Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam również serdecznie wszystkich na forum. Łowię głównie na muchę choć ostatnio przeżywam jakiś nawrót spinningu co specjalnie mnie nie martwi. Grunt żeby dzień był spędzony nad wodą. Cieszę się, że na forum odnalazłem część znajomych z dawnych lat kiedy byłem bardziej aktywny pisarsko (WW i WP) i sportowo. @Janedpol czy przypadkiem nie Ty pomagałeś wyciągnąć mnie i Włodka jak wpadliśmy samochodem z mostku do dopływu Czernicy?

Witam wszystkich Bardzo Serdecznie :mellow: .Chodź niedawno dołączyłem do forum to już odnalazłem znajomego.Bardzo cieszę się że mam możność przynależeć do tak zacnej społeczności.Najbardziej cieszy mnie że mogę się rozwijać dzięki wam czytając forum wiele się uczę o naszym wspólnym hobby Wędkarstwie.

Z woj Mazowieckiego pozdrawia Paweł. :D

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich kolegów po kiju.Wędkarstwo uprawiam od ponad 20 lat a spinem na dobre zacząłem machać od kiedy poznałem moją ukochaną Radunię.Właśnie na niej jestem najczęściej(czyt.Od stycznia do grudnia) nastawiając się głównie na salmonidy,choć klenie i jazie cieszą podobnie.Grunt to być i łowić.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodą.

Witam wszystkich na imię mam Kuba ,jestem z Poznania -spinninguje głównie na Warcie ale i czasem inne akweny:)

Mam nadzieję się tu troszkę pouczyć od bardziej doświadczonych kolegów:)Czasem też trzeba jednak coś od siebie dorzucić:P

pozdrawiam..uczeń teorii???...nieee-uczeń praktyki

Witam nazywam się Dawid, ale to chyba raczej można wywnioskować z nicku :lol: :o

Moją ulubioną metodą połowu jest spinning, spinninguje już klika wiosenek, ulubione łowiska to rzeki przede wszyskim lubelska Wisła, gdzie poluje na bolki, klenie czy jazie. Zimą i wczesną wiosną przemierzam kilometry nad górskimi wodami mojego okręgu czyt, Bystra i Bystrzyca w poszukiwaniu kropkowanych rozbójników.

Stosuje metode C&R, wędkowanie jest moją wkrętką, a widok odpływającej w dobrej kondycji rybki to to co dla mnie liczy się najbardziej. :D

Cześć,

chciałem przywitać się jako nowy na forum :D

Wędkuje od dzieciństwa, a spinningiem fascynuję się już jakieś

8 lat, łowię przeważnie na Wiśle i Narwi, czasem Wkra i zbiorniki

okalające moją miejscowość, kilka żwirowni i jezior.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich użytkowników! Z kilkoma z Was miałem okazję i przyjemność poznać się już osobiście, co bardzo sobie cenię. Przyznam się (z pewną nieśmiałością Embarassed ), że z castingiem i spinningiem wziąłem rozbrat blisko 10lat temu, w całości poświęcając się łowieniu na muchę. Dlatego też nie będę ukrywał, że decyzja o przystąpieniu do forum podjąłem pod wpływem rozmowy ze Standerusem, który opowiedział o żywioło rozwijającym się wątku muszkarskim na stronie i forum, w ktorym mam nadzieję aktywnie uczestniczyć. Dziękuję za zaproszenie! Pzdrw,KR

Witam wszystkich użytkowników! Z kilkoma z Was miałem okazję i przyjemność poznać się już osobiście, co bardzo sobie cenię. Przyznam się (z pewną nieśmiałością Embarassed ), że z castingiem i spinningiem wziąłem rozbrat blisko 10lat temu, w całości poświęcając się łowieniu na muchę. Dlatego też nie będę ukrywał, że decyzja o przystąpieniu do forum podjąłem pod wpływem rozmowy ze Standerusem, który opowiedział o żywioło rozwijającym się wątku muszkarskim na stronie i forum, w ktorym mam nadzieję aktywnie uczestniczyć. Dziękuję za zaproszenie! Pzdrw,KR

Nie potrzeba rozbratu ze spinem, aby łowic na muchę (dużą). Wystarczy zastosować metodę sbirulino ( pływające, wolno tonące) i spinujemy na dużą muchę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam Serdecznie. Lubię oglądać ładne fotki i głównie dlategu tu zaglądam. Korzytstam z informacji i ocen zawartych w dziale fotografia. Niektórzy użytkownicy forum są mistrzami fotografii wędkarkiej ( i nie tylko wędkarskiej ) i aż dziw bierze, że mało tak wspaniałych zdjęć w naszych gazetach.

Odwiedzam też dział motorowodny, gdzie pojawiają się czasami ciekawe opinie.

pozdrawiam

Rafał