wedkuje od około 25 lat. Moja metoda to spinning i teraz zaczynam z muchówką. Robie sam koguty  czasami woblerka oraz noże w mojej kuźni  do strugania woblerów.

Witam Cię ponownie "kowalu" :)

• Like 1