Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam na imię Patryk, 25 wiosen za mną, z racji mieszkania w stolicy ograniczam się do wyjazdów spinningowych w mazowieckim. ( chociaż myślę nad poszerzeniem terytorium :D)
Działeczka w okolicach Różana nad Narwią daje od czasu do czasu możliwość poobcowania z naturą (niekoniecznie z rybą ;s)
Jak ktoś chętny na wypad, to wystarczy napisać porozmawiać, a na 100% się dogadamy :)

Pozdrawiam wszystkich  i do zobaczenia nad wodą ;)

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich zapaleńców. Mam na imię Marcin mieszkam w Mierzynie koło Szczecina. Ryby łowię od 30 lat ale nadal uważam że jestem zielony. Kiedyś spinning bardzo intęsywnie, teraz morze głównie surfcasting czasami kuter, zaczynam też przygodę z morskimi tracimy. Pozdrawiam

• Like 1

Witam wszyskich forumowiczów!

Nazywam się Aleksander, mieszkam w Warszawie ale zazwyczaj wędkuję w okręgu Lublin (stąd pochodzę).

Ostatnio skupiam się na namierzaniu okoni w pobliskich jeziorach.

Mam nadzieję, że i ja z czasem dam coś od siebie społeczności bo póki co wertuję forum w poszukiwaniu informacji.

Pozdrawiam!

• Like 1

Witajcie,

do tej pory udzielałem się na lokalnym forum wędkarskim, jednak za namową kolegów postanowiłem zawitać również tutaj. Bardzo dużo dobrego słyszałem o forum Jerkbait, m.in. o bardzo dobrze działającej giełdzie, wartościowych tematach technicznych czy o autorskich wątkach rękodzieła. Wędkuję odkąd sięgam pamięcią, zaszczepił mnie tym mój ojciec. Kiedyś różnymi popularnymi metodami, lecz od kilku lat głównie spinning. Każdą wolną chwilę staram się spędzać nad wodą, czasami kosztem innych spraw, ale czego nie robi się dla jakiś tam ryb ;) Oczywiście zasada C&R jest mi znana, stosuje się do niej oraz czasami delikatnie namawiam innych :)

• Like 5

Cześć

Jestem Piotrek i witam wszystkich użytkowników forum bo właśnie między innym dzięki waszym wpisom zakupiłem swój pierwszy zestaw castingowy.

Jestem z Łodzi ale najczęściej wędkuję na Zalewie Sulejowskim na którym tej jesieni pogłębiam swoje umiejętności castingowej. Przede wszystkim nad wodą stosuje się do zasady C&R.Do zobaczenia nad wodą.

Pozdrawiam

Edytowane przez pikeft
  • Like 3

Cześć

Jestem Piotrek i witam wszystkich użytkowników forum bo właśnie między innym dzięki waszym wpisom zakupiłem swój pierwszy zestaw castingowy.

Jestem z Łodzi ale najczęściej wędkuję na Zalewie Sulejowskim na którym tej jesieni pogłębiam swoje umiejętności castingowej. Przede wszystkim nad wodą stosuje się do zasady C&R.Do zobaczenia nad wodą.

Pozdrawiam

Witamy kolejnego kolegę zarażonego ruchomą szpulką!

• Like 1

Witam. Parę dni już utaj jestem i w końcu udało mi się trafić na stronkę gdzie można się ze wszystkimi przywitać. Jarosław z tej  strony. Mieszkam w Krośnie Odrz. Wędkuję ponad 30 lat. Od ok 20 lat tyczka. Od roku, również spining aż trafiłem na casting. Jestem w ,,fazie" kompletowania sprzętu. Tak więc na poważnie ruszam w przyszłym roku. :) W tym roku zamierzam nauczyć się rzucać wędką castingową z multkiem. Pozdrawiam wszystkich :) 

Witam.Mam na imię Grzegorz i mieszkam w podwarszawskich Markach.Jestem miłośnikiem łowienia okoni, choć nie stronię również od sandaczowego opadu jak i łowienia szczupaków. Z racji zamieszkania moimi podstawowymi łowiskami jest Zalew Zegrzyński , Bug, Narew i Kanał Żerański.Pomimo mojego ponad 30 letniego stażu wędkarskiego, wciąż lubię uczyć się czegoś nowego a '' szkolone '' rybki z moich okolic potrafią uczyć pokory i cierpliwości. :) Łowienie z łodzi to lubię najbardziej.

Pozdrawiam pozytywnie zakręconych swoim hobby.

• Like 2

Dzień dobry. Mam na imię Konrad jestem z Warszawy. Głównie zajmuję się karpiarstwem, jednak pod koniec wakacji dziwnym trafem w mojej ręce zagościł spinnig i wróciła dawna fascynacja tą dziedziną, przybyłem na forum by zaznajomić się z obecnymi metodami i trendami- ostatnie nauki o spinningu pobierałem z 6 albo 7 lat temu i widzę, że mocno wypadłem z obiegu. Głównym moim łowiskiem jest Park Moczydło. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez kloner11
  • Like 1

Cześć !

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i mieszkam w Warszawie.

Wędkuję od dzieciństwa już ponad 30 lat. Od kilku lat prawie wyłącznie spinninguję

i stosuje zasadę no-kill. Najczęściej łowię w Warszawie i okolicach.

Obseruję to forum od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem,

że nie bedę tylko czytał rad innych wędkarzy, ale czasem podzielę się również swoimi doświadczeniami. 

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.

• Like 4