Irbis001 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Witam,mam na imię Patryk, 25 wiosen za mną, z racji mieszkania w stolicy ograniczam się do wyjazdów spinningowych w mazowieckim. ( chociaż myślę nad poszerzeniem terytorium )Działeczka w okolicach Różana nad Narwią daje od czasu do czasu możliwość poobcowania z naturą (niekoniecznie z rybą ;s)Jak ktoś chętny na wypad, to wystarczy napisać porozmawiać, a na 100% się dogadamy Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam wszystkich za namową kilu znanych z forum kolegów postanowiłem i Ja dołączyć do grupy pozdrawiam serdecznie mam nadzieję że wiele się od Was nauczę a i sam pomogę jeśli będzie ku temu okazja ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik473 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich zapalonych wędkarzy . Bardzo pomocne to wasze forum czytam od dłuższego czasu . Pozdrawiam Rafał Stavanger . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich zapaleńców. Mam na imię Marcin mieszkam w Mierzynie koło Szczecina. Ryby łowię od 30 lat ale nadal uważam że jestem zielony. Kiedyś spinning bardzo intęsywnie, teraz morze głównie surfcasting czasami kuter, zaczynam też przygodę z morskimi tracimy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich użytkowników pochodzę z Podlasia ,wędkarstwo jest ze mną ,albo ja z nim , z krótką przerwą od blisko 30 lat.W 99,9% spinning przeważnie na podlaskiej Narwi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam wszyskich forumowiczów!Nazywam się Aleksander, mieszkam w Warszawie ale zazwyczaj wędkuję w okręgu Lublin (stąd pochodzę).Ostatnio skupiam się na namierzaniu okoni w pobliskich jeziorach.Mam nadzieję, że i ja z czasem dam coś od siebie społeczności bo póki co wertuję forum w poszukiwaniu informacji.Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_kamyk Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Grzegorz. Kija mocze od dzieciaka w pięknych wodach Warmii. Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Witam wszystkich, wędkowałem jako dzieciak jakieś 30 lat temu a obecnie od kilku lat tylko spinning. Próbuje swoich sił nad warszawska Wisłą ale też BugoNarew i Szwecja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witajcie,do tej pory udzielałem się na lokalnym forum wędkarskim, jednak za namową kolegów postanowiłem zawitać również tutaj. Bardzo dużo dobrego słyszałem o forum Jerkbait, m.in. o bardzo dobrze działającej giełdzie, wartościowych tematach technicznych czy o autorskich wątkach rękodzieła. Wędkuję odkąd sięgam pamięcią, zaszczepił mnie tym mój ojciec. Kiedyś różnymi popularnymi metodami, lecz od kilku lat głównie spinning. Każdą wolną chwilę staram się spędzać nad wodą, czasami kosztem innych spraw, ale czego nie robi się dla jakiś tam ryb Oczywiście zasada C&R jest mi znana, stosuje się do niej oraz czasami delikatnie namawiam innych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszWinter Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 witam wszystkich uzależnionych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Co ty wiesz o uzależnieniu ?! Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) CześćJestem Piotrek i witam wszystkich użytkowników forum bo właśnie między innym dzięki waszym wpisom zakupiłem swój pierwszy zestaw castingowy.Jestem z Łodzi ale najczęściej wędkuję na Zalewie Sulejowskim na którym tej jesieni pogłębiam swoje umiejętności castingowej. Przede wszystkim nad wodą stosuje się do zasady C&R.Do zobaczenia nad wodą.Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2016 przez pikeft 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 CześćJestem Piotrek i witam wszystkich użytkowników forum bo właśnie między innym dzięki waszym wpisom zakupiłem swój pierwszy zestaw castingowy.Jestem z Łodzi ale najczęściej wędkuję na Zalewie Sulejowskim na którym tej jesieni pogłębiam swoje umiejętności castingowej. Przede wszystkim nad wodą stosuje się do zasady C&R.Do zobaczenia nad wodą.PozdrawiamWitamy kolejnego kolegę zarażonego ruchomą szpulką! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Cześć wszystkimNai imię mam Tomek i wędkuję od 30-stu lat, a sam mam więcej o 12-ście. Głównie to spinning z łódki i sandacze ale param się też tyczką i bolonką z całkiem niezłym skutkiem - choroba nieuleczalna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bock17 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam. Parę dni już utaj jestem i w końcu udało mi się trafić na stronkę gdzie można się ze wszystkimi przywitać. Jarosław z tej strony. Mieszkam w Krośnie Odrz. Wędkuję ponad 30 lat. Od ok 20 lat tyczka. Od roku, również spining aż trafiłem na casting. Jestem w ,,fazie" kompletowania sprzętu. Tak więc na poważnie ruszam w przyszłym roku. W tym roku zamierzam nauczyć się rzucać wędką castingową z multkiem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam wszystkich . Na forum od niedawna. Wędkuję od 30 lat ale wiedzy o przynętach , sprzęcie i historii wędkarstwa zawsze mało.Więc jestem. Pozdrawiam Robert. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 To sporo wiedzy tutaj otrzymasz . Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Witamy wszystkie nowe osoby Miłej lektury i udanych wpisów Edytowane 20 Listopada 2016 przez Dano-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.stackiewicz Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam wszystkich kolegów i koleżanki. Niezmiernie mi miło dołączyć do Waszego grona. Mam nadzieję, że uda mi się wkrótce komuś pomóc oraz w razie potrzeby tą pomoc uzyskać. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 I ja sie przywitam zawsze uważałem że jest jedno właściwe forum wędkarskie myliłem także musiałem zawitać tutaj. Mam na imię Bartek łowie ryby od ponad 30 lat głównie klenie i większe łososiowate. pozdrawiam kolegów i koleżanki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fro Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam, już od jakiegoś czasu jestem na forum, ale dopiero dzisiaj się przełamałem żeby napisać pierwszy post. Łowię na spinning najczęściej Odra i bóbr.Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surf Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Cześć. Także się przełamałem,przeżegnałem i uwzględniając korzystny horoskop nas dziś... Pozdrawiam z Pomorza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg71 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam.Mam na imię Grzegorz i mieszkam w podwarszawskich Markach.Jestem miłośnikiem łowienia okoni, choć nie stronię również od sandaczowego opadu jak i łowienia szczupaków. Z racji zamieszkania moimi podstawowymi łowiskami jest Zalew Zegrzyński , Bug, Narew i Kanał Żerański.Pomimo mojego ponad 30 letniego stażu wędkarskiego, wciąż lubię uczyć się czegoś nowego a '' szkolone '' rybki z moich okolic potrafią uczyć pokory i cierpliwości. Łowienie z łodzi to lubię najbardziej.Pozdrawiam pozytywnie zakręconych swoim hobby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Dzień dobry. Mam na imię Konrad jestem z Warszawy. Głównie zajmuję się karpiarstwem, jednak pod koniec wakacji dziwnym trafem w mojej ręce zagościł spinnig i wróciła dawna fascynacja tą dziedziną, przybyłem na forum by zaznajomić się z obecnymi metodami i trendami- ostatnie nauki o spinningu pobierałem z 6 albo 7 lat temu i widzę, że mocno wypadłem z obiegu. Głównym moim łowiskiem jest Park Moczydło. Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2016 przez kloner11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomar007 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Cześć !Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i mieszkam w Warszawie.Wędkuję od dzieciństwa już ponad 30 lat. Od kilku lat prawie wyłącznie spinningujęi stosuje zasadę no-kill. Najczęściej łowię w Warszawie i okolicach.Obseruję to forum od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem,że nie bedę tylko czytał rad innych wędkarzy, ale czasem podzielę się również swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi