km73 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Witam serdecznie Forumowiczów. Zrobiłem reaktywację konta i poleciałem do Powitalni.Mam na imię Mariusz czyli powiększa się Forum o kolejnego Mańka. Z wędką w ręku od 35 lat. Ostatnie lata to głównie spinning, ale zasiadki z kumplami to także super sprawa.Ten sezon w 95% poświęciłem na nocny spinning. Są już jakieś efekty więc planuję uczyć się dalej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów.Maniek, km73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zatoki Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Witam serdecznie wszystkich z forum. Mam na imię Robert i jestem z powiatu koneckiego. Niepraktykujący od dawna, ale do nawrócenia. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Serwus.Może nie będę oryginalny ,ale dzisiaj minęło .....10 lat mojego uczestnictwa w życiu Forum .Jak dobrze pamiętam ,w chwili rejestracji było około 3tyś . zarejestrowanych użytkowników.Do dzisiaj przybyło ponad 20tyś.nowych.Stare Forum miało swój urok i taki bardziej rodzinny klimat .Było sporo naprawdę "wartościowych" użytkowników mających ogromną wiedzę i chętnie dzielących się nią z innymi..Część z nich nie zagląda już na Forum ,ale część działa do dzisiaj .Przybyło też sporo nowych ,równie doświadczonych wędkarzy-twórców,pisarzy,fotografów itd.Nadal można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o wędkarstwie jak i dziedzinach pokrewnych. Przejrzałem swoje pierwsze posty i.....trochę mi głupio. .Wyszło ,że kiedyś zapomniałem się przywitać . Witam więc wszystkich -starych i nowych,moderatorów i użytkowników,tych co wypuszczają i tych co zjadają{choć twierdzą że nie} . Pozdrawiam Tomi Łowię bo lubię. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzikowiec Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam wszystkich na tym forum. Mam na imię Krzysztof.Mieszkam w Pyskowicach koło Gliwic. Wędkuję od kilku lat. Spróbowałem prawie każdej metody połowu i jak na razie pozostałem przy spinningu choć ostatnio zainteresowałem się castingiem i właśnie w poszukiwaniu wiadomości na ten temat trafiłem na to forum. Raczej będę czytał bo odpowiedniego doświadczenia nie mam żeby komu coś radzić. Pozdrawiam Krzysztof 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Siema Krzysztof ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor86 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam serdecznie kolegów i koleżanki, czytam forum od dość dawna i teraz przyszedł czas na rejestracje. Spininguje od 20lat głownie Wisła i pustynia bedyńska. Z wędkarskim pozdrowieniem Gregor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubanomh Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Witam wszystkich! Mam na imię Marek i mieszkam w Podańsku koło Goleniowa. Wędkuje od dzieciństwa, bakcyla przekazał mi mój ojciec. Od kilku lat zagłębiłem się w spinningu gdzie odnalazłem swoją małą pasję. Wędkuję głównie na jeziorach - Kiełbicze, Woświn, Lubie i Siecino, teraz z uwagi na przeprowadzkę w okolice Goleniowa zamierzam poeksplorować tutejsze wody. Ostatnio wybierałem nową łódkę i znalazłem tu wiele pomocnej wiedzy jak i opinii na tym forum, postanowiłem się zarejestrować żeby i sam wnieść coś od siebie. Pozdrawiam serdecznie ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witaj, "Guzikowiec" to efekt fascynacji Petrem Zelenką i jago kinematografią ?polecam też forum multiplikator.pl mało już żywe ale sporo osób o dużej wiedzy castingowej... Witam wszystkich na tym forum. Mam na imię Krzysztof.Mieszkam w Pyskowicach koło Gliwic. Wędkuję od kilku lat. Spróbowałem prawie każdej metody połowu i jak na razie pozostałem przy spinningu choć ostatnio zainteresowałem się castingiem i właśnie w poszukiwaniu wiadomości na ten temat trafiłem na to forum. Raczej będę czytał bo odpowiedniego doświadczenia nie mam żeby komu coś radzić. Pozdrawiam Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerban Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam wszystkich „fanatyków” ale i sympatyków wędkarstwa odwiedzających to forum. Jestem starym-w przenośni i dosłownie wędkarzem z Lublina. Moje hobby uprawiam przede wszystkim z łódki na wodach pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego, głównie spinningiem UL. Zarejestrowanym i oddanym czytelnikiem forum jestem od niedawna. Czytam, bo warto wiedzieć więcej. Chciałbym jeszcze przeprosić za mój pierwszy, z przed kilku tygodni post, poczyniony w „porywach” przed formalnym przywitaniem i nie do końca odpowiadający tematyce. W Nowym Roku niech nam nie zabraknie czasu i pieniędzy na wędkowanie.Pozdrawiam Jurek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Witam serdecznie,mam na imię Michał i mieszkam w Łodzi. Wędkuje stosunkowo od niedawna i skupiam się głównie na spinningu,na ten moment tylko z brzegu. Forum czytam od jakiegoś czasu i jestem pozytywnie zaskoczony wiedzą i doświadczeniem użytkowników jerkbait.pl którym tak chętnie się dzielą co przełożyło się na zarejestrowanie przeze mnie konta na waszym portalu,dzięki za aktywowanie konta. Pozdrawiam Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Cześć,po wielu latach wracam do naszego wspólnego hobby Na początek spinning, choć marzy mi się casting... