Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Od pewnego czasu jestem czytelnikiem forum i wypada się przywitać.Powróciłem do do wędkarstwa po dwudziestu latach przerwy,więc łykam wiedzę z forum jak młody pelikan.Mieszkam w okolicach Nowego Sącza i łowię głownie na Dunajcu,Rożnowie,Czorsztynie czasem Klimkówce i Ropie.Pozdrawiam Piotr  :)

• Like 1

Cześć wszystkim ☺ Często tu zaglądałem i wreszcie czas by się przywitać ???? Łowię odkąd pamiętam i staram się być nad wodą tak często jak to możliwe. Od paru lat mieszkam, pracuje i...oczywiście łowię w Norwegii. Jerkbait to kopalnia wiedzy a dzięki Waszej pomocy skompletowałem mój pierwszy zestaw castingowy???? Teraz się z nim nie rozstaje. Pozdrawiam i sukcesów życzę

• Like 3

Siemandero wszystkim.

Jestem Piotr. Mieszkam w Norwegii i tutaj zwiedzam z wędka okoliczne fiordy.

Forum znalazłem przez przypadek, szukając na informacji o echosondach.

Jeśli ktoś miałby pytania związane z wędkarstwem w kraju fiordów, pisać śmiało. Pomogę w miarę możliwości :)

• Like 2

Siemanko

Na imię mam Tomek mam 37lat i założyłem konto, aby dowiedzieć się ciekawych rzeczy od kolegów.

Łowię głównie na spławik, ale ostatnio i karpiowanie i spining również... Głównie Mazowsze oraz Mazury.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i administratorów.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Cześć i witam wszystkich, z tej strony Maciej, mam 23l a wędkuje odkąd pamiętam, jeszcze w zeszłym roku głównie łowiłem tyczką a spinning był sporadycznie, ale w tym roku zaszły zmiany i spinning cały czas jeździ w bagażniku. Od jakiegoś czasu przeglądam forum i naprawdę można się tutaj wiele nauczyć. W 2018 chyba skończę ze spławikiem i zacznę więcej spinningować. Pozdrawiam :)