b_wojtunio Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Powitanie Witajcie, witajcie. Cieszę się że mogę dołączyć do waszego zacnego grona. Edytowane 18 Lipca 2020 przez b_wojtunio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu przeglądam forum i mogę śmiało stwierdzić, że jest nr. 1 w temacie połowu drapieżników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tk-knives Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Witam i pozdrawiam wszystkich zapaleńców wędkarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julas Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Witam wszystkich zapaleńców wędkarskich zakręconych tak samo jak ja na punkcie ryb i lurbuildingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alix90 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Dzień dobry wszystkim! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr00 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Witam wszystkich. Zaczynam przygodę, ze spiningiem do tej pory method feeder I waggler, przywędrowałem ze splawikaigruntu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryca11 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Cześć wszystkim! Od daaawna przegladam to forum, najpierw jako niezarejestrowany użytkownik, od jakiegos czasu zarejestrowany, cieszę się ze mogłem dołaczyć do takiego forum. Połamania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart4x4 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Dzień dobry wszystkim! Cieszę się że dołączyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witajcie. Wielu z Was już znam. Cieszę się, że po długim czasie z obserwatora stałem się częścią forumowej społeczności .Wojtek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Z nazwiska i czynów starszym dobrze znany, na j.pl obecny - ho ho!! Prestiż miejsca z miejsca rośnie.. Sobel dobrze pamiętam, kiedyś tam nocowaliśmy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Sławku, dzięki za dobre słowo, ale uważaj bo obrosnę w piórka . Ja natomiast gratuluję Ci "ławki". Miło by było tam czasami przysiąść bo roztacza się z niej widok na fajną rzeczywistość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Niektóre nazwiska są jak zwiastun dobrej marki.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetiusMate Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam,Z wielką radością chciałbym powitać wszystkich forumowiczów. Od dłuższego czasu obserwuje forum i dopiero teraz stałem sie prawdziwym facetem i zalogowałem do Waszej społeczności. Mam nadzieje ze Wasza wiedza jak i umiejętności sprawią, że nauczę się tego co jest mi obce w wędkarstwie Spinningowym. Pozdrawiam serdecznie Mateusz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Dzień dobry,witam wszystkich miłośników wędkowania, mam na imię Piotr pomieszkuje na mazurach, uwielbiam spining. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurasek1510 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Witam wszystkich,Mam na imię Piotr i wędkarstwo to moja pasja od dziecka. Nie mam ulubionej metody, za to kocham dzikie miejsca w Polsce. Dlatego głównie moimi łowiskami są rzeki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankaraś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Witam wszystkich kolegów.Mam na imię Bogusław.Wrocilem na forum po kilkuletniej przerwie z spiningiem.Wróciłem ponownie do nałogu.Pozdrawiam wszystkich.Wszystkiego dobrego w nowym roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witamy uniżenie z nowym rokiem wszystkie świeże duszyczki............ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam wszystkich Kolegów! Na imię mam Tomek i od niepamiętnych lat jestem zatwardziałym spinningistą:-) Mój główny cel to sandacz choć ostatnimi czasy moje serce zaczęło kierować się w kierunku kleni. Z tym wszystkim jest również związana moja druga pasją jaką jest rodbuilding. Przy okazji wszystkim Wam Koledzy życzę wszystkiego naj w Nowym Roku;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi122 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam wszystkich użytkowników.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolec Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie. Jako początkujący wędkarz bardzo cieszę się, że będę się mogła od Was uczyć.Pozdrawiam Magda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felka Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Przez przypadek post napisałam z konta Kolca, zatem witam się powtórnie ze swojego;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam wszystkich.Forum przeglądam już od kilku lat, w końcu przyszedł czas na rejestracjęPozdrawiamRadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witajcie na jerkbait.pl Nim zaczniecie tworzyć nowe tematy, zapoznajcie się z: http://jerkbait.pl/forum/13-regulaminy-uwagi-i-spostrze%C5%BCenia-na-temat-jerkbaitpl/Na pierwszy rzut oka wydaje się tego za dużo, ale uwierzcie, że te regulaminy są niezbędne i pomogą Wam w korzystaniu z wielkiej encyklopedii wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebolawirus Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam wszystkich długo to trwało, ale w końcu zdecydowałem się założyć tutaj konto mam nadzieje, że dowiem się/nauczę czegoś nowego od tu obecnych, choć ryby lowię już trochę czasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingSio Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Siemanko!Pozdrowienia z wioski z tramwajami na północnym zachodzie polski !Uskuteczniam spinning, casting i wędkarstwo sumowe na Odrze w Szczecinie.Już dobre 15 lat spędzone nad wodą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi