ens Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 CześćMam na imię Lukasz mieszkam we Wrocławiu spininguje na rzece Odrze i Bystrzycy na której się wychowałem przepadam tez za gruntówką forum przeglądam od dłuższego czasu ale dopiero nie dawno postanowiłem się zalogować pozdrawiam wszystkich serdecznie iżyczę Szczęśliwego Nowego Roku i udanych połowów w nowym roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterx Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich od niedawna śledzę forum i postanowiłem się zarejestrować. Pochodzę z okolic Przemyśla. Łowie głównie na spining i federer.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał123 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Cześć mam na imię Michał i jak kolega dwa posty wyżej tez mieszam we Wrocławiu, również niedaleko Bystrzycy ale jakoś nie jest mi dane wybrać się tam na ryby, może czas to zmienić. Wedkuje głównie na Odrze czasami na stawach we Wroclawiu. Za karpie tez czasem też lubię gdzieś usiąść. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 WitamNa imię mam Mariusz, mieszkam w Warszawie. Po przerwie wracam do wędkarstwa i zamierzam zostać aktywnym spinningistą, bo do tej pory głównie feeder. Spotkać mnie można najczęścien na warszawskim odcinku Wisły po Praskiej stronie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph_Fridge Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam! Mam na imię Marcin i wolne chwile głównie poświęcam karpiowaniu. Spinninguję gdy nie mam czasu na dłuższe wypady. Od tego sezonu postanowiłem spróbować łowić pstrągi. Pozdrawiam wszystkich fanatyków wszelkich metod wędkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiertom Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam wszystkich ! Parę lat temu odkryłem piękno spinningu. Łowię głównie nad Narwią (mieszkam w jej pobliżu) i jej starorzeczach. Celem są wszystkie drapieżniki i piękne chwile kiedy złapana ryba odpływa po walce. Pozdrawiam wszystkich maniaków wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam spinningista, łowię czasem w Polsce, zawodowo też mam trochę wspólnego z wędkarstwem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam wszystkich jak sprawdziłem, nie dopełniłem zwyczaju rejestrując się na dżerku kilka miesięcy temu,Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Och witaj nam, witaj Stary Nowy Kolego (jak pisałem ... przyzerowałeś ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam spinningista, łowię czasem w Polsce, zawodowo też mam trochę wspólnego z wędkarstwemWitamy, przepraszam za pomówienie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 O psia ślina!Nie dopełniłem i ja...no to czynię:pokłony i serdeczności. Spiningista z konieczności,muszkarz z wyboru,nurek z ciekawości,żeglarz z przyjemności,krawaty wiąże/usuwam ciąże.Niemożliwe od ręki,na cuda trzeba chwilę poczekać. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Siema, jestem Sławek również choruje na spinning.( najprawdopodobniej nieuleczalnie) i stwierdzam że ja to zajefajny forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyboy Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich zapaleńców. Mam an imię Marcin. To forum dla mnie jest już dobry kawałek czasu znane choć do tej pory tylko czytałem. Dożo ciekawego znalazłem. Teraz odważyłem się zabierać głos. Mieszkam w okolicach Stalowej Woli.Łowię od prawie 30 lat. Głównie spininguję w okolicznych wodach. Kilka razy w roku wyjeżdżam na duże zbiorniki typu Solina, Nielisz łowiąc z łódki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Troszkę późno ale szczerze witam wszystkich. Wspaniałe forum. Wielu fachowców, od których można się dużo nauczyć i którzy chętnie służą pomocą i nie zostawią człowieka w potrzebie .Spróbuję tak na poważnie pospinningować od tego roku. Teoretycznie przygotowany a jak będzie w praktyce ???PozdrawiamAdrian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek79 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Witam. Mam na imię Bartek mieszkam w Białej Podl. Od pewnego czasu obserwuje forum które dostarcza wielu informacji i przydatnych wskazówek, łowie na spinning. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubG Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Czesc! Jestem Kuba, jestem z Lublina, pasjonuje mnie lekki spinning (jak to w Lublinie ). Lubie tez czasem cos postrugac pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podróżnik Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Hej! Ekspertem w temacie nie jestem, ale od paru lat wędkarstwo to moje hobby na tyle, że mam nawet własnego bloga, którego dawno nie aktualizowałem Może pobyt na forum mnie trochę pobudzi w tym temacie. A tak w ogóle to Michał jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarZan_Jaw Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Cześć, jestem Kuba. Wędkuję od dziecka ale od sezonu 2015 wziąłem się na poważnie za spinning a teraz w 2016 mam zamiar spróbować sił z muchą (sprzęt po ojcu). Głównie spinninguję na stawach i jeziorach natomiast nie ukrywam że pogoń za pstrągiem nie staje się sprawą jedyną. Jestem z Jaworzna i mam nadzieję że wiadomości i znajomości jakie tu nabędę będą skutkowały w osiąganiu coraz to większych życiówek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Hej -mieszkam na pomorzu . Spining od zawsze- rzeki , jeziora . Ostatnio polowałem na karpie ,amury lubię kabany .Zaczepiłem trochę medalowych ale te naj.. naj .. wygrały .Przynęty z reguły robię sam .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Hej! Ekspertem w temacie nie jestem, ale od paru lat wędkarstwo to moje hobby na tyle, że mam nawet własnego bloga, którego dawno nie aktualizowałem Może pobyt na forum mnie trochę pobudzi w tym temacie. A tak w ogóle to Michał jestem Witaj Michale.Zabieram się za lekturę Twojego bloga. Po wstępnej lustracji zapowiada się ciekawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszku Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 WitamMam na imię Robert, wędkuje ponad 20 lat. Moją ulubioną metodą jest spinning i mucha. Łowiska na których łowię to Wisła, Bzura, Rawka i Pisia. Od niedawna strugam wobki na klenia i jazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich koleżanki i kolegów po kiju. Mam na imię Michał :)Moja ulubiona metoda wędkowania to spinning od jakichś 17 lat. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Catch&Release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshwater Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam!Wędkarstwo - w moim przypadku dolegliwosć, która w ciagu dwóch dekad nieźle zawróciła mi w głowie i jest już za późno, żeby się z tego wyleczyć... poprostu lubię to Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam wszystkich czytających to szacowne forum.Kilka osób z Was znam ,kilka osób zna mnie a myśle że poznam jeszcze więcej.ostatnimi laty łapie ( raczej próbuje -chociaż pare szt na rok wyjme)castem.w wolnych chwilach coś wyklepie.sprzęt raczej nietypowy ,prawa ręka, i na dodatek nie mam i nie będe miał żadnego jednoskładu.jeszcze raz witam .krzysiek gżybek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zapomniałeś dopisać, że lubisz czasem, napisać coś wierszem Dla tego witam ciebie Krzysztofie, z natury dobry chłopie.Jedyny na forum gżybie co nie daje spokoju rybie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi