Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem nowy na forum, wędkarstwem zajmuję się od dość dawna, z wieloma krótszymi czy dłuższymi przerwami, ale bardziej to sposób na odpoczynek niż jakieś profesjonalne wędkarstwo. 

Głównie spinninguję i to przy założeniu, że tylko na przynęty wykonane własnoręcznie :-) 

pozdrawiam

rybus

• Like 1

witam!

Jakbym napisał, że jestem totalnym nowicjuszem, to bym skłamał ;) Gdzieś w domowym archiwum mam nawet kartę wędkarską. W tym roku, po ponad 30 latach przerwy wróciłem do wędkowania. Wiem, że te 30 lat to kosmos, ale podstawy wędkowania znam, tzn. wędkę zawsze trzymamy za ten grubszy koniec, prawda? :D Pozdrawiam wszystkich aktualnych i przyszłych forumowiczów :)

bogdans

• Like 3

Witam serdecznie,

Michał wiadomo, 34lata, pochodzę ze wsi spod Hrubieszowa, częsciej spodkać mnie można w Szczecine lub drogach śródlądowych Niemiec. Wędkarstow od dziecka, ale jako że nikt inny w domu zajawki nie ma to łatwo nie było. Ogólnie spinning ponad wszystko ale nie raz się zdarza polampić na splawiczek lub postawić grunt. Na jerkbaita trafiłem nie raz gdy szperało się w sieci szukając jakichś zagadnień odnośnie łowienia czy sprzętu, no i ostatnio się zarejestrowałem.

pozdrawiam

• Like 4

Cześć. Witam wszystkich użytkowników tego

forum bardzo serdecznie. Mam nadzieję że odnajdą się tutaj i uzyskam troche ciekawych informacji odnośnie spiningu i ciekawostek z nim związanych.

Witam na forum!

W sumie mogłeś od tego zacząć, a potem przeczytać to http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/

A tak? Mały falstart się przytrafił... Ale nie tracę nadziei, że wszystko dobrze się ułoży. Powodzenia! :)

Witam szanowne Grono.

Od dłuższego czasu czerpie wiedzę obserwując forum, więc pora się ujawnić. Mam 38lat a wędkarstwem fascynuje się z małymi przerwami od około 30. Przez ostatnie 10 lat moje wyprawy zdominował spinning. Pochodzę z Wielkopolski i głównie w środkowej i wsodniej jej części wędkuje. Na forum trafiłem szukając informacji o łowieniu bialorybu na UL. W planach na ten rok mam opanowanie sztuki łowienia kleni i wzdręg na spinning, celowe nie jako przypadkowy przyłów. Myślę, że kopalnia wiedzy i doświadczeń jaką jest jerkbait pomoże mi w tym a może przy okazji ktoś skorzysta z moich skromnych doświadczeń.

Pozdrawiam wszystkich,

Łukasz.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Witam Wszystkich Wędkarzy na tym forum. Nazywam się Tomek i w poszukiwaniu informacji trafiłem tutaj. Mieszkam teraz w Warszawie, nie mam zbyt większego doświadczenia w wędkowaniu, ale mam nadzieje, że będę zdobywał coraz to większe doświadczenie zwłaszcza w spinningu. Szukam informacji szczególnie o łowiskach w Finlandii. Docelowo organizuję wyjazd na jezioro Inari w Laponii finskiej, więc wszystkie informacje o tym jeziorze i rejonie będą bardzo przydatne. Pozdrawiam serdecznie !

• Like 2

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Mam na imię Tomasz, mieszkam w Reykiaviku na malowniczej Islandii.

Uprawiam przede wszystkim wędkarstwo muchowe i właśnie informacji na ten temat szukam na forum.

Z chęcią podzielę się moimi doświadczeniami i wiedzą.

Pozdrawiam i powodzenia nad wodą!

• Like 3

Wypada chyba jeszcze raz po tak długim rozbracie się przywitać.

Cóż mogę napisać, ciągnie nad wodę oj ciągnie...

Dzieciaki trochę podrosły więc i czasu nieco więcej, może nie będzie tego tyle co kiedyś ale od czegoś trzeba zacząć.

Dodam, że sprzęt był schowany zero wyprzedaży, po prostu jednego dnia jak go zobaczyłem odezwało się we mnie...

No i kartę znowu wykupiłem, ponawijałem nowe żyłki i plecionki, i jutro debiut.

O forum nigdy nie zapomniałem, sporadycznie odwiedzałem, teraz myślę znowu trochę aktywniej.

Także dość tego przynudnego wpisu.

Witam ponownie starych użytkowników, witam nowych.

• Like 4

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam serdecznie.

Mam 57 lat, wędkuję od dzieciństwa. Kiedyś tylko na mazowieckich rzekach, teraz głównie na mazurskim jeziorze Sasek Wielki. Łowię głównie na spinning. Często korzystałem z informacji i doświadczeń Kolegów na tym forum, Byc może i ja będę teraz mógł podzielić się swoim skromnym doświadczeniem.

Pozdrawiam Kapitana, Załogę i Pasażerów tego Okrętu.

• Like 3