Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem podobnego zdania co Jerry (zresztą z nowym nickiem Jerry_hzs ). Panowie (bo na razie żadnej pani nie odnotowałem) Salmo dało wielu z nam wiele radości, wiedzy i niezapomnianych wrażeń itd. Było fajnie ale się skończyło. Ze swojej strony zapraszam wszystkich do tworzenia odpowiedniej atmosfery na tym forum.

Pozdrawiam

Remek

Na Forum Salmo zarejestrowalem sie w 2002 roku i tam bylem jako jerry 2002. Tu juz rejestruje sie jako milosnik szczupakow czyli jerry herbu zebaty szczupak czyli jerry hzs. Oczywiscie nie wspominam nawet o muskie....szacuneczek ,podziw i milosc and respekt. jerry hzs. ;)

Jurku, wierzę, że w tym roku dopadnienie z synem jakiegoś ładnego musky. Może zaktualizujesz naszą wiedzę na temat Twoich planów tegorocznych (osobny wątek). Co postanowiłeś, jakie masz plany, no i jak przygotowujesz się do wyprawy .... przynęty :lol:

Pozdrawiam

Remek

Witam nowych i starych kolegów od Świnoujścia przez Zieloną Górę, Wrocław i do Jeleniej Góry. Dalej kolegów ze Śląska, Krakowa i Lublina. Następnie tych z Białegostoku i tych z bezrybnych rzek i jezior Suwalszczyzny ( tak gdzie jeździ Bartek). Kończę na tych z Trójmiasta i oczywiście wszystkich w środku czyli z Warszawy i okolic. Cieszę się, że jestem z Wami.

Andrzej

Witam wszystkich!!!

Fajnie, że już działa - zgadzam się z Friko (widzę, że się zpikselowałeś z poprzedniego zdjęcia :D) - mi też bardzo forum brakowało...

Tylko nie mogłem przy rejestracji dodać swojej facjaty. Czy mam ją wysłać czy jednak jest jakaś możliwość wirtualnie?

Witaj Marcinesz, bardzo się cieszę, że jesteś z nami.

Jeśli chodzi o facjatę to oczywiście istnieją możliwości wirtualne.

Profil/Preferencje/Avatar użytkownika/Załaduj avatar (pole wyboru)/wybierasz z dysku plik. Oczywiście możesz też przesłać do mnie ... czas realizacji 5 minut

Pozdrawiam

Remek

Witam Ewo - fajnie, że wpadłaś i jesteś z nami. Bardzo się cieszę!

A tak gdyby zrobić historycznie podsumowanie tego forum to chciałbym powiedzieć, że pierwszą kobietą jest Ewa (iwa643), natomiast pierwszym facetem był Gadda. A było to tak, wrzuciłem tytułową stronkę na jerkbait.pl (jeszcze w wersji beta, tak by zobaczyć jak to wygląda), po dosłownie kilku minutach widzę zarejestrowanego Gaddę :lol:. Gratuluję refleksu i czujności.

Pozdrawiam

Remek

Dzięki Remek!

Nie ukrywam, że brakowało mi Forum i kontaktu z Wami... Pocztą pantoflową doszły mnie słuchy, że zamierzasz uruchomic Forum nawet na jeszcze nieuruchominej stronie... Więc codziennie rano zaglądałem na jerkbait.pl ot tak, z ciekawości... A jak zobaczyłem tą wersję beta to natychmiast się zalogowałem! I tak to wyszło. Cieszę się, że jest to Forum, a nie z tego, że jestem pierwszy.

Pozdrawiam serdecznie.

Gadda