Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, wracam do wędkarstwa po 7-8 latach przerwy. Wędkuję na odcinku Wisły poniżej ujścia Raby do ujścia Nidy oraz na samej Nidzie.

Też miałem podobną przerwę, po której okazało się, że żeby połowić coś okazalszego i w miarę często trzeba jeździć za granicę.

Witamy  :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Cześć. Janek z Elbląga. Forum czytam od dawna, jest dla mnie potężną bazą wiedzy na temat spinningu. To m.in. dzięki Wam sięgnąłem po wędki krótsze niż 240cm.

Zarejestrowałem się głównie dla dostępu do bazy ugięć, bo doświadczenie i wyniki nie powalają, choć kilka ryb zakwalifikowałoby się do galerii. :)

• Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Hej,

Od dawna chciałem dołączyć do forum ale jakoś nigdy nie było czasu. Mam 33 lata i łowie głownie na spławik plus spinning. Uwielbiam łowić liny i leszcze oraz szczupaki. Łowie głównie na jeziorach. W wędkarskim świecie już od 20 lat więc trochę czasu nad wodą spędziłem. Chętnie poznam nowinki i podzielę się swoim skromnym doświadczeniem.

• Like 6

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Witam Szanowne Grono

Od długiego czasu śledzę forum i tak mnie naszło, żeby dołączyć. Mam na imię Piotr, pochodzę z Gdyni, ale ostatnich kilka lat pętam się po Europie. Uprawiam przeróżne formy wędkarstwa, ostatnio dominuje spining i karpiowanie. Łowie w większości w Holandii oraz w Polsce, jeżeli czas pozwala. Fajne forum, mnóstwo ciekawych ludzi i kopalnia wiedzy, więc z przyjemnością dołączam. Może się z czasem przydatny okażę. Pozdrowienia dla wszystkich

• Like 2

• 1 miesiąc temu...

Stając się członkiem społeczności Jerkbait.pl, chciałbym się przywitać. Mam na imię Robert i "Witam Wszystkich" uczestników tego forum. Po kilkuletniej posusze bezczynnego funkcjonowania, wróciłem do wędkarstwa. Niemniej jednak czuje się jak nowicjusz. Proszę o przyjęcie mnie do grona koleżeńskiego na początek.

• Like 3