Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtuś,czy Ty naprawdę wracasz do wędkowania :blink:?

Sporo się zmieniło ,więc musisz nadrobić.

Pozdrawiam Tomi B)

Oj tam zaraz nadrabiać ;). To tylko zabawa, a ta jest zawsze taka sama, byleby w doborowym towarzystwie. Poza tym, syn kazał kupić sobie wędkę więc ;). Musimy się zgadać Tomuś na kilka lufek. Pięknie pozdrawiam.

Witam wszystkich. Od mojej rejestracji minęło już trochę czasu więc czas się przywitać i przedstawić.

Mam na imię Paweł i mieszkam w Olsztynku (warmińsko-mazurskie). Oprócz wędkarstwa interesuję się

także lutnictwem więc udzielam się także po trochu na forum lutniczym. Udało mi się także popełnić kilka

projektów w dziedzinie rodbuildingu. Jeszcze raz pozdrawiam i zagłębiam się w lekturę tego przepełninego

wiedzą forum.

Pozdrawiam Paweł B.

• Like 1

Witam wszystkich na forum. Mam na imię Mateusz i mieszkam w Warszawie.

Wędkarstwo jako hobby to dość świeża sprawa, bo zacząłem sam z siebie od zeszłego roku. Generalnie dopiero wybieram kierunek, w którym chcę iść, jeśli chodzi o spinning. Zacząłem od łowienia okoni na kanale Żerańskim, i powolutku wystartowałem z łowieniem boleni pod koniec zeszłego sezonu. Może zbytnio ambitne podejście, jak na początek, ale planuję do maja głownie się skupiać na okoniach i białorybie na spinning, po maju, wszelkie siły i środki na rzeczny spinning. Czas pokaże, czy bolenie mnie pokonają, ale lubię ambitne zadania :)

Mam nadzieję, że po zdobyciu odpowiedniego doświadczenia, będę mógł się podzielić swoim z innymi. Na razie skupiam się bardzo na opiniach innych, o wiele bardziej doświadczonych wędkarzy na tym forum.

Pozdrawiam i połamania kija. :)

• Like 3

Mateusz,

bolenie pokonają Cię nie raz, i nie dwa! :) 

Ale na tym to polega i tym większa będzie radość i emocje ze złowienia tych ryb które ci się uda przechytrzyć!

Witaj i powodzenia! A jak masz wątpliwości dotyczące korzystania z forum pytaj innych kolegów lub moderatorów, pomożemy!

:good:

• Like 2

Siemka Wędkarska Braci... Chciałbym się z Wami przywitać . Mam na imię Jacek i mieszkam w Olsztynie. Jestem przede wszystkim pasjonatem spinningu, aczkolwiek nie obce jest mi morskie dorszowanie, czy nocne zasiadki na lino-węgorze... Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia nad wodą...i na forum.

• Like 2

Witam. Mieszkam w małej wiosce pod Warszawą. Kiedyś łowiłem bardzo dużo, ostatnio z braku czasu sporo mniej, ale nie zrezygnuję nigdy z tego najlepszego na świecioe hobby. Od kilkunastu lat łowię tylko na spinning. Nie specjalizuję się w konkretnym gatunku ani łowisku, ale najbardziej lubię łowić okonie.

• Like 2