Adaś Niezgódka Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Na imię mam Adam.Wędkuję odkąd pamiętam, od około 30 lat moją ulubioną metodą jest spinning.Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2021 przez Adaś Niezgódka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Hej, Andżej jestem, w sumie to Filip, ale mniejsza o to.Łowię na spinning i tyle razy wyszukiwarka kierowała mnie na to forum, że aż w końcu założyłem konto. Cieszę się, że teraz mogę wreszcie sam tu coś napisać, więc na początek sztampowo, chciałbym wszystkich pozdrowić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLATER12 Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Witam wszystkich, jako nowy dwa słowa o sobie, jestem ponownie rozpoczynającym wędkowanie po 25 letniej przerwie. Z uwagi na wiek nie szaleję ,staram się przebywać jak najwięcej nad wodą bez względu na wyniki połowowe -z woj. Lubuskiego POZDRAWIAM wszystkich i życzę sukcesów. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Witamy w społeczności jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaaaal Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Cześć. Link do powitalni nie działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Cześć nowe konto, bo do starego niestety nie pamiętam ani hasła, ani maila po staremu byłem jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek_demski Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Cześć forumowicze jerkbait! Jestem Cezary i kocham wędkarstwo. Chciałem się przywitać zgodnie z zasadami forum, niestety link do powitalni nie działa. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Dominik Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Witajcie! Jestem nowy na forum, szukam troszkę sprzętu spinningowego oraz porad! Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 CześćTutaj znajdziesz wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbylR Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Cześć,Wracam do wędkowania po długiej przerwie, mam nadzieję, że kolejnych przerw nie będzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca szczupaków Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Cześć ! Z moich skromnych doświadczeń ze spinningiem wiem, że z ryb drapieżnych najłatwiej złowić szczupaka. Szczupaki brały mi w rzece Narew i w rzece Bug. Teraz od kilku lat mam spinningową posuchę. Częściej wędkuję innymi metodami niż spining, choć lubię spiningować. Będę musiał poszukać sobie lepszych łowisk do spinningowania, gdyż te znane mi w Narwi przestały być łowne. Z przynęt spiningowych skuteczne są u mnie jedynie gumowe rybki. Rezultaty miałem z kolorami: białym, biało-szarawym z brokatem, przeźroczysto-truskawkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychoholik Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Witam wszystkich i połamania w nowym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca szczupaków Opublikowano 4 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastor192 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Nowy kolega po kiju wita wszystkich zgromadzonych Wszystkiego dobrego w nowym roku! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henrik222 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 11 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 WitamWitamy również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryss Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Witam,Przede wszystkim bardzo dziękuje Wszystkim, że mogę Tu być. Trochę to trwało bo konto mam już jakiś czas, ale pora się przywitać . Mam na imię Krystian łowie wyłącznie na spining i jak jest możliwość to również podlodowo. W zasadzie cały sezon uganiam się za lubelskimi pstrągami ( to trwa już jakieś 25 lat i jakoś nie przechodzi????).Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon28 Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Witam serdecznie.Dziękuje za możliwość do dołączenia do tak znakomitego forum wędkarskiego, jak i jego całej społeczności. będę czerpać wiedzę z całego forum jak najlepiej się da 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Madura Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2024 Cześć i czołem! Piszę do Was z Rzeszowa, gdzie mieszkam od kilkunastu lat i skąd uderzam bliżej bądź dalej w poszukiwaniu pstrągów, okoni, jazi, szczup... wędkarskiej przygody najkrócej mówiąc. Najbardziej kręci mnie ultralekki spinning i nowoczesne metody połowu. Jestem też maniakiem sztucznych przynęt... od rękodzieła przez japońskie woblery twitchowe, po tanie kopie znanych gum dostępne na chińskich platformach zakupowych. Jestem też urzeczony japońskim stylem łowienia ryb łososiowatych <3 Niektórzy z Was mogą mnie kojarzyć z kanału YouTube Z Wędkarskiego Pudełka, który od kilku lat prowadzę. Połamania kija Wszystkim i do zobaczenia nad wodą! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 30 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Witam,Czytam od jakiegoś czasu forum a nawet się nie przywitałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowian Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Cześć wszystkim. Pozdrowienia z lubelskiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Witamy w społeczności jerkbait.pl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spincast Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Cześć wszystkim Jako nowy użytkownik wypadałoby się przywitać.Mam nadzieję że będzie nam się miło prowadziło konwersację.Pozdrawiam Łukasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encor Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Cześć, witam wszystkich. Jestem tu nowy, natomiast wędkarsko to właśnie wróciłem do tego hobby po jakichś 20 latach przerwy. Staram się ogarnąć na nowo, bo jak kończyłem za pierwszym razem, to w sklepach jedynymi gumami były twistery/rippery od Mannsa a PZW miało opłatę krajową Pozdro... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nidzik Opublikowano 10 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 Witam wszystkich, wracam do wędkarstwa po 7-8 latach przerwy. Wędkuję na odcinku Wisły poniżej ujścia Raby do ujścia Nidy oraz na samej Nidzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi