rav00 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam wszystkich!pozdrawiam RAV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To i ja się przedstawię i napiszę co nieco o sobie.Witam wszystkich na forum.Mam na imię Leszek. Wędkarstwem interesuję się ponad dwudziestu lat. Miałem jednak (z różnych powodów) 15 letnią przerwę i do mojej pasji powróciłem kilka lat temu.Łowię praktycznie tylko na spinning, najczęściej na własnoręcznie, w wolnych chwilach, wydłubane woblery. Może się kiedyś pochwalę Nie ograniczam się do konkretnego gatunku ryby. Choć ostatnio coraz więcej czasu poświęcam kleniom i jaziom.Najczęściej można mnie spotkać nad Krzną, czasem nad Bugiem.Czas spędzony nad wodą, to przede wszystkim przyjemność, odpoczynek, odreagowanie od codziennego życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej7 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Najwyższa pora się przedstawić. Mam na imię Andrzej, spinniguje nad Warszawską Wisłą przy moście Gdańskim. Łatwo tam mnie spotkacie jak nie nad wodą to w Wildbeef. Wspaniałego wędkowania i radości z uwalniania na Nowy Rok. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trix Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Kacper z Pomorza-(G)rzeczny spinningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafiz34 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam wszystkich z Pomorza-Zach No-kilowiec z krwi i kosci..Raf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie.Wędkarstwem zaraziłem się jakie 30 lat temu, przez te wszystkie lata głównie spining ,od tego roku zaczynam przygodę z castingiem.Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich.Mam na imię Darek wiek 43 lata ,pochodzę z Zachodniopomorskiego Polanów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich,mam na imię Krzysiek i wędkuję już ponad 30 lat na wodsch podkarpackich.Spininguje około 25lat.Pozdrawiam zapaleńców spiningu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie.Wędkarstwem zaraziłem się jakie 30 lat temu, przez te wszystkie lata głównie spining ,od tego roku zaczynam przygodę z castingiem.Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki Zapraszam do działu castingowego i witam w szeregach pozytywnie zakręconych ruchomą szpulą! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich na forum jestem tutaj nowy więc może parę słów o sobie mam na imię Tomek, pochodzę z województwa świętokrzyskiego.Moja pasja już od 20-dwudziestu lat to spining zazwyczaj łowię na Wiśle w okolicach Annopola k.Kraśnika, ryb coraz mniej a ja ciągle wracam nad wodę bo to moja jedyna pasja i zarazem odpoczynek.Stronę jerkbait odwiedzałem bardzo często lecz zawsze jako gość aż wreszcie postanowiłem dołączyć do grona. Pozdrawiam serdecznie twórców,moderatorów,blogerów jak też administratorów jerkbait i wszystkich forumowiczów po kiju aha no i zapraszam na wspólne ryby pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8636 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietro Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czytałem, czytałem, czytałem ... teraz się witam wieczorową porą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Powitać Wszystkich !!urodziłem się w lipcu , konkretnie to w drugiej połowie lipca a konkretniej ...to może tyle o mnie 99,9 % moich wyjazdów nad wodę to spinning i w tej metodzie pasowałoby się doszkolić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć wszystkim. Mam na imię Jacek pochodzę z okolic Warszawy. Od zeszłego roku zainteresowałem się spinningiem i chciałbym z Waszą pomocą zgłębić tajniki tej metody. Pozdrawiam i życzę wszystkim Forumowiczom udanego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archix Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Hej mam na imię Artur. mieszkam w Ostrołęce, zainteresowania: spinning i ciche prace RODbuilding'owe dla siebie i innych Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SylwKwn Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuj357 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam Wszystkich Maciek z Jeleniej Góry, po bardzo wielu latach przerwy postanowiłem reaktywować się wędkarsko.Póki co próbuję ogarnąć masę nowości w temacie ... Pozdrawiam z Karkonoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Powitać wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandaczowyterrorysta Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 WItam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo777 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptr Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Piotrek. Jestem ze świetokrzyskiego.Spinninguję od 20 lat z kilkoma przerwami.Forum podczytuje od 4 lat, jako zarejestrowany troche krócej. Pozdrawiam użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledwozipie Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Chciałbym przywitać się ze wszystkimi, to mój pierwszy post na forum. Mam na imię Bartek i mieszkam w województwie pomorskim.Do wędkarstwa wracam po dwudziestu latach przerwy... Pozdrawiam i życzę wszystkim grubych ryb w 2017 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam wszystkich forumowiczów.Mam na imię Leszek woj. kujawsko-pomorskie i 50 wiosen na karku.Wędkuję od zawsze. Od 3-ch lat zwariowany na punkcie castingu.Życzę wszystkim pięknych ryb i wielkich emocji nad wodą w nowym roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kniaziu Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć Wszystkim Dużo łowię, więc krótko piszę.Mam na imię TomekI nad stawem domek. Teraz mrozy przyszły,Więc smartfona złapałemI na jerkbait'a się wpisałem. Pozdrawiam serdecznie wędkarzy (broń Boże mięsiarzy). Edytowane 10 Stycznia 2017 przez Kniaziu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Cześć WszystkimDużo łowię, więc krótko piszę.Mam na imię TomekI nad stawem domek.Teraz mrozy przyszły,Więc smartfona złapałemI na jerkbait'a się wpisałem. Pozdrawiam serdecznie wędkarzy (broń Boże mięsiarzy).Takiego poety jeszcze tu chyba nie mieliśmy! Witaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi