Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem Marcin. Jestem współzałożycielem projektu Catch and Release Poland. Aktywnie wędkuję od kilku lat, od dwóch sezonów głównie spining. Od jakiegoś czasu prubuję coś wydłubać samemu. Chętnie pomogę jeśli tylko będę potrafił. Pozdrawiam

Ps. Nie wiem czy tak można ale zapraszam serdecznie na naszą stronę https://catchandreleasepl.wixsite.com/catchandreleasepl oraz na facebooka  https://www.facebook.com/CATCHANDRELEASEPL/

Edytowane przez CatchandReleasePoland

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam wszystkich.

Mam na imię Kami, wędkuję głównie w świętokrzyskich rzeczkach i zbiornikach. Najczęściej stosowaną przeze mnie metodą jest spinning, poza tym do ulubionych należy też mucha oraz łowienie z lodu. Dla urozmaicenia zdarza się od czasu do czasu połowić także stacjonarnie.

Dodam, że zarejestrowany na forum jestem od dawna, ale dopiero dzisiaj się odezwałem.

Pozdrawiam wszystkich.

Edytowane przez Kamil_M

Cześć, czołem! Mam na imię Bartek, prawie 22 lata. Jestem z okolic Szczecina. ???? Catch and realese pełną gębą. Śledzę forum od dłuższego czasu. Forum czyste, kulturalne (przeważnie). Wielu z was miało wpływ na chęć rejestracji.

Chcę zacząć przygodę z castem. ????

Może w końcu poznać kogoś więcej z moich okolic.

Czołem!

Z tej strony Miłosz. Zbieram się do wędkowania już prawie 5 lat, odkąd mieszkam w Krakowie. Wcześniej niedzielny spinning na górskim Dunajcu. Czytam, słucham i liczę, że jeszcze kiedyś wyjdę nad wodę. Zaintrygował mnie Street fishing.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników.

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Darek i mieszkam we Wrocławiu. Wędkuje od kilkunastu lat ale spinningu uczę się dopiero od trzech. Czytając jerkbait i wasze posty pogłębiam swoją wiedzę za co serdecznie dziękuję. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Witam, 

z tej strony Jarek, warm.mazur.

W tym roku byłem pierwszy raz na szkierach w Szwecji i pierwszy raz łowiłem casting + multiplikator + jerki.

Trochę bród zaliczyłem ale jakby nie było spodobało mi sie........i planuje zakupić zestaw do castingu.

Serdecznie Wszystkich WITAM

Edytowane przez jkazan

Dzień dobry!

Bardzo się cieszę, że trafiłem w szacowne grono wędkarzy na jerkbait. Forum śledzę od dłuższego czasu i postanowiłem w końcu zarejestrować się i wziąć aktywniejszy udział w jego funkcjonowaniu.

Obecnie łowię na spinning, na boczny trok, jednak nadal jestem na etapie poszukiwania swojej metody.