thymalus Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam również serdecznie wszystkich na forum. Łowię głównie na muchę choć ostatnio przeżywam jakiś nawrót spinningu co specjalnie mnie nie martwi. Grunt żeby dzień był spędzony nad wodą. Cieszę się, że na forum odnalazłem część znajomych z dawnych lat kiedy byłem bardziej aktywny pisarsko (WW i WP) i sportowo. @Janedpol czy przypadkiem nie Ty pomagałeś wyciągnąć mnie i Włodka jak wpadliśmy samochodem z mostku do dopływu Czernicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojass Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam wszystkich serdecznie, na forum trafiłem przypadkowo, ale zostanę tu z pewnością na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 witam wszystkich mam na imię Kamil od dwóch lat ulubioną metodą jest spinning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam szanownych kolegów na forum!! Reprezentuję południową wielkopolskę a dokładnie Ostrów Wielkopolski, Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwoFlower Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Witam wszystkich Bardzo Serdecznie .Chodź niedawno dołączyłem do forum to już odnalazłem znajomego.Bardzo cieszę się że mam możność przynależeć do tak zacnej społeczności.Najbardziej cieszy mnie że mogę się rozwijać dzięki wam czytając forum wiele się uczę o naszym wspólnym hobby Wędkarstwie. Z woj Mazowieckiego pozdrawia Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witaj i zapraszamy do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek82 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich . Nazywam się Bartek, jestem z Zabrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witaj, witaj i zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam wszystkich Kolegów.Wędkuję od 43 lat, ale dopiero tydzień temu zasmakowałem w metodzie jerkbait. Po prostu - REWELACJA (mam na myśli skuteczność)!Myślę ,że moje b.skuteczne gumy na szczupaka niedługo pójdą w odstawkę.Pozdrawiam serdecznie.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witaj Tommy Nie odstawiaj gum , wystarczy tylko dokoptowac je do jerkow ...oraz innych przynet ...zalezy od sytuacji . Niewatpliwie poczatki jerkingu ciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Hi Jerry ! Pójdą w odstawkę na dotychczasowym łowisku - wypłycenie na Żarnowcu 2-3,5m , które jest już maksymalnie zarośnięte prawie do tafli wody zielichem - i spinowanie kopytami z dozbrojką z kotwiczki nr.2 - to PIEKŁO !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam wszystkich kolegów po kiju.Wędkarstwo uprawiam od ponad 20 lat a spinem na dobre zacząłem machać od kiedy poznałem moją ukochaną Radunię.Właśnie na niej jestem najczęściej(czyt.Od stycznia do grudnia) nastawiając się głównie na salmonidy,choć klenie i jazie cieszą podobnie.Grunt to być i łowić.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam kolegów. Zapraszam do aktywnego udziału na forum, a tym czasem przeniosę wasze wpisy do wątku powitalnego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam wszystkich na imię mam Kuba ,jestem z Poznania -spinninguje głównie na Warcie ale i czasem inne akweny:)Mam nadzieję się tu troszkę pouczyć od bardziej doświadczonych kolegów:)Czasem też trzeba jednak coś od siebie dorzucićpozdrawiam..uczeń teorii???...nieee-uczeń praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam nazywam się Dawid, ale to chyba raczej można wywnioskować z nicku Moją ulubioną metodą połowu jest spinning, spinninguje już klika wiosenek, ulubione łowiska to rzeki przede wszyskim lubelska Wisła, gdzie poluje na bolki, klenie czy jazie. Zimą i wczesną wiosną przemierzam kilometry nad górskimi wodami mojego okręgu czyt, Bystra i Bystrzyca w poszukiwaniu kropkowanych rozbójników. Stosuje metode C&R, wędkowanie jest moją wkrętką, a widok odpływającej w dobrej kondycji rybki to to co dla mnie liczy się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Cześć, chciałem przywitać się jako nowy na forum Wędkuje od dzieciństwa, a spinningiem fascynuję się już jakieś8 lat, łowię przeważnie na Wiśle i Narwi, czasem Wkra i zbiornikiokalające moją miejscowość, kilka żwirowni i jezior. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Tym razem hurtowo - pozdrawiam wszystkich nowych na forum! Życzę miłej wymiany informacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 witam wszystkich jakiś czas już jestem na forum wypada się przywitać w odpowiednim wątku.jeszcze raz witam wszystkichpozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Rydel Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam wszystkich użytkowników! Z kilkoma z Was miałem okazję i przyjemność poznać się już osobiście, co bardzo sobie cenię. Przyznam się (z pewną nieśmiałością ), że z castingiem i spinningiem wziąłem rozbrat blisko 10lat temu, w całości poświęcając się łowieniu na muchę. Dlatego też nie będę ukrywał, że decyzja o przystąpieniu do forum podjąłem pod wpływem rozmowy ze Standerusem, który opowiedział o żywioło rozwijającym się wątku muszkarskim na stronie i forum, w ktorym mam nadzieję aktywnie uczestniczyć. Dziękuję za zaproszenie! Pzdrw,KR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam wszystkich użytkowników! Z kilkoma z Was miałem okazję i przyjemność poznać się już osobiście, co bardzo sobie cenię. Przyznam się (z pewną nieśmiałością ), że z castingiem i spinningiem wziąłem rozbrat blisko 10lat temu, w całości poświęcając się łowieniu na muchę. Dlatego też nie będę ukrywał, że decyzja o przystąpieniu do forum podjąłem pod wpływem rozmowy ze Standerusem, który opowiedział o żywioło rozwijającym się wątku muszkarskim na stronie i forum, w ktorym mam nadzieję aktywnie uczestniczyć. Dziękuję za zaproszenie! Pzdrw,KR Nie potrzeba rozbratu ze spinem, aby łowic na muchę (dużą). Wystarczy zastosować metodę sbirulino ( pływające, wolno tonące) i spinujemy na dużą muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 witam wszystkich starych i nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EYEL_E_SS Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 dobry wieczór, początkowo przyglądałem się temu forumowi i czekałem na dobry moment by coś napisać...tzn nie przychodzić tu z pustymi rękami a dalszy ciąg postu miał być w temacie bolenie 2010, ale zabrakło 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 witajcie na forum. życzę miłego korzystania. a 5cm .... przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam Serdecznie. Lubię oglądać ładne fotki i głównie dlategu tu zaglądam. Korzytstam z informacji i ocen zawartych w dziale fotografia. Niektórzy użytkownicy forum są mistrzami fotografii wędkarkiej ( i nie tylko wędkarskiej ) i aż dziw bierze, że mało tak wspaniałych zdjęć w naszych gazetach.Odwiedzam też dział motorowodny, gdzie pojawiają się czasami ciekawe opinie.pozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi