Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z wielką radością chciałbym powitać wszystkich na forum jerkbait.pl. Ze względu na duże zapotrzebowanie, liczne uwagi ze stron zaprzyjaźnionych wędkarzy postanowiłem uruchomić to forum jeszcze przed odsłoną ostateczną portalu. Myślę, jednak, że już dziś będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami z innymi, a na wersję finalną strony wspólnie poczekamy.

Co w najbliższym czasie? W pierwszym etapie zostaną opublikowane relacje z wypraw oraz artykuły techniczne (z głównym naciskiem na jerking). W drugim, który wymaga znacznie więcej czasu i zaangażowania sporej liczby osób, testy wędek (w szczególności jerkowych, castingowych), kołowrotków (ze szczególnym uwzględnieniem multiplikatorów), przynęt i.in.

Jednocześnie chciałbym zaprosić Was do współpracy. Jeśli chcielibyście podzielić się z nami swoimi doświadczeniami, opisać wyprawę, ulubioną przynętę, czy sprzęt, który obecnie używacie chętnie umieszczę artykuł na stronie.

Pozdrawiam serdecznie

Remek

• Like 3

Czesc Remekk !

Czołem brać wędkarska - miło widzieć znowy poczciwe stare mordy, ech ! B)

Remek, forum wyglada graficznie bardzo ładnie, jeśli jest to przedsmak tego co przyniesie strona to mysle ze warto jest zaczekać.

I przede wszystkim wyrazy uznania że zdecydowales sie na ten krok pro publico bono, własnym sumptem przeciez.

Na pewno sie uda!

Pozdrawiam

ps. mozna jakos przeslac ci fotografie do avatara ?

A teraz powitanie grupowe :D

Karambus, Marek_k84, Komancz i Friko cieszę się bardzo, oj bardzo! Pozdrawiam Was serdecznie, witam i zapraszam do aktywnego udziału.

Avatar? Moża sobie wkleić osobiście w profilu użytkownika ale oczywiście pomogę nie ma najmniejszego problemu. A jak to robimy?

1. Profil

2. Preferencje

3. Plik avatara użytkownika (najpierw wybrać opcję, że ma być załadowany na server.

Karta dań też będzie .....

Pozdrawiam

Remek

Witam :mellow:

Ciesze sie ze forum juz dziala, ze bedzie gdzie pogadac w starej ekipie B)

Dobrze sie stalo ze wszyscy ruszamy z tego samego pulapu ilosci postow (to moze motywowac do pisania, oby nie bzdur)

Cokolwiek by sie tu dzialo, wierze ze damy rade wspolnie ponosic odpowiedzialnosc za to co bedzie pisane....

Pozdrawiam Moderatora i wszystkich Uzytkownikow

Guzu

Admin ma zawsze racje!!!

Admin rulez :D

A tak w ogóle to SIEMA ROBALE :D:D:D:D

Kurde stęskniłem się jak cholera.. Terazmoja małżonka (już prawie) będzie mi robiła wyrzuty, że nie mam na pulpicie non stop zielonej strony, ale w zamian za nią pojawiła sie niebieska :mellow:

Cóż taki to już kobiecy los

Kolejne powitania dla Was koledzy. Xavi, Guzu, Pike, Michumm i Buri wielkie podziękowania i chęć dołączenia do nas. Bardzo, dziękuję i zapraszam do częstego odwiedzania.

Pozdrawiam serdecznie

Remek

P.S.

Jak to pięknie widzieć Wasze podobizny ponownie

R.