Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam na imię Lukasz mieszkam we Wrocławiu spininguje na rzece Odrze i Bystrzycy na której się wychowałem przepadam tez za gruntówką forum przeglądam od dłuższego czasu ale dopiero nie dawno postanowiłem się zalogować pozdrawiam wszystkich serdecznie i

życzę Szczęśliwego Nowego Roku i udanych połowów w nowym roku :)!

Cześć mam na imię Michał i jak kolega dwa posty wyżej tez mieszam we Wrocławiu, również niedaleko Bystrzycy ale jakoś nie jest mi dane wybrać się tam na ryby, może czas to zmienić. Wedkuje głównie na Odrze czasami na stawach we Wroclawiu. Za karpie tez czasem też lubię gdzieś usiąść. Pozdrawiam

Witam wszystkich !

Parę lat temu odkryłem piękno spinningu. Łowię głównie nad Narwią (mieszkam w  jej pobliżu) i jej starorzeczach. Celem są wszystkie drapieżniki i piękne chwile kiedy złapana ryba odpływa po walce. 

Pozdrawiam wszystkich maniaków wędkarstwa.

O psia ślina!

Nie dopełniłem i ja...

no to czynię:pokłony i serdeczności.

Spiningista z konieczności,muszkarz z wyboru,nurek z ciekawości,żeglarz z przyjemności,krawaty wiąże/usuwam ciąże.

Niemożliwe od ręki,na cuda trzeba chwilę poczekać. :)

Pozdrawiam.

• Like 1

Witam i pozdrawiam wszystkich zapaleńców. Mam an imię Marcin. To forum dla mnie jest już dobry kawałek czasu znane choć do tej pory tylko czytałem. Dożo ciekawego  znalazłem. Teraz odważyłem się zabierać głos. Mieszkam w okolicach Stalowej Woli.Łowię od prawie 30 lat. Głównie spininguję w okolicznych wodach. Kilka razy w roku wyjeżdżam na duże zbiorniki typu Solina, Nielisz łowiąc z łódki.     

• Like 1

Troszkę późno ale szczerze witam wszystkich. 

Wspaniałe forum. Wielu fachowców, od których można się dużo nauczyć i którzy chętnie służą pomocą i nie zostawią człowieka w potrzebie :).

Spróbuję tak na poważnie pospinningować od tego roku. Teoretycznie przygotowany a jak będzie w praktyce :huh: ???

Pozdrawiam

Adrian 

• Like 1

Cześć, jestem Kuba. Wędkuję od dziecka ale od sezonu 2015 wziąłem się na poważnie za spinning a teraz w 2016 mam zamiar spróbować sił z muchą (sprzęt po ojcu). Głównie spinninguję na stawach i jeziorach natomiast nie ukrywam że pogoń za pstrągiem nie staje się sprawą jedyną. Jestem z Jaworzna i mam nadzieję że wiadomości i znajomości jakie tu nabędę będą skutkowały w osiąganiu coraz to większych życiówek :)

• Like 1

Hej! 

Ekspertem w temacie nie jestem, ale od paru lat wędkarstwo to moje hobby na tyle, że mam nawet własnego bloga, którego dawno nie aktualizowałem :P Może pobyt na forum mnie trochę pobudzi w tym temacie. 

A tak w ogóle to Michał jestem ;)

Witaj Michale.

Zabieram się za lekturę Twojego bloga. Po wstępnej lustracji  :) zapowiada się ciekawie. 

Pozdrawiam

Witam wszystkich czytających to szacowne forum.Kilka osób z Was znam ,kilka osób zna mnie a myśle że poznam jeszcze więcej.ostatnimi laty łapie ( raczej próbuje -chociaż pare szt na rok wyjme)castem.w wolnych chwilach coś wyklepie.sprzęt raczej nietypowy ,prawa ręka, i na dodatek nie mam i nie będe miał żadnego jednoskładu.jeszcze raz witam .krzysiek gżybek

• Like 2