Mariusz1000 Opublikowano 22 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Witam wszystkich, wracam do wędkarstwa po 7-8 latach przerwy. Wędkuję na odcinku Wisły poniżej ujścia Raby do ujścia Nidy oraz na samej Nidzie.Też miałem podobną przerwę, po której okazało się, że żeby połowić coś okazalszego i w miarę często trzeba jeździć za granicę.Witamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebZen Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Cześć. Jestem Zenon i lubię łowić szczupaki i sumy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebabezz Opublikowano 22 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Czesc wszystkim, dzieki za przyjęcie. Jestem amatorem i ciesze sie ze znalazłem to miejsce. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witekm Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Cześć Wszystkim, Nowy na forum wędkarz z Katowic. Zaczynam w wieku 46 lat, po tym jak syn namówił mnie żebym zrobił kartę, żeby on mógł łowić. W efekcie on nie łowi, a mnie wciągnęło bardzo... SerdecznościWitek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 Lasciate ogni speranza voi ch'entrate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Danion Opublikowano 21 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Witam wędkarzy karpiarzy, melduje sie na pokładzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 (edytowane) A to ciekawe czy znajdziesz na tym forum jakichś karpiarzy?! ...ale witaj Edytowane 21 Listopada 2024 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek W Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Cześć. Janek z Elbląga. Forum czytam od dawna, jest dla mnie potężną bazą wiedzy na temat spinningu. To m.in. dzięki Wam sięgnąłem po wędki krótsze niż 240cm. Zarejestrowałem się głównie dla dostępu do bazy ugięć, bo doświadczenie i wyniki nie powalają, choć kilka ryb zakwalifikowałoby się do galerii. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juras PL Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Cześć,Mam na imię Jurek i pozdrawiam wszystkich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubL Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Dzień dobry, W końcu się zarejestrowałem. Pozdrawiam.Jakub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazdar Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Hej, Od dawna chciałem dołączyć do forum ale jakoś nigdy nie było czasu. Mam 33 lata i łowie głownie na spławik plus spinning. Uwielbiam łowić liny i leszcze oraz szczupaki. Łowie głównie na jeziorach. W wędkarskim świecie już od 20 lat więc trochę czasu nad wodą spędziłem. Chętnie poznam nowinki i podzielę się swoim skromnym doświadczeniem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek J Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Cześć. Kiedyś tu byłem ale zdezerterowałem. Mam nadzieje że dam radę coś ciekawego napisać. Troć z plaży z rzeki to jest to co mnie kręci a później inne drapieżniki i to co można złowić na spinning. Pozdrawiam Wszystkich. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumi Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Cześć i czołem. Wątek gdzieś mi umknął i tu post już drugi .Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejB Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Cześć,Witam wszystkich, miło mi dołączyć do Waszego zacnego grona. Wędkuję odkąd pamiętam, a chodzę po tym świecie już ponad 60 lat, sam nie wiem kiedy to zleciało . Pozdrawiam wszystkich. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundi Bait Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Witam wszystkich kolegów po fachu????Słyszałem same pozytywy o tym forum więc stwierdziłem, że też muszę do Was dołączyć. Pozdrowienia dla wszystkich✌️ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Słuszna decyzja. Witaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na ryby w las Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Dzień dobry zajmuje się szkoleniami z wędkarstwa oraz surviavlu. Organizuje też obozy wędkarskie w kraju i za granicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Ja bez ryb bym nie przetrwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulu73 Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Witam serdecznie,przyjaciel bardzo polecił mi to forum, jako swoistą kopalnię wiedzy wędkarskiej. Bardzo dziękuję za przyjęcie i serdecznie pozdrawiam,Tomek z Krakowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulpet Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witam Szanowne GronoOd długiego czasu śledzę forum i tak mnie naszło, żeby dołączyć. Mam na imię Piotr, pochodzę z Gdyni, ale ostatnich kilka lat pętam się po Europie. Uprawiam przeróżne formy wędkarstwa, ostatnio dominuje spining i karpiowanie. Łowie w większości w Holandii oraz w Polsce, jeżeli czas pozwala. Fajne forum, mnóstwo ciekawych ludzi i kopalnia wiedzy, więc z przyjemnością dołączam. Może się z czasem przydatny okażę. Pozdrowienia dla wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateoFishing Opublikowano 21 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Witam Forumowiczów!Mateusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julio Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Witam i dziękuję za przyjęcie mnie do grona Forumowiczów. Pozdrawiam serdecznieJulian 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Witamy w społeczności jerkbaita, miło Was widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wert Opublikowano 29 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca Witam wszystkich zakochałem się w spinningu jestem totalnie zielony i mam nadzieję że nauczę się od was tajników tej metody pozdrawiam wszystkich 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
replay17 Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Stając się członkiem społeczności Jerkbait.pl, chciałbym się przywitać. Mam na imię Robert i "Witam Wszystkich" uczestników tego forum. Po kilkuletniej posusze bezczynnego funkcjonowania, wróciłem do wędkarstwa. Niemniej jednak czuje się jak nowicjusz. Proszę o przyjęcie mnie do grona koleżeńskiego na początek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi