bartsiedlce Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witajcie Panie i Panowie, miło Was widzieć w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangorn Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzień dobry państwu.Zarejestrowałem się nie dawno. Mam na imię Tomek i mieszkam w Krakowie. Jestem typowym karpiarzem i grunciarzem. Bez większych sukcesów. ale jak to mówią, wszystko w swoim czasie. Tyle słowem przywitania. mam nadzieję na owocną współpracę na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzień dobry państwu.Zarejestrowałem się nie dawno. Mam na imię Tomek i mieszkam w Krakowie. Jestem typowym karpiarzem i grunciarzem. Bez większych sukcesów. ale jak to mówią, wszystko w swoim czasie. Tyle słowem przywitania. mam nadzieję na owocną współpracę na forum.Cześć Tomek!nadszedł odpowiedni czas i przerzucasz się na spinning? Jakie plany masz z tym związane...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Cześć jestem Marcin. Zarejestrowałem się jakiś czas temu, ale zapomniałem się przywitać. Jestem początkującym spinningistą skupionym głównie na okoniach. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fangorn Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 nadszedł odpowiedni czas i przerzucasz się na spinning? Jakie plany masz z tym związane...?Plany są takie. Najpierw karp lub sum. Z gruntu. A spining uskuteczniam na przemiennie z synem. Na razie bez efektów. Ale jak to mówią. Wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakowyGdynia Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Witam wszystkich łowców drapieżników ,pozdrowienia z Gdyni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebi1995 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Witam serdecznie całe grono ! JB dłuższy czas podglądałem, teraz przyszedł czas na rejestrację Głównie spinninguję, ale zdarzy się również jakaś gruntowa zasiadka.Pozdrowienia z Trójmiasta,Ebi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky09 Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Witam serdecznie wszystkich użytkowników ! Forum.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Witamy w najlepszym portalu wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansik Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Witam jestem Łukasz i bardzo mi miło że mogłem dołączyć do zacnej grupy jerkbaitowcow. Ławie od kilku lat ale 2 lata temu kolega zaraził mnie spiningiem który według mnie jest najlepsza metoda wędkowania aktywna i do tego można pozwiedzać połączone Edytowane 11 Września 2018 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Cześć i czołem, kluski z rosołem. W razie czego możesz edytować posty do jednej godziny, żeby nie pisać jednego pod drugim. [emoji16]. Pozdrawiam. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiek Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Witam wszystkich serdecznie.Jestem Wojtek.Okręg skierniewicki..Ulubione ryby to sandacz i okoń.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam wszystkich forumowiczow. Zapraszam na wspolnd wyprawy na zb Dzieckowice i zb chechlo naklo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam wszystkich forumowiczow. Zapraszam na wspolnd wyprawy na zb Dzieckowice i zb chechlo naklo !Witamy Krystianie!I tak od razu... proszę zadbaj o poprawny i zrozumiały przekaz swoich wypowiedzi, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Siema ! Jestem Rafał, Górny Śląsk. Od pieluch spławik, później grunt, teraz precyzyjny podział na feeder i karpiarstwo, a od wiosny spinning. Uczę się wszystkiego sam, trochę jutuby i "treningi" nad wodą, jaka radocha była przy pierwszej rybie na spina, 35cm szczupły na poppera Pozdrawiam wszystkich i połamania kija Edytowane 24 Września 2018 przez katystopej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedidi Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witam serdecznie! Jestem wieloletnim obserwatorem tego forum, wielokrotnie korzystałem z Waszych doświadczeń. Teraz uznałem, że czas wyjść z cienia bo moja wiedza też może się komuś przydać. Jestem z górnego śląska, łowię głównie spinningiem dla którego bardzo zaniedbuję ostatnio uwielbianą przez wiele lat muchówkę. Pozdrawiam Tadek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Witajcie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Cześć i czołem! Kolejny ślonzoku! [emoji38] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost1983 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Witam wszystkich! Mam ma imię Piotrek mieszkam w Morągu. Od jakiś pięciu lat pochłonęły mnie do reszty warmińsko-mazurskie pajki tak więc z ogromną chęcią dołączam do grona???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier82 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 witam wszystkich!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Nie jestem nowym uzytkownikiem, lecz mialem kilka dobrych lat przerwy jezeli chodzi o fora internetowe.Widze ze troche sie pozmienialo i pewnie masa nowych ludzi jest na forum, wiec chcialem sie przywitac jeszcze raz ze wszystkimi. Pozdrawiam!Tomek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioruśPan Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Cześć Wszystkim Pochodzę z Kuj-Pom i trafiłem tu dzięki koledze który wręcz prosił bym się zarejestrował, czym to motywował ? -ciekawe artykuły z wypraw,spotkań jerkbaitowych, porady przy zakupie sprzętu wędkarskiego oraz wodnego.Witojcie Serdecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziela77 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam WszystkichPochodzę z południowej WLKP z Piły pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witamy, witamy, zapraszamy na początek do przejrzenia regulaminów, to pomaga w aklimatyzacji na na naszym portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson74 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Witam wszystkich forumowiczów.Mam na imię Robert i jestem z Wrocławia.Przede wszystkim łowię na spinning w tutejszej Odrze i okolicznych dolnośląskich rzekach.Jeśli czas pozwala, to lubię także powłóczyć się z muchówką.Pozdrawiam wszystkich serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi