Jano Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie.Mam 57 lat, wędkuję od dzieciństwa. Kiedyś tylko na mazowieckich rzekach, teraz głównie na mazurskim jeziorze Sasek Wielki. Łowię głównie na spinning. Często korzystałem z informacji i doświadczeń Kolegów na tym forum, Byc może i ja będę teraz mógł podzielić się swoim skromnym doświadczeniem.Pozdrawiam Kapitana, Załogę i Pasażerów tego Okrętu.Cześć Darku!powodzenia i owocnego korzystania z zasobów forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz O Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam.Jestem Mateusz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Npacho Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam wszystkich forumowiczów i nie tylko, dopiero tu wszedłem, i jestem bardzo miło zaskoczony, ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Cóż cię tu zaskoczyło Bartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Npacho Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Tyle lat z rybami i dopiero teraz Was znalazłem _ kopalnia wiedzy i tomy informacji ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Serdecznie witamy w społeczności jerkbait.plZapraszam do poznania naszych zasad, to pomoże Wam w sprawnym korzystaniu z zasobów tego miejsca.http://jerkbait.pl/forum/13-regulaminy-uwagi-i-spostrze%C5%BCenia-na-temat-jerkbaitpl/To lektura obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aqualitowy Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Hejka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodzioPT Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Witam wszystkich. Na imie mam Michał jestem z województwa łódzkiego. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam Wszystkich, Mam na imię Arek i mieszkam w woj. mazowieckim blisko granicy z łódzkim ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudik Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Witajcie wszyscy, Kuba z Bochni z tej strony. Chwilowo słaby ze mnie spiningowiec, ale powoli będę się wdrażał. Mam zacięcie stolarskie więc myślę że jeszcze o mnie usłyszycie pozdrawiam i połamania życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregORnot Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karramba Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim.Tomek, 42 lata.Mieszkam w UK (London), interesuje mnie łowienie w morzu, spinning i troche mniej karpiowanie.Czy istnieje tutaj osobny topic dla wędkarzy mieszkających w UK? Edytowane 4 Września 2019 przez Karramba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Witam wszystkich Jestem Michał, mam 37 lat i mieszkam niedaleko Milicza w województwie Dolnośląskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlador Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Cześć,Na imię mam Marcin.Połamania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDragon Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Cześć ! Witam wszystkich, mam 25 lat a łowię odkąd pamiętam Najbardziej uwielbiam łowić okonie na spinning, chcę zacząć skutecznie łowić sandacze tą metodą. Mimo , że jestem nowy, znalazłem już tu dużo ciekawych i przydatnych informacji, lubię również dzielić się swoimi wędkarskimi spostrzeżeniami, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Witamy wszystkich serdecznie w społeczności jerkbait.plPolecam każdemu przejrzenie naszych regulaminów. Pozwolą Wam na łatwiejsze poruszanie się po forum i korzystanie z przeogromnych jego zasobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asimo Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Witam wszystkich maniaków wędkarskiej przygody, mam na imię Olgierd i jestem uzależniony odkąd pamięcią sięgam pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturp Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Cześć, Mam na imię Artur. Jestem z Legnicy. Mam 50 lat i nareszcie więcej czasu dla siebie, mam zamiar wrócić do spiningu po wielu, wielu latach. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Oo dopiero znalazlem ten tamat, tak więc: Adam, wedkuje od podstawówki jakoś:-) pozniej troche mniej czasu bylo, ale obecnie nadrabiam zaległości. Spinnig głownie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arci10 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Witam. Wedkowanie zacząłem jako sikun kilkadziesiąt lat temu w Dolistowie nad Biebrzą. Z miejscowej mleczerni do rzeki szła rura,ktorą coś wplywalo do wody. Kręciło się tam tysiące rybek i tam właśnie stawialem pierwsze kroki. Jak ojciec przywiózł mi od ruskich niebieski teleskop i dokupiłem do kompletu ruski młynek delfin stałem się mistrzem rury. Obecnie najczęściej wędruje wzdłuż podlaskich rzek z ultralightem. Czasem zmajstruje jakaś dziwną przynete. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Pike Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam szanowne grono wędkarzy. Na imię mam Arek i mieszkam na Mazurach , forum czytam od ładnych paru lat lecz dopiero teraz postanowiłem się ujawnić. Wędkuje od dziecka jednak na spinning dopiero od ponad 10 lat. Od ostatniego roku zgłębiam metodę casting i prawie wcale nie wziąłem spiningu do ręki. Pozdrawiam. Arek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burkinafaso Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Witam wszystkich kolegów po kiju! Mam na imię Marcin, mam 32 lata, mieszkam w Poznaniu, ale oryginalnie pochodzę z Sejn - okolice Suwałk i wędkuje można powiedzieć od zawsze, czyli od kiedy sięgam pamięcią z większymi i mniejszymi przerwami. Przez ten czas przewinęło się dużo metod połowu, liny na spławik i szczupaki na spinning w czasach kiedy byłem dzieckiem, później karpiowanie i biała ryba na drgającą szczytówkę, natomiast najbardziej aktualna metoda (ostatnie trzy lata) to rzeczny spinning i pogoń za sandaczem, boleniem, kleniem oraz pierwsze kroki z sumem na stacjonarnych zasiadkach. Można powiedzieć, że cały czas jeszcze szukam swojej drogi i kierunku. Jeśli chodzi rzekę jest do dla mnie dość trudny temat, ponieważ w okolicy rodzinnego miasta nie za bardzo miałem wody płynące. Jakiś progres jest, jednak nie jest to jeszcze to co bym chciał osiągnąć. Na forum trafiłem ponieważ zacząłem się interesować robieniem własnych przynęt i temat mnie bardzo wciągnął. Przede wszystkim chodzi o woblery, bo właśnie na nie ostatnio najbardziej lubię łowić. Pierwsze próby za mną, ale nie zbyt udane, bo zacząłem trochę od złej strony. Teraz zbieram wiedzę i chce tym razem zacząć struganie tak jak powinno się do tego zabrać. Pracownia już jest, sprzęt jest, jakaś wiedza jest i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cieszę się, że trafiłem do tej społeczności z dwóch powodów. Pierwsze powód to gigantyczna ilość wiedzy jaka można znaleźć na tej stronie, natomiast drugi powód to poziom i kultura dyskusji, o którą ciężko w dzisiejszych czasach na popularnych portalach społecznościowych. To by było chyba na tyle o mnie. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Witam.Z tej strony Marcin z Sanoka.Wedkarstwo to moje cale zycie,na ktore poswiecam sporo czasu jak i pieniedzy????.Od paru lat w zasadzie tylko spinning, preferuje zasade zlow i wypusc jak rowniez lowienie bezzadziorowym hakami lub kotwicami.Pozdrawiam wedkarska brac!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryza54 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Witam uczestników forum. Na imię mam Ryszard, mieszkam w okolicach Chełma w Lubelskiem. Od września jestem emerytem, więc więcej czasu zamierzam przebywać na JERKBAIT.PL. Pozdrawiam wszystkich uczestników, ze szczególnym wyróżnieniem emerytów! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek69 Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Witam serdecznie wszystkich uczestników forum !Na imię mam Waldek.Wędkuję od najmłodszych lat swojego życia. Moją ulubioną metodą od kilku lat jest karpiarstwo. A w końcówce i po zakończeniu sezonu karpiowego spinning. Spininguję przeważnie w rz. Bug (niestety na ogół bez większych rezultatów).Pozdrawiam wszystkich uczestników forum Waldek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi