admin Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Witam,Z wielką radością chciałbym powitać wszystkich na forum jerkbait.pl. Ze względu na duże zapotrzebowanie, liczne uwagi ze stron zaprzyjaźnionych wędkarzy postanowiłem uruchomić to forum jeszcze przed odsłoną ostateczną portalu. Myślę, jednak, że już dziś będziemy mogli wymieniać się doświadczeniami z innymi, a na wersję finalną strony wspólnie poczekamy. Co w najbliższym czasie? W pierwszym etapie zostaną opublikowane relacje z wypraw oraz artykuły techniczne (z głównym naciskiem na jerking). W drugim, który wymaga znacznie więcej czasu i zaangażowania sporej liczby osób, testy wędek (w szczególności jerkowych, castingowych), kołowrotków (ze szczególnym uwzględnieniem multiplikatorów), przynęt i.in. Jednocześnie chciałbym zaprosić Was do współpracy. Jeśli chcielibyście podzielić się z nami swoimi doświadczeniami, opisać wyprawę, ulubioną przynętę, czy sprzęt, który obecnie używacie chętnie umieszczę artykuł na stronie. Pozdrawiam serdecznieRemek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!!Dzięki Remekk za to Forum! Mam nadzieję, że będziemy się tu często spotykać!Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Gadda,Witam Ciebie serdecznie i bardzo się cieszę, że jesteś z nami! Czekam na Twoje wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambus Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 WitamCieszę się że powstało takie Forum, jak również że zostałem do niego zaproszony.Mam nadzieję, że będzie działało lepiej niż jedno z ostatnio wyłączonych.Pozdrawiam serdecznieKarambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Dobry Wieczór Remekk, wywieś kartę dań i napojów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Serdecznie pozdrawia reprezentant Świnyujścia !Mam nadzieję, że niebawem spotkamy sięnad wodą ?Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Czesc Remekk !Czołem brać wędkarska - miło widzieć znowy poczciwe stare mordy, ech ! Remek, forum wyglada graficznie bardzo ładnie, jeśli jest to przedsmak tego co przyniesie strona to mysle ze warto jest zaczekać. I przede wszystkim wyrazy uznania że zdecydowales sie na ten krok pro publico bono, własnym sumptem przeciez. Na pewno sie uda!Pozdrawiam ps. mozna jakos przeslac ci fotografie do avatara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A teraz powitanie grupowe Karambus, Marek_k84, Komancz i Friko cieszę się bardzo, oj bardzo! Pozdrawiam Was serdecznie, witam i zapraszam do aktywnego udziału. Avatar? Moża sobie wkleić osobiście w profilu użytkownika ale oczywiście pomogę nie ma najmniejszego problemu. A jak to robimy? 1. Profil 2. Preferencje3. Plik avatara użytkownika (najpierw wybrać opcję, że ma być załadowany na server. Karta dań też będzie ..... Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Remek wielki dzięki za zaproszenie,pozdrawiam wszystkie znajome i nieznajome twarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam wszystkich na naszym forum.Witam szczególnie tych, którzy odsunęli się na bok w trakcie trwania forum salmo. Mam nadzieję, że wszyscy będziemy dzielili się tutaj swoim doświadczeniem i przekazywali swoją wiedzę innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam i pozdrawiam cała brać wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 I ponownie witam nowych bywalców. Adasio, Rognis, Grzesiek zapraszam do aktywnego udziału i pozdrawiam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam, bardzo się cieszę że powstało to forum, mam nadzieje że atmosfera będzie zawsze przyjazna i radosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam Ciesze sie ze forum juz dziala, ze bedzie gdzie pogadac w starej ekipie Dobrze sie stalo ze wszyscy ruszamy z tego samego pulapu ilosci postow (to moze motywowac do pisania, oby nie bzdur) Cokolwiek by sie tu dzialo, wierze ze damy rade wspolnie ponosic odpowiedzialnosc za to co bedzie pisane.... Pozdrawiam Moderatora i wszystkich Uzytkownikow Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam! Melduję soją obecność Mam nadzieje, że forum ładnie się rozwinie a stronka szybko zostanie otwarta! PozdrawiamPrzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Admin ma zawsze racje!!! Admin rulez A tak w ogóle to SIEMA ROBALE :D:D:D Kurde stęskniłem się jak cholera.. Terazmoja małżonka (już prawie) będzie mi robiła wyrzuty, że nie mam na pulpicie non stop zielonej strony, ale w zamian za nią pojawiła sie niebieska Cóż taki to już kobiecy los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzięki Remek za forum, znów będzie można się powymieniać doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 albo mi sie coś popierniczylo albo sam nie wiem co ... cosik chyba musiałem namieszać bo raz widze swoja morde.. tzn wcześniej ja widziąłem a teraz juz jej nie ma... czyz by dla ogolnego dobra forum usunieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 O! już jest Jednak to tylko ja- jak zwykle :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam serdecznieDziękuje bardzo za zaproszenie. Bardzo się cieszę, że wszyscy możemy się tu spotkać i dalej toczyć nasze dysputy.Remku, bardzo fajna stronka, tzn. forum póki co PozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kolejne powitania dla Was koledzy. Xavi, Guzu, Pike, Michumm i Buri wielkie podziękowania i chęć dołączenia do nas. Bardzo, dziękuję i zapraszam do częstego odwiedzania. Pozdrawiam serdecznieRemek P.S.Jak to pięknie widzieć Wasze podobizny ponownie R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 mojej jakoś jeszcze nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Adaś to wstaw ją sobie. Przecież to tylko chwilka pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Panowie, zbliza sie godzina 12, forum funkcjonuje niecale 4 godziny chyba... w tym czasie zarejestrowalo sie 18 uzytkownikow ktorzy napisali 46 postow... Strach pomyslec co bedzie jak tak dalej pojdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Przede wszystkim podziekowania dla tych, dzieki ktorym to forum moglo wystartowac.Witam wszystkich chociaz znajomo tutaj jest... Oby atmosfera w naszym gronie byla wyjatkowa, jak do tej pory.PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi