Jano Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Witaj wszystkich, jak obyczaj każe.no to witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peacock Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Witam Kolegów i Koleżanki.Po kilku latach przerwy postanowiłem zobaczyć co się teraz dzieje na forach. Mam nadzieję, że zostanę na dłużej. Nie mam za wiele do powiedzenia, ale lubię poczytać Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario55 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Cześć Jestem Mariusz z Lublina, głównie spininguję ale staram się złowić jak najwięcej gatunków ryb w związku z tym łowię wieloma technikami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek.76 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Witam. Jestem Sasqi z nad Warty, wędkuje 39 lat różnymi metodami. Ale ostatnie 2 lata uczę się spiningu. Od prawie roku korzystam z waszej wiedzy na tym forum. I bardzo dziękuje za pomoc którą tu otrzymałem i nieraz jeszcze skorzystam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baggio Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Witam. Andrzej z Grodno. Dzieki za przyjecie.Pzdr. z BLR) twitching,jig,BIGjig) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antekgdz Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Witam wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neidar Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witam wszystkich serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Witamy nowych członków społeczności jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dwalin Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Cześć,jestem Tomek z Bydgoszczy. Jako dziecko byłem kilka razy na rybach, po 30stce postanowiłem kupić spinning, wykupić pozwolenia i zobaczyć czy to faktycznie taka super sprawa jak w internerach piszą pozdrowienia! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwat Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cześć ,jestem z Warszawy.Do wędkowania wracam po siedmiu latach przerwy . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakersik Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 ello co prawda zalogowany już jestem od jakiegoś czasu ale to mój pierwszy post bo w końcu nastał czas żeby coś się dopytać a nie tylko czytać pozdrawiam Krzysztof 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert Polański Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Na początek pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że dużo się tutaj nauczę. Spininguję już któryś rok z rzędu, ale człowiek uczy się przez całe życie. Pozdrawiam Norbert 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Serdecznie witam nowych forumowiczów. Buszujcie po tym forum bo to skarbnica wiedzy i bawcie się dobrze. Na pewno znajdziecie dla siebie tutaj fajny wątek ... a jak nie to sami go założycie.Tak dla porządku dla tych, którzy zechcą się witać w tym wątku. Mamy specjalnie temu poświęcony i tam odsyłam http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Siema Ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpopiel Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Cześć, mam na imię Grzesiek i łowię w Warszawie oraz okolicach. Łowię głównie na feeder (należę do Feeder Klub Mazowsze). Ale po kilku latam w tym roku postanowiłem wrócić do spinningu, bo zawsze uwielbiałem łowić w ten sposób, ale nigdy nie złowiłem nic więcej niż szczupaka 5 kg. Zorientowałem się, że to forum jest istną kopalnią informacji i bardzo koleżeńskiej wymiany zdań. Dziękuje Wam za dotychczasowe posty. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad wodą! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskjar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam wszystkich użytkowników forum!! Pozdrawiam serdecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek ja Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Witam wszystkich. Za poleceniem kolegi z forum postanowilem dołączyć do grona. Chciałbym nabyć więcej informacji na temat sandacza oraz sprzętu do połowu tego gatunku którego właśnie poszukuję i mam nadzieję że koledzy z forum pomogą i doradzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue duck Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 witam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1964 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Witam , wracam po kilkuletniej przerwie do wędkowania generalnie ZZ, BUG, Narew - spining, może nocki na suma. Łódka Quicksilver 640.Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mgor1 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Cześć, mam na imię Marcin i nie było mnie tu z 10 lat pewnie, jak nie więcej. Miło Was widzieć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Cześć, mam na imię Marcin i nie było mnie tu z 10 lat pewnie, jak nie więcej. Miło Was widzieć O WOW Niezly powrot ! Milo slyszec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Witam Wszystkich. Jestem ortodoksyjnym C&Rowcem maniakalnym, bo liczy się każda ryba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysekmm Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Witam, Jestem na forum nowy i mam nadzieję na poszerzenie mojej wiedzy o spinningu. Od jakiegoś czasu stawiam swoje ślamazarne kroki w tej technice wędkowania niestety bez większych sukcesów.Mam nadzieję że dzięki tej bazie wiedzy to się zmieni Pozdrawiam Marek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek2503 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam jestem nowy i pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników wędkarstwa Maniek2503 Witam pozdrawiam wszystkich jestem początkujący na forum super że takie coś jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi