admin Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Jestem podobnego zdania co Jerry (zresztą z nowym nickiem Jerry_hzs ). Panowie (bo na razie żadnej pani nie odnotowałem) Salmo dało wielu z nam wiele radości, wiedzy i niezapomnianych wrażeń itd. Było fajnie ale się skończyło. Ze swojej strony zapraszam wszystkich do tworzenia odpowiedniej atmosfery na tym forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Witam starą ekipe, dalej będziemy działać i rosnąć w siłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Na Forum Salmo zarejestrowalem sie w 2002 roku i tam bylem jako jerry 2002. Tu juz rejestruje sie jako milosnik szczupakow czyli jerry herbu zebaty szczupak czyli jerry hzs. Oczywiscie nie wspominam nawet o muskie....szacuneczek ,podziw i milosc and respekt. jerry hzs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Jurku, wierzę, że w tym roku dopadnienie z synem jakiegoś ładnego musky. Może zaktualizujesz naszą wiedzę na temat Twoich planów tegorocznych (osobny wątek). Co postanowiłeś, jakie masz plany, no i jak przygotowujesz się do wyprawy .... przynęty PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 @pitt@jerry Mysle ze każdy z nas cieszy się jak cholera. Fajnie jest wstac rano, przyjsc do roboty i odpalic na chwile swoje forum. Mi tez bardzo tego ostatnio brakowało. Pozdrawiam w piekny sloneczny warszawski dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZESIEK34 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 HEHEHE tylko nie kazdy ma czas na forum w pracy!!!Ale tez sie ciesze ze bede mogł tu z wami przebywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam nowych i starych kolegów od Świnoujścia przez Zieloną Górę, Wrocław i do Jeleniej Góry. Dalej kolegów ze Śląska, Krakowa i Lublina. Następnie tych z Białegostoku i tych z bezrybnych rzek i jezior Suwalszczyzny ( tak gdzie jeździ Bartek). Kończę na tych z Trójmiasta i oczywiście wszystkich w środku czyli z Warszawy i okolic. Cieszę się, że jestem z Wami.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam w naszej wesołej kompanii Panie Andrzeju! Udał sie urlop w górach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Andrzej,Ja również chciałbym Ciebie serdecznie powitać na forum. Myślę, że Twoja wiedza na temat wędkowania, sprzętu będzie dla nas bardzo cenna. Zatem zapraszam do aktywnego udziału. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Cześć Andrzej,witaj na naszym forum.Cieszę się, że zdecydowałeś się zalogować.Zapraszam do aktywnego udziału i wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam wszystkich!!! Fajnie, że już działa - zgadzam się z Friko (widzę, że się zpikselowałeś z poprzedniego zdjęcia ) - mi też bardzo forum brakowało... Tylko nie mogłem przy rejestracji dodać swojej facjaty. Czy mam ją wysłać czy jednak jest jakaś możliwość wirtualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witaj Marcinesz, bardzo się cieszę, że jesteś z nami. Jeśli chodzi o facjatę to oczywiście istnieją możliwości wirtualne. Profil/Preferencje/Avatar użytkownika/Załaduj avatar (pole wyboru)/wybierasz z dysku plik. Oczywiście możesz też przesłać do mnie ... czas realizacji 5 minut PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 @Remek, Dzięki - przejrzałem poprzednie posty (co powinienem zrobić na samym początku ) i poradziłem już sobie wirtualnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witka ANDRZEJKU!!!!!! No bo juz zaczynałem tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Spokojnie. Jestem tutaj po to by pomagać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwa643 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Witam WAS CHŁOPCY Z FORUM SALMO Cieszę się że będe mogła z Wami pisać !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Masz babo placek i jest pierwsza dziewczyna , nasza Ewunia, cale szczescie ze zmienilas pseudo , hi,hi,hi Witam w imieniu swoim i Remka i Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 o witam Ewo niedługo złożę większe zamówienie na wobki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwa643 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 o witam Ewo niedługo złożę większe zamówienie na wobki,pozdrawiamJuż nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Ewo - fajnie, że wpadłaś i jesteś z nami. Bardzo się cieszę! A tak gdyby zrobić historycznie podsumowanie tego forum to chciałbym powiedzieć, że pierwszą kobietą jest Ewa (iwa643), natomiast pierwszym facetem był Gadda. A było to tak, wrzuciłem tytułową stronkę na jerkbait.pl (jeszcze w wersji beta, tak by zobaczyć jak to wygląda), po dosłownie kilku minutach widzę zarejestrowanego Gaddę . Gratuluję refleksu i czujności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Dzięki Remek! Nie ukrywam, że brakowało mi Forum i kontaktu z Wami... Pocztą pantoflową doszły mnie słuchy, że zamierzasz uruchomic Forum nawet na jeszcze nieuruchominej stronie... Więc codziennie rano zaglądałem na jerkbait.pl ot tak, z ciekawości... A jak zobaczyłem tą wersję beta to natychmiast się zalogowałem! I tak to wyszło. Cieszę się, że jest to Forum, a nie z tego, że jestem pierwszy.Pozdrawiam serdecznie.Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Fajnie Darku to słyszeć. Takie opinie dopingują do dalszej pracy. Bardzo sie cieszę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asknet Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam i ja napewno będe tu zagladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no to będzei i o WIELKICH MUCHACH skoro ASCII dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Asknet, oj wiele razy myślałem gdzie Ciebie poniosło Bardzo się cieszę! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi