radekguz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To i ja się witam serdecznie że wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekguz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 To i ja się witam serdecznie że wszystkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NMCNP Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam. Mam na imię Roman. Mieszkam we Wrocławiu. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzień dobry. W moim przywitaniu chcę przede wszystkim zawrzeć wyrazy uznania wobec wielu Użytkowników, a także osób opiekujących się forum.Wysoki poziom merytoryczny, wrażliwość i umiejętność przekazywania posiadanej przez Was wiedzy sprawia, że z przyjemnością wracam do analizowania różnych poruszonych wątków. Pozdrawiam.Arkadiusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca.b Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam wszystkich użytkowników portalu jerkbait. Od wielu lat podglądam forum i w końcu postanowiłem sam stać się częścią waszego społeczeństwa, które wielokrotnie decydowalo o tym na co przeznacze zarobione groszki w wędkarskim ???? pochodzę z Podlasia i na tych wodach najczęściej łowię. Mam nadzieję ze będę mógł się podzielić swoimi spostrzeżeniami z nad wody z innymi. Jeszcze raz pozdrawiam i do usłyszenia. Z wędkarskim pozdrowieniem Michał. 'Łowca.B, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiSpin88 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) witam wszystkich fanatyków wędkarstwa, bardzo się ciesze, że mogłem wstąpić w wasze szeregi pozdrawiam Edytowane 17 Maja 2016 przez MatiSpin88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Marek i forum przeglądam już od kilku lat,ale dopiero jakiś czas temu założyłem konto. Tak samo z przywitaniem zwlekałem trochę. Z mojej strony życzę wszystkim jak najwięcej czasu spędzonego nad wodą i do usłyszenia . Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzon Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam wszystkich,mam na imię Robert,jestem z Warszawy.Wędkarskim bakcylem zaraziłem się już jako dzieciak.W ostatnich latach bywam głownie nad Wisłą i Zalewem Zegrzyńskim.Pozdrawiam wędkarską brać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACDC Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Witam, Jerka obserwuję od dłuższego czasu. Najwyższy czas się przywitać, więc serdecznie witam wszystkich Użytkowników:) Jestem z okolic Warszawy, łowię głównie na Wiśle, sporadycznie na Bugu. Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Pozdrawiam wędkarską brać! Witam, Jestem z okolic Warszawy, łowię głównie na Wiśle, sporadycznie na Bugu. MaciekWidzę że warszawska ekipa nam rośnie .Witajcie koledzy. Sądząc po nicku , to Maciek jest fanem disco- polo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblery P.O Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam wszystkich jako nowy. Już kiedyś chciałem do was zawitać ale jako rękodzielnik woblerowy... Brak Czadu na ogarnięcie czasu. Ale będę już teraz częstym gościem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Witam serdecznie Użytkowników Forum! Mam na imię Wojtek, łowię głównie na leśnych ciurkach i zbiornikach zaporowych w świętokrzyskim. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Brak Czadu na ogarnięcie czasu. ??? ...Rozwiniesz ten wątek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblery P.O Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Dokuś miało być podwójne " brak czasu "... Zawalony zamówieniami i do tego nawalone korzonki.. Za parę dni wstawię wątek autorski jak to każdy tu robi z rękodzielników, ale jeszcze chwilę to potrwa. Kiedyś miałem tu konto ale przez lata byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woblery P.O Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Sorka piszę z telefonu.. Przez lata byłem obserwatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzej Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Maciek i jestem z okolic Warszawy, ogólnie jestem spławikowcem z zacięciem spinningowym taki mały misz masz łowię głównie na okolicznych wodach Kanał Żerański, Zalewie Zegrzyński, Narew, Bug rzadziej na Wiśle ale zamierzam to zmienić . Uwielbiam łowić na Wkrze ale niestety porozumienia nie ma więc już tak często tam nie bywam. Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivar Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 WitamJestem spiningistą ze zwichnięciem w kierunku lekkich przynęt, łowię gdzie mogę, najchętniej na małych rzekach, choć ostatnio z różnych przyczyn najczęściej na górnym odcinku Wisły, głównie pstrąg/kleń/okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba89 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@Wyszków Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 W ślad za pierwszym postem witam Wszystkich.Rezyduję w Wawie, ale z racji działki nad rzeką (okolice Niegowa) 2/7 czasu spędzam tamże. Łowię od 40 lat, spławik/grunt, a od tego roku spin - lepiej późno niż wcale .Wielki szacun za koncept i praktykę Community.Ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Chcąc poszerzyć swoje umiejętności zawitałem na tymże forum.Spinninguje przede wszystkim na rzekach lecz nie gardzę jeziorami.Mieszkam w Gorzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntus Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju .Jerzy początkujący spinningista który chce poszerzyć swoją wiedzę jak i umiejętności.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
free Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam wszystkich,Dołączam do Was aby korzystać z Waszej olbrzymiej wiedzy i miłej atmosfery.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas85 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam całą brać wędkarską.Pozdrowienia z lubelszczyzny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrill Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam,Mam na imię Paweł. Wędkuję na wodach w okolicy Radomia Miło będzie Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grander Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam Was Mam na imię Mateusz i wędkuję głównie w okolicach Warszawy Tylko spin Będę próbował się czegoś od Was nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi