Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry państwu.

Zarejestrowałem się nie dawno. Mam na imię Tomek i mieszkam w Krakowie. Jestem typowym karpiarzem i grunciarzem. Bez większych sukcesów. ale jak to mówią, wszystko w swoim czasie. Tyle słowem przywitania. mam nadzieję na owocną współpracę na forum.

• Like 1

Dzień dobry państwu.

Zarejestrowałem się nie dawno. Mam na imię Tomek i mieszkam w Krakowie. Jestem typowym karpiarzem i grunciarzem. Bez większych sukcesów. ale jak to mówią, wszystko w swoim czasie. Tyle słowem przywitania. mam nadzieję na owocną współpracę na forum.

Cześć Tomek!

nadszedł odpowiedni czas i przerzucasz się na spinning? Jakie plany masz z tym związane...?

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Witam jestem Łukasz i bardzo mi miło że mogłem dołączyć do zacnej grupy jerkbaitowcow.

Ławie od kilku lat ale 2 lata temu kolega zaraził mnie spiningiem który według mnie jest najlepsza metoda wędkowania aktywna i do tego można pozwiedzać

połączone

Edytowane przez Jano
  • Like 2

Siema ! Jestem Rafał, Górny Śląsk. Od pieluch spławik, później grunt, teraz precyzyjny podział na feeder i karpiarstwo, a od wiosny spinning. Uczę się wszystkiego sam, trochę jutuby i "treningi" nad wodą, jaka radocha była przy pierwszej rybie na spina, 35cm szczupły na poppera  :D  Pozdrawiam wszystkich i połamania kija  ;)

Edytowane przez katystopej
  • Like 1

Witam serdecznie!

Jestem wieloletnim obserwatorem tego forum, wielokrotnie korzystałem z Waszych doświadczeń. Teraz uznałem, że czas wyjść z cienia bo moja wiedza też może się komuś przydać.

Jestem z górnego śląska, łowię głównie spinningiem dla którego bardzo zaniedbuję ostatnio uwielbianą przez wiele lat muchówkę.

Pozdrawiam Tadek.  

• Like 1

Nie jestem nowym uzytkownikiem, lecz mialem kilka dobrych lat przerwy jezeli chodzi o fora internetowe.

Widze ze troche sie pozmienialo i pewnie masa nowych ludzi jest na forum, wiec chcialem sie przywitac jeszcze raz ze wszystkimi.

Pozdrawiam!

Tomek

• Like 5

Cześć Wszystkim 

Pochodzę z Kuj-Pom i trafiłem tu dzięki koledze który wręcz prosił bym się zarejestrował, czym to motywował ? -ciekawe artykuły z wypraw,spotkań jerkbaitowych, porady przy zakupie sprzętu wędkarskiego oraz wodnego.

Witojcie Serdecznie 

• Like 2

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Robert i jestem z Wrocławia.

Przede wszystkim łowię na spinning w tutejszej Odrze i okolicznych dolnośląskich rzekach.

Jeśli czas pozwala, to lubię także powłóczyć się z muchówką.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

• Like 1