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 <...>...choć marzy mi się casting...just...do it! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 just...do it! Póki co mam jakis tam sprzęt spinningowy, i muszę sam przed sobą uzasadnić wydatek na casting Nie ma co się oszukiwać, muszę sprawdzić czy mi się będzie udawało znaleźć chwile czasu żeby w miarę regularnie wyskakiwać nad wodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witajcie. Kilka lat przerwy w wędkowaniu. Teraz wracam. Pozdrawiam Kuba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artcha Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Artur zagościłem na tym forum dzięki koledze Mariuszowi za co mu dziękuję.Z całą pewnością przeglądając wątki i śledząc poszczególne tematy wyniosę wiele ciekawych wskazówek.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_39 Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Witam wszystkich,Wróciłem do wędkowania po 25 letniej przerwie. Pierwsze kroki stawiałem z dziadkiem nad jeziorem międzybrodzkim i jeziorem żywieckim. Wędka z bambusa, kołowrotek REX, żyłka 0,4 i spławik prawie żywcowy - i wielka radość z okoni złowionych na czerwonego robaka.Aktualnie oswajam spinning i drop-shota nad jeziorem Goczałkowickim.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_39 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 a ten okoń na zdjęciu to na co? Metoda Drop-shot, przynęta twister zielony. Generalnie zeszłej jesieni udało się kilka takich wyjąć między 35 a 39 cm.W tym roku mam nadzieję na 40+. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otua Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam serdecznie wszystkich pozytywnie zakręconychktórych łączy wspólna pasja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walter_W Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Witam serdecznie,Choć na forum zaglądałem już od dawna, jestem zarejestrowany od ok. 2 lat, to jest mój pierwszy post.Obecnie zawodowo zajmuję się rybami (jestem ichtiologiem), wędkuję od ponad 40 lat. Próbowałem większości metod łowienia, jednak moje najbardziej intensywne przeżycia wędkarskie to: bieganie z wypiekami na twarzy i kijem leszczynowym w ręce po dzikich brzegach Wkry, na przełomie lat 70 i 80-tych (wiem, wiem, zawsze idealizujemy nasze dziecięce wspomnienia :-) ). Obecnie najbardziej "kręci mnie" łowienie troci na muchę w morzu, spinning rzeczny i... leniwe wieczory na linowych bagienkach.Pozdrawiam,W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elalto Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Cześć Wszystkim, Spinning był dla mnie od lat "drogą" , obecnie zdecydowanie mniej wolnego czasu , jego resztki wykorzystuję na "muchowanie" ...pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1599 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Witam wszystkich. Cieszę się że dołączyłem do Waszego grona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muffassa Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa , cieszę się , że będę mógł dzielić się tu swoimi doświadczeniami i pozyskiwać cenne wskazówki , których nigdy nie za dużo.Lubię łowić wszystkie ryby ale najbardziej chyba jazie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars78 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam.Jestem nowym uzytkownikiem . Dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej rejestracji ale ciagle nie moge dodawac ogloszen i pisac w dziale Sprzedazy . Dlaczego ?PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Witam.Jestem nowym uzytkownikiem . Dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej rejestracji ale ciagle nie moge dodawac ogloszen i pisac w dziale Sprzedazy . Dlaczego ?PozdrawiamPiotrhttp://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perch22 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Witam wszystkich ,wędkuję od 30 lat,od 10 tylko spining. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi