asknet Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no poniosło .... ale będę się starał zaglądać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 wyobrażam sobie krótką muchówkę #24, nimfa kręcona na haku sumowym, sznur od snopowiazałki..... Jerkfly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 WitajcieMam nadzieję, że ta strona dzięki administratorowi i Nam będzie się rozbudowywać. Spinning to jest to Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 @Salmo_Salar, ja postaram się być narzędziem w Waszych rękach. Dziękuję z góry, za chęć współpracy Jednocześnie witam serdecznie! @Asknet, mam wielką nadzieję. Z góry zamawiam artykuły na temat łowienia szczupaków na muchę, oraz relacje z Twoich wypraw. Może masz coś w archiwum? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Widzę,ze niemal nikogo nie brakuje... Witam całą pakę i mam nadzieję, że znajdzie się tu miejsce dla kolejnego maniaka... Pozdrawiam i wodom cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 @Baloo, pytanie? Oczywiście, ze się znajdzie! Ponownie mam powody do radości! Dzięki, że wpadłeś. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinerK Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam wszystkich znajomych i nieznajomych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja SpineraK skąś znam Hmmmm... tylko skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Was koledzy. Życzę przyjemności używania forum no i niedługo strony ... nietypowej strony PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekp Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 WitamNa poczatku chcialem podziekowac wszystkim z zielonego forum.Dzieki Wam mialem dostep do niewyczerpalnego zrodelka wiedzy jakim to forum bylo,zostalem zarazony castingiem.Napewno bede tu wpadal czesto.Pozdrawiam.Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam Piotrek fajnie że w końcu coś napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Witam Piotrek, myślę, że wspólnie jeszcze wiele się nauczymy Wszystko przed nami ... dopiero startujemy (oczywiście jeśli chodzi o stronę). Zapraszam do aktywnego udziału. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ja również witam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asknet Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 hehe ...dobre mnie co prawda wyobraźni nie starcza ale ....W przyszłym roku obiecałem sobie że się z kimś zabiorę i zobaczę to całe jerkowanie w akcji ....a potem spokojnie wrócę do muchowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witam Panowie & Panie.. wieksza wasza czesc dosc dobrze poznalem na forum SALMO..i mam nadzieje ze nadal bedzie to miejsce pelne pomocnych podpowiedzi ,milej atmosferki i relaksu ..(zupelnie jak wedkowanie od siebie ..moge dodac ze postaram sie bardziej aktywnie uczestniczyc w zyciu forum niz to bylo na SALMO Remkowi gratuluje pomyslu i odwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witajcie Asknet oraz Barti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Barti, Mario witam serdecznie. Barti trzymam za słowo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Remek, Reszta już jestem! Byłem nad jeziorem bez netu )) i nie umiem łowić na jeziorach (a troka nie kocham) (( ale teraz się naumiem. Pozdrawiam kuzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 He, he he ... Kuzyn. Witam! Dawaj nowy wątek o Megabass Chwial się, chwal PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Przyjdzie i na to czas... póki co tylko okonki... jak kij bedzie miał zdjęcia z rybami to je zamieszce wraz z wrażeniami!Zapraszam na testy!!! Udało Ci się wysłać kasetę... może się wreszcie czegoś nauczę!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 I ja witam wszystkich i z tego miejsca dziękuję gospodarzowi za zaproszenie. Pozdrawiam Efex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Efex, witam serdecznie! Jestem bardzo zadowolony z Twojej obecności na tym forum i w naszym gronie. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Co prawda 2 czy 3 posty już popełniłem a powiniennem zacząć odtego tematu.Witam,co poniektóre nicki znam z innych miejsc a nawet co poniektóre gę....,dostojne twarze :)znam osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No wreszcie Efex Pozdrowionka !Przy okazji, nie widzialem tu jeszcze zandrixa.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Jakubek - Świnoujście. Koniec wakacji, więc też już jestem. Serdecznie witam wszystkich znajomych i nie. Cieszę się jak dziecko, że jednak nie umarliśmy. Piątalek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi