krstn Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witam wszystkich serdecznie.Pozdrawiam Krystian. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kol3 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Witam wszystkich i pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojo Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Witam,mam na imię Robert. Spinninuję na północnym podkarpaciu.Mam nadzieję, że na forum uzupełnię swoją skromną wiedzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigPike Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Cześć wszystkim, Krzysiek mnie zwą. O sobie – tylko spinning, pierwszy kij kupiony za pierwsze zarobione pieniądze ze trzydzieści lat temu. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Mam na imię Łukasz,pochodzę z pomorza.Witam wszystkich użytkowników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Cześć Panowie!oficjalnie witamy na forum i zapraszamy do wspólnych dyskusji oraz czerpania wiedzy z zasobów forum,w razie czego grono moderatorów wspiera i pomaga Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonxxx Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Witam, Mam na imię Szymon i spininguje na Odrze w okolicach Głogowa. Jestem nowy na forum i pozdrawiam wszystkich użytkowników;) Edytowane 12 Marca 2018 przez szymonxxx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Jako że minęło wiele lat, chciałem tylko powiedzieć tradycyjne Dzień Dobry, wszystkim forumowiczom . Edytowane 14 Marca 2018 przez barwena1977 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jako że minęło wiele lat, chciałem tylko powiedzieć tradycyjne Dzień Dobry, wszystkim forumowiczom .Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madal Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam. Mam na imię Patryk.Od tego sezonu chcę zacząć przygodę z trollingiem.Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś obeznany w temacie.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jako że minęło wiele lat, chciałem tylko powiedzieć tradycyjne Dzień Dobry, wszystkim forumowiczom .Wojtuś,czy Ty naprawdę wracasz do wędkowania ?Sporo się zmieniło ,więc musisz nadrobić. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanapka Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Miło mi powitać wszystkich... Mam na imię Adam i jestem z Łomży.Tak czytam, czytam i czytam od dwóch lat tą kopalnię fachowej wiedzy w świetnej atmosferze i w końcu postanowiłem się dołączyć Pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Wojtuś,czy Ty naprawdę wracasz do wędkowania ?Sporo się zmieniło ,więc musisz nadrobić. Pozdrawiam Tomi Oj tam zaraz nadrabiać . To tylko zabawa, a ta jest zawsze taka sama, byleby w doborowym towarzystwie. Poza tym, syn kazał kupić sobie wędkę więc . Musimy się zgadać Tomuś na kilka lufek. Pięknie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witheltz Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam wszystkich. Od mojej rejestracji minęło już trochę czasu więc czas się przywitać i przedstawić.Mam na imię Paweł i mieszkam w Olsztynku (warmińsko-mazurskie). Oprócz wędkarstwa interesuję siętakże lutnictwem więc udzielam się także po trochu na forum lutniczym. Udało mi się także popełnić kilkaprojektów w dziedzinie rodbuildingu. Jeszcze raz pozdrawiam i zagłębiam się w lekturę tego przepełninegowiedzą forum.Pozdrawiam Paweł B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Paweł, już oczyma wyobraźni widzę połączenie rodbuildingu z lutnictwem... bajka! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukooo Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witajcie Nazywam się Łukasz Bardzo mi miło dołączyć do grona użytkowników Jerkbait.z wielką przyjemnością będę korzystał z zasobów Jerkbait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek63 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jest mi miło powitać nowego kolegę i życzę powodzenia i mile spędzonego czasu nad wodą w nowym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tstg Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Witam wszystkich na forum. Mam na imię Mateusz i mieszkam w Warszawie. Wędkarstwo jako hobby to dość świeża sprawa, bo zacząłem sam z siebie od zeszłego roku. Generalnie dopiero wybieram kierunek, w którym chcę iść, jeśli chodzi o spinning. Zacząłem od łowienia okoni na kanale Żerańskim, i powolutku wystartowałem z łowieniem boleni pod koniec zeszłego sezonu. Może zbytnio ambitne podejście, jak na początek, ale planuję do maja głownie się skupiać na okoniach i białorybie na spinning, po maju, wszelkie siły i środki na rzeczny spinning. Czas pokaże, czy bolenie mnie pokonają, ale lubię ambitne zadania Mam nadzieję, że po zdobyciu odpowiedniego doświadczenia, będę mógł się podzielić swoim z innymi. Na razie skupiam się bardzo na opiniach innych, o wiele bardziej doświadczonych wędkarzy na tym forum. Pozdrawiam i połamania kija. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Mateusz,bolenie pokonają Cię nie raz, i nie dwa! Ale na tym to polega i tym większa będzie radość i emocje ze złowienia tych ryb które ci się uda przechytrzyć!Witaj i powodzenia! A jak masz wątpliwości dotyczące korzystania z forum pytaj innych kolegów lub moderatorów, pomożemy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Witam Wszystkich,Jestem Tomek, pochodzę z okolic Tarnowa, od dłuższego czasu już czytam forum ale jakoś tak nie było okazji się przywitać co też teraz czynię. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojek35 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Siemka Wędkarska Braci... Chciałbym się z Wami przywitać . Mam na imię Jacek i mieszkam w Olsztynie. Jestem przede wszystkim pasjonatem spinningu, aczkolwiek nie obce jest mi morskie dorszowanie, czy nocne zasiadki na lino-węgorze... Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia nad wodą...i na forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybacz Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Cześć. Mieszkam na Pomorzu i łowie na spławik spinning i muchę.Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam. Mieszkam w małej wiosce pod Warszawą. Kiedyś łowiłem bardzo dużo, ostatnio z braku czasu sporo mniej, ale nie zrezygnuję nigdy z tego najlepszego na świecioe hobby. Od kilkunastu lat łowię tylko na spinning. Nie specjalizuję się w konkretnym gatunku ani łowisku, ale najbardziej lubię łowić okonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) (...) Mieszkam w małej wiosce pod Warszawą. (...)Czyżby w Łodzi? Witajcie... Edytowane 23 Marca 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Nie, trochę mniejszej. Pod względem liczby mieszkańców jakies 1000 razy mniejszej niż Łódź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi