Soldier82 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Witam. Mam na imie Bartek i jestem z Elbląga. Pozdrawiam wszystkich zapalonych wędkarzy. połamania kija... na rybie oczywiście !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek93 Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 (edytowane) Witam. Jestem Arek, czytałem dużo wątków na forum jako gość aż w końcu postanowiłem się zarejstrować. Jestem pod wrażeniem ile informacji można tu znaleść. Może i ja kiedyś tu komuś pomogę. Pozdrawiam! Edytowane 19 Października 2018 przez Arek93 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WisłaWars Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Witam jestem Adam i dobrze... łowie na Wiśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam.Mam na imię Daniel, jestem na Jerkbaicie juz od jakiegos czasu ale dopiero teraz postanowiłem sie przywitać.Mieszkam w UK ale juz niedługo wracam do siebie nad Wartę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredik Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam.Jestem Artur, łowie w Holandii.Wiosna, lato przeważnie feeder i od czasu do czasu spining. Natomiast koniec jesieni, zima i wiosna przeważnie spining. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos* Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość T059 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Witam. Mam na Imię Robert i jestem z woj. świętokrzyskiego. Jestem wędkarzem raczej niedzielnym i sporadycznie łowię ponieważ brakuje czasu na wyjazdy. Zapisałem się tutaj z powodów koleżeńskich. Pozdrawiam wszystkich. Cześć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cthulhu Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Witam wszystkich Mam na imię Jurek. Mieszkam i wędkuję w Tarnowie i jego okolicach. Na forum trafiłem poszukując wiedzy spinningowej, wertując sieć. Muszę przyznać, że jest to istna skarbnica wiedzy - bardzo pomocna początkującym spinningistom, za jakiego się uważam. Na chwilę obecną jestem biernym obserwatorem i chłonę wiedzę. Doświadczenie staram się zbierać nad wodą. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boo Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Cześć,Mieszkam w Warszawie i łowię głównie na spinning. Czytam jerkbait od kilku lat i wielkie dzięki za forum i za to, że chętnie dzielicie się wiedzą, to zdecydowanie moje ulubione forum pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Witam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreativCounter Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Witamy nowych Kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudzar Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam wszystkich, na sam początek chciałbym podziękować tym, którzy na to zasługują czyli konkretnym forumowiczom, za dzielenie się sprawdzoną wiedzą lub choćby chęcią pomocy.Niejednokrotnie wykorzystywałem wiedzę i doświadczenie tych ludzi co oczywiście skutkuje do dnia dzisiejszego odpowiednio wzrastającym poziomem wędkarskich sukcesów... Życzę by forum się rozwijało i by jak najmniej było na nim tzw nabijaczy postów i krzykaczy. Pozdrawiam Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodik95 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Cześć wszystkim, jako nowy użytkownik tego forum, chciałbym przywitać wszystkich kolegów wędkarzy. Odwiedzałem to forum gdy potrzebowałem informacji, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrowac. Mam nadzieję, że nadal będziecie służyć radą, tak samo jak ja gdy będę miał pojęcie na jakiś temat. Lubię przeglądać to forum, dlatego postanowiłem stać się jego częścią. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_Dominik Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam Wszystkich!! Panów, Panie itp... itd... Mam nadzieję że będziemy mogli powymieniać się tematami oraz informacjami co dzieje się nad wodą w danym regionie (rejonie). Pozdrowienia z nad morza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witam wszystkich użytkowników jerkabait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Witamy w naszej społeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JokerDS7 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam wszystkich jestem spod Szczecina. Z góry przepraszam że wcześniej nie przeczytałem regulaminu i wystąpił problem. Wędkarstwo to moje hobby głównie spinning i casting ulubiony gatunek ryb oczywiście drapieżniki. Pozdrawiam JokerDS7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Witam wszystkich jestem spod Szczecina. Z góry przepraszam że wcześniej nie przeczytałem regulaminu i wystąpił problem. Wędkarstwo to moje hobby głównie spinning i casting ulubiony gatunek ryb oczywiście drapieżniki. Pozdrawiam JokerDS7Hej Damian!grunt to w porę wyciągać właściwe wnioski Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Małe faux pas czas naprawić Witam wszystkich. Można mnie spotkać nad Bugiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nduro Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam Panie i Panowie :-) łowię od 1994r roznymi metodami,jednak najbardziej ulubioną i najczęściej stosowaną jest spin. Głównie odwiedzam Odrę odcinek pomiędzy Radoszycami,a Głogowem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweljar Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Uważam to forum za doskonałą całodobową, świąteczną poradnię ds spinningu. Wedkuję w rejonach Jarosławia, głównie San, Zek Radymno i Wietlin. Coś tam czasem złowię, oglądając foty ryb kolegów, widzę że jest tu naprawdę wielu wędkarskich asów. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majcher Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Witam.Mam na imię Łukasz,pochodzę z Rawy Mazowieckiej. Preferuję spinning UL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętus Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Pochodzę z Pojezierza Międzychodzko-Sierakowskiego tzw. "małych polskich Mazur". Wędkarstwo od dawna jest moim ulubionym hobby. Do PZW wstąpiłem w 1996 roku. Od tego czasu zajmowałem się głównie wędkarstwem spławikowym. Wędkowałem wyłącznie na zbiornikach ze stałą wodą. Moim trofeum były zazwyczaj piękne płocie, wzdręgi, liny, leszcze, karasie i karpie. Od października 2017 roku za sprawą jednego z kolegów z tutejszego forum przeszedłem w stronę spinningu. Nastawiam się głównie na okonia, szczupaka i sandacza. Łowię głównie na jeziorach i rzece Warcie. Pozdrawiam wszystkich spinningistów, tych początkujących jak i zaawansowanych. Życzę wszystkim wypracowania swoich rekordowych ryb w nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronos Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siemanko!Witam i serdecznie pozdrawiam wszystkich. W szczególności kropkoholików 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi