admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Friko, ja się cieszę oby tak dalej ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Gumo, witam! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A ja nie chce krakac z poczatku ale co bedzie jak zarejestruje sie pare 1000 uzytk?Wszak wiadomo, ze aktywnych jest z reguly do 50-ciu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Oby atmosfera w naszym gronie byla wyjatkowa, jak do tej pory. No to może jakaś mała pyskóweczka na rozgrzewkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No to może jakaś mała pyskóweczka na rozgrzewkę? Mareczkos, możesz utworzyc watek np. HYDE PARK, albo reaktywowac KACIK HUMORU, i wszyscy ktorzy beda w danym dniu odczuwac ból istnienia beda tam sobie mogli, miejmy nadzieje bez konsekwencji ze strony admina, przywalic Pewnie tez bym tam czasem zajrzal na maly sparing he he Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 do pyskoweczek brak jeszcze kilku członków do pełnej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 miejmy nadzieje bez konsekwencji ze strony admina, przywalic Zamoderujemy, usuniemy, wszystko da się zrobić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 do pyskówek są dobrzy zawodnicy na stronie Baloo,mają bardzo krótki słownik tylko,kur.. ,hu../wal konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Adaś ale ich na razie tu jeszcze nie będziemy zapraszać Wierzę, że grono byłych zielonych da sobie rade i bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 myślę że są zbędni na naszym niebieskim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 myślę że są zbędni na naszym niebieskim forum co by nie powiedzieć NIEBIAŃSKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 oł jes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siudak Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Chciałbym się przywitac, mam nadzieję ze moja przygoda z jrekingiem własnie rozpoczyna się na dobre. Pozdrawiam serdecznie.Siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Tomek miło Cię tu widzieć !!!! Witamy. a tak przy okazji to potrzebuje paru wobków (gdzie ja to mialem do Ciebie telefon ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witom Tomku, już dawno nie gadaliśmy, dobrze że się pojawiłeś, kilka spraw mam do omówienia z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Proszę proszę... forum istnieje raptem od paru godzin a postów mamy dobrze ponad setkę .. oj wyposzczeni byli koedzy wyposzczeni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irland Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam. Dziękuje za zaproszenie. Mam nadzieję że zobacze na tym forum wszystkich, z którymi ostatnio musiałem sie pożegnać. Remek, dzięki za inicjatywe i pracę włożoną w tę stronę! pozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witaj Irland! Bardzo się cieszę i ciągle wspominam Twoją reakcje na szczupaka 94 cm nad Wygoninem !!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam,Miło was znowu czytać. Remekk (o przepraszam: Remek) to tak z nawyknienia forum jest git, jak to mawiaja ziomale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No to cool Taaa ... zdecydowałem sie na skrócenie mojego nick'a. Zresztą na Salmo też byłem kiedyś remek ale zapomniałem hasła i zarejestrowałem się ponownie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 witam wszystkich! ciesze sie, ze moge z wami poklikac! ciesze sie takze dla jerrego, bo facet sie pewnie jak bez reki, och sorry, jak bez wedki czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pedros Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Cześć Wszystkim.Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Chcialbym sie przywitac ze WSZYSTKIMI. Jest mi bardzo milo Remku ze stworzyles TO Forum , bo jest ono potrzebne[co udowodnilo forum Salmo]. Chcialem wszystkich poprosic o zachowanie krytyki starego dla siebie. Nie wolno zaczynac od smutkow. Uwazam tez ze kazdy ze starej ekipy ma prawo tu wejsc. Na tym Forum mamy pole do popisu , nic nas nie ogranicza. Bedziemy wiec wychwalac i krytykowac, na luzie i z usmiechem na pysku . Pamietajcie o najwazniejszym ; wyprawy nad wode i ich opisy to jest sedno, potem fascynacja sprzetem i przynetami, zdiecia i wspomnienia. Wszystko zaczyna sie od wyjscia z domu Tak Pitt, ciesze sie jak sto diablow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irland Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Remek, ja też ją wspominam jak nie moge nic złowić . Szczupak miał 90 albo 92 cm, ale wiesz że w moim stanie mierzenie takiej ryby nie mogło sie odbyć ze szczególną dokładnością. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jerry, Pitt, Pedors witam Was serdecznie. Bardzo się cieszę, że ponownie się widzimy i jednocześnie zapraszam ponownie do częstego odwiedzania. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi