M_M_M Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam, jestem nowym użytkownikiem . Pozdrawiam - Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomuchel Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Witam szanowne grono pozytywnie zakręconych ! Dzięki uprzejmości kolegów (także z tego forum) od kilku ładnych lat zaraziłem się castingiem i ta "choroba" trwa w najlepsze. Przyszedł czas zaistnieć na j.pl i to niniejszym popełniłem. Pozdrawiam wszystkich znanych mi oraz głównie tych, których mam zamiar poznać. Do zobaczenia nad i na wodzie. Adam z m.Uć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wreszcie Adamie, wreszcie. Miło Cię widzieć na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Adaś, jesteś! Nareszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomuchel Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wreszcie Adamie, wreszcie. Miło Cię widzieć na forum. Adaś, jesteś! NareszcieCieszę się, że i Wy się cieszycie. Dzięki Chłopaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam wszytskich bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgsxr Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Witam wszystkich lepiej późno niż wcale . Jestem już ponad trzy lata na forum a nie przywitałem się jak człowiek . Jestem Robert miło was wszystkich i waszą wiedzę poznać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam serdecznie, mam na imię Paweł, na to wspaniałe forum trafiłem przy okazji szukania fachowca od naprawy wędki i nie zawiodłem się. Pozdrawiam wszystkich, wodom cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam i ja. Od kilku lat podglądam i doczytuje. Czas pisać /;-) Obecny na ŁPW i WR oraz kilku innych grajdołkach. Pozdrowienia dla kolegów i nieznajomych z jerkbaita ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes21 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam wszystkich miłośników wędkarskich przygód.Jerkbait tak trzymać.Brawo Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam jestem Marcin mam 32 lata jestem z WarszawySpining z brzegu rozpoczęty w tamtym roku i złapałem zajawke:) już zrobiłem parę zakupów na JB a na przywitanie nie było czasu Więc Witam wszystkich i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Anioł Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam kolegów po kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam kolegów po kiju.Witaj! Naprawdę nazywasz się Stanisław Anioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Cześć, mam na imię Irek.Wędkuję od kilku lat na rybnych, pełnych kulturalnych i szanujących C&R wędkarzy, wodach Zalewu Zegrzyńskiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bss777 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Cześć. mam na imię Rafał, wędkuję głównie na warszawskim odcinku Wisły, stołecznych bajorkach oraz na jeziorach w czasie dalszych wyjazdów. Przez zdecydowaną większość czasu spinninguję, ale nie pogardzę również okazyjnym wędkarsko-towarzyskim wypadem za komercyjnym karpiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Bajda Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Wędkuję od blisko 20 lat. Zaraził mnie wędkarstwem szczupak 97 cm, który uwiesił się na końcu żyłki w wędce, którą kolega powierzając mi pod opiekę powiedział, że mam tylko rzucać i ściągać do siebie. Tak też robiłem i po pierwszym szczupłym dołączył kolejny - chyba syn, bo miał niespełna 70cm. Wtedy złapałem wędkarskiego bakcyla ale straciłem kolegę (wrócił do domu "o kiju"). Spining to to, co pokochałem do tego stopnia, że nabyłem łódkę, silniki, kilkanaście blanków, kilka kołowrotków, a mój ostatni zakup to multiplikator. Wrrr! Jestem na etapie nauki zarzucania i idzie mi coraz lepiej dzięki poradom kolegów z tego forum. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia się nad wodą, a na pewno na dyskusje na tym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Panie Krzysztofie, powodzenia z castem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam wszystkich razem i każdego z osobna. Wędkuję od blisko 20 lat. Zaraził mnie wędkarstwem szczupak 97 cm, który uwiesił się na końcu żyłki w wędce, którą kolega powierzając mi pod opiekę powiedział, że mam tylko rzucać i ściągać do siebie. Tak też robiłem i po pierwszym szczupłym dołączył kolejny - chyba syn, bo miał niespełna 70cm. Wtedy złapałem wędkarskiego bakcyla ale straciłem kolegę (wrócił do domu "o kiju"). Spining to to, co pokochałem do tego stopnia, że nabyłem łódkę, silniki, kilkanaście blanków, kilka kołowrotków, a mój ostatni zakup to multiplikator. Wrrr! Jestem na etapie nauki zarzucania i idzie mi coraz lepiej dzięki poradom kolegów z tego forum. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia się nad wodą, a na pewno na dyskusje na tym forum.Zapraszam do działu castingowego, trochę tam mamy tematów... interesujących;-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zapraszam do działu castingowego, trochę tam mamy tematów... interesujących;-)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Próba agitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaStCroix Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam. Jestem Lukasz, pochodzę z Kielc, a mieszkam obecnie we Francji. Na jerkbait.pl zaglądam regularnie już od kilku lat.Ganiam za rybami od dzieciństwa, praktykuje przede wszystkim spinning, od czasu do czasu dla odmiany spławik, grunt, lubię tez zamachać muchówka. Oczywiście Catch & Release. Uwielbiam łowić okonie, mój personal best to lipcowy grubas 48 cm. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyw Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Czesc,Jestem Piotrek, mieszkam i lowie w Szczecinie. Glownie na Regalicy i miedzyodrzu (z lodki). Czasem rzuce feederem. Zdarza sie takrze zlowic lina, czy karasia w jakims zarosnietym bajorku. Lubie jesienne sandaczowanie i szczupaka na wiosne. Pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez krzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timse Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów i życzę extra okazów w sezonie 2017 i następnych!Życzę też jak najmniej spotkań z hejterami on line i debilami nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SivyNovy Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam wszystkich serdecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arj1955 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Forumowiczów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santocki Wedkarz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam, mam na imię Maks i jestem tu od niedawna. Jestem nieletni, a moim, nazwijmy to, konikiem jest spinning! A rybki, które najbardziej lubię łowić i "ganiać" za nimi to Okonie. Pozdrawiam wszystkich Maks/Santocki Wędkarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi