obcy74 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Zapisałem się już dość dawno, ale wstyd przyznać, że dopiero teraz tutaj zaglądam. Mieszkam obecnie w Rybniku i wędkuję w okolicznych wodach, a jest ich tutaj całkiem sporo Głównie spinning i mucha, ale czasami, najczęściej z juniorem także spławik i pickerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert.G Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Witam.Nazywam się Norbert, mam 17 lat i mieszkam w Szczecinie.Wędkarstwem zajmuje się od 4 lat ,ale dopiero od 2 lat osiągam w miarę przyzwoite wyniki.Moją ulubioną metodą połowu jest spinning.Jako łowisko wybieram najczęściej centrum miasta czyli tzw. street fishing / urban fishing.Bezwzględnie C&R Edytowane 6 Lutego 2016 przez Norbi98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Też się witam Spinnig przede wszystkim, nie mam innych wędek niestety......a trwa to już od ponad 20 lat (pierwszy pstrąg w Osławie za gówniarza na obrotówkę) .Tak że pozdrowionka z podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlosso Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam wszystkich wędkarskich świrów. Mam 34 lata i mieszkam w Toruniu. Biegam z wędą nad Wisełkę, Drwęcę i śmigam pontonem po tutejszych jeziorach, głównie spinning i podlodówka, nie pogardzę też spławiczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Czołem! Jestem Warszawianinem, mam 35 lat. Kilka sezonów temu ponownie zacząłem odkrywać w sobie zaszczepioną mi w dzieciństwie przez ojca, pasję do wędkowania. Dziś łowię głównie na spinning, najczęściej nad Bugiem, chociaż liczę, że dzięki wsparciu użytkowników jb uda mi się odkryć moją umiłowaną (i wstyd się przyznać- nieznaną) Wisłę. Nie znoszę bałaganu nad wodą, a śmieci "wędkarskie" uważam za karygodne. Jestem orędownikiem zasady "złap i wypuść". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam kolejnego forumowicza na naszym forum i zapraszam do włączenia się w opinie i dyskusje Kolegów.Życzę powodzenia w technice spinningowej i wspaniałych okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam wszystkich na forum mam 27 lat a wędkuje od około 20 lat, ale dalej uważam, że moja wiedza na temat wędkarstwa jest mała, a najlepszymi nauczycielami są same ryby;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie! z racji tego że jestem nowym użytkownikiem forum i nie przedstawiłem się zanim zamieściłem swój 1-wszy post,za co bardzo przepraszam,robię to własnie teraz, a więc Wojtek 30 lat z okolic Tarnowa,zaczynający swoją przygodę ze spiningiem na "poważnie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie! z racji tego że jestem nowym użytkownikiem forum i nie przedstawiłem się zanim zamieściłem swój 1-wszy post,za co bardzo przepraszam,robię to własnie teraz, Popełniłem to samo przestępstwo i również przepraszam. Witam wszystkich . Darek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzenek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Witam Wszystkich.Łowię od dziecka czyli już ponad 30 kilka lat. Metody to 80% spining + trolling, 15% karpiowanie + 5% spławik. Niestety ostatnio więcej kupuję sprzętu niż łowię ale mam nadzieję że to się zmieni. Może ktoś mi powie dlaczego nadal po rejestracji nie mogę pisać postów na giełdzie? Pozdrawiam Grzegorz Edytowane 11 Lutego 2016 przez Gzenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam Wszystkich.Łowię od dziecka czyli już ponad 30 kilka lat. Metody to 80% spining + trolling, 15% karpiowanie + 5% spławik. Niestety ostatnio więcej kupuję sprzętu niż łowię ale mam nadzieję że to się zmieni. Może ktoś mi powie dlaczego nadal po rejestracji nie mogę pisać postów na giełdzie? Pozdrawiam GrzegorzPoczytaj regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam Wszystkich.Łowię od dziecka czyli już ponad 30 kilka lat. Metody to 80% spining + trolling, 15% karpiowanie + 5% spławik. Niestety ostatnio więcej kupuję sprzętu niż łowię ale mam nadzieję że to się zmieni. Może ktoś mi powie dlaczego nadal po rejestracji nie mogę pisać postów na giełdzie? Pozdrawiam GrzegorzCzyli giełda jest Twoim głównym celem jestestwa na tym forum? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtass31 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Witam panowie jestem z okolic Tczewa. Na rybach często bywam na Wiśle oraz kanałach Elblaskich Edytowane 12 Lutego 2016 przez wojtass31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastinka Skwarek Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcaster Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam wszystkich, Forum śledzę już od ponad roku i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Łowię na spinning głównie na Warcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboll Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam serdecznieMieszkam w Piotrkowie Tryb. Mój akwen to głównie Zalew Sulejowski.Trochę żegluje, trochę łowię i trochę nurkuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiemarcel Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczurek1 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem świeży na jerkbait i żałuje że dopiero teraz zdecydowałem się do was dołączyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 przepraszam, witam i pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula007 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulashaker Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam wszystkich, dopiero teraz zauważyłem to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1003 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Jestem początkującym wędkarzem i mieszkam w Warszawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 witam serdecznie kolegów z forum, do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Mam na imię Paweł łowię w okolicach Ciechanowa. Ulubiona rzeka - Wkra. Przeważnie spining Edytowane 22 Lutego 2016 przez zmorces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi