ttoomm Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Tomek (32l.) i mieszkam w Toruniu. Ulubiona metoda to spinning, a wędkuję głownie na lewym brzegu Wisły w jednej z sąsiednich gmin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi123 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 WitamWaldek 48 lat mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej Pozdrawiam wszystkich użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChIck3nPL Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Mam na imię Paweł i łowie juz ponad 15 lat. Moim ulubioną metodą jest spinning. Przeważnie wędkowałem na Dunajcu, Jeziorze Roznowskim oraz w Czorsztynie. W tym momencie przebywam w okolicach Oslo. Pozdrawiam Edytowane 27 Czerwca 2016 przez ChIck3nPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandaestrecho Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 witam....przekierowan mnie tutaj wiec czesc wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Witam wszystkich jerkbajtowiczów Mam na imię Jarek wędkuje od około 15 lat, z tym że wcześniej tyczka, match itp. Teraz troszkę mi się odmieniło i w 95% moje wędkowanie związane jest z spinningiem... Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Witam Kolegów od wspólnej pasji Po 10cio letniej przerwie w łapactwie powróciłem.Preferowane metody: Całe wedkarskie 30letnie wędkarski żywot: spławik, picker, feeder i troche spinning.Obecnie głownie spinning ale posiedzieć w krzakach, czemu nie?Ulubione rybska: brzana, kleń, boleń, karaś, lin.Marzenia: duży okoń, duży jaź, brzana NA SPINNING Preferencje łowisk: rzeki ale jeziora również czętnie.Ulubione rzeki: Bug, Narew, Wkra. (ostatnio poznaję Wisłe i jej bolki-tfuuu)W tym roku zamiaruje powrocić nad Wkrę po brzany Grabe sciskam i wierze, że znajdzie sie jakieś towarzystwo do wspólnego skradania sie po krzaczorach w poszukiwaniu ładnej ryby.P.S: ....i jestem zdecydowanym zwolennikiem idei C&R! Edytowane 7 Lipca 2016 przez riversider 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich nieznajomych po kiju i znajomych również, zakładam, że kilku ich tu jest. Wędkuję od ponad 30 lat i przechodziłem różne etapy swojej choroby, przez spławik, gruntówkę i inne siedzące, ale najbardziej choroba dała się we znaki kilka lat temu, kiedy zabrał mnie znajomy na łódkę i polubiły mnie piękne okonie za niedużego twisterka. Od tej pory objawy są poważne i koszty leczenia coraz wyższe, a pacjent nie zamierza się wyleczyć. Obecnie łowię (nie za często, bo czas nie pozwala) na zbiornikach woj. śląskiego i opolskiego oraz na górnym odcinku Odry. Raz lub dwa w roku, obowiązkowo wyjazd do krainy obfitości (Finlandia lub Szwecja) aby naładować akumulatory. Za mile spędzony czas przy czytaniu Waszych porad i opowieści z góry dziękuję. Dajmy szansę naszym wodom, więc C&R! Edytowane 8 Lipca 2016 przez Olo1970 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam .Wędkuje odkąd zacząłem chodzić, czyli już prawie 40 lat.a ze człowiek uczy się cale zycie wiec często przeglądam to forum.Witam i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptus Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam po dłuuuugiej przerwie i życzę wszystkiego boleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falkon750 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam i pozdrawiam całą brać wędkarską. Zarażony głównie spiningiem choroba nieuleczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muminek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Łowię od 5 roku życia z małymi przerwami. Od 2 lat intensywnie chodzę ze spinningiem i ostatnio też z muchówką. Moje ulubione miejsca to rzeki podgórskie, górskie, małe rzeczułki i strumyki zapomniane przez ludzi. Czasem dla odmiany posiedzę nad jakimś zarośniętym bajorkiem ze spławikiem. Wychowałem się nad Wisłokiem i wracam nad niego kiedy tylko mogę. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardead Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam wszystkich Ale się opisałeś, ufff. Dałeś radę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) Doceńmy to jednak, że "nowy" w ogóle się przywitał nie jest to powszechne Cześć kolego Edytowane 27 Lipca 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam jestem od niedawna na tym forum. Wędkuję od 5 roku życia kiedyś spławik i grunt od 2010 roku praktycznie tylko spinning.Moją fobią są 3 gatunki ryb sandacz, okoń i szczupak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam jestem od niedawna na tym forum. Wędkuję od 5 roku życia kiedyś spławik i grunt od 2010 roku praktycznie tylko spinning.Moją fobią są 3 gatunki ryb sandacz, okoń i szczupak. Czemu boisz się tych gatunków ryb? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior07 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam wszystkich użytkowników tego forum.Nie lubię pisać o sobie więc ograniczę się do kilku podstawowych informacji.Łowię zarówno na spining jak i na muchę. Pstrągi na muchę od IV do VI. Lipienie na muchę od IX do II.Na spining głównie sandacze i okonie. Zębate specjalnie mnie nie interesują :-) Jako, że jestem tu mowy to proszę o wyrozumiałość bo pewnie minie trochę czasu zanim się ogarnę i rozkminię tajniki tego miejsca :-) Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Witam Wszystkicha pasjonatów wędkarstwaPozdrawiam Roger Sikora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Bartek mieszkam niedaleko Mogilna woj. kuj - pom. Wędkarstwem interesuję się odkąd tylko pamiętam. Pewnie jak większość zaczynałem od spławika aby skończyć na spinningu i karpiowaniu, na to drugie jest mniej czasu gdyż dochowałem się potomka:). Założyłem konto na tym portalu żeby czerpać z niego największe dobrodziejstwo czyli informacje, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona:). Zapomniałem o najważniejszym ryb nie jadam:) bo z ryb to najbardziej lubię rypanie:P .Pozdrawiam BartasL2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachy Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Cześć Mam na imię Tomek. Wędkarską przygodę rozpocząłem dawno temu na małej mazowieckiej rzeczce (bez większych sukcesów) a po kilku latach przerwy wróciłem i od 3 sezonów łowię na Wiśle. Łowię na spinning. Uczę się łowić na wielkiej rzece co na samym początku nie było łatwe po latach łowienia w "strumyku". Jakoś dałem radę ale jeszcze długa droga przede mną patrząc na zdjęcia rybek złowionych przez kolegów z forum. Łowię na lekki spinning w poszukiwaniu kleni i jazi a także boleni. Czasem coś mi się trafia Wszystkie ryby wypuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arushat Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Łowię od szóstego roku życia z przerwami. Zaczynałem od spławika, by w ostatnim czasie przenieść się na spinning. Polawiam głównie okonie na paprochy i okazjonalnie szczupaki. Pozdrawiam Arushat ''Kupując szczupaka, osiedlasz rybaka''-Paulo Coelho w czasie trollingu na Zalewie Zegrzyńskim 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 WitamRobert z okolic Krakowa, rocznik 91. Parę lat bawiłem się wyczynowo spławikiem, jednak postanowiłem wrócić do spinningu. Wyczyściłem się ze sprzętu i teraz spędzam godziny na tym forum szukając odpowiedzi na kumulujące się w mojej głowie pytania. Przez cztery lata łowiłem spinem może 3-4 razy, okazjonalnie. Nie mam bladego pojęcia o tym w jaki sprzęt teraz warto celować i to jest głównym powodem dla którego tu zawitałem. Najczęściej mam zamiar odwiedzać podkrakowską Wisłę i okoliczne rzeczki pstrągowe :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikorasyn Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Cześć koledzy Jestem Wiktor Pasje wędkarstwa zaszczepił mi tato kolegi który zabierał nas co jakis czas na ryby fascynujący sport tak jak i hol ryby nastawiam sie na spining jak i spławik choć ten drugi w mniejszym stopniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Cześć Wiktor. Młodzież nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Cześć Kolego Napisz coś o sobie, witaj na forum i baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi