Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

No w końcu mnie zaakceptowaliście :D
Witam wszystkich, nazywam się Hubert, przede mną 24 wiosna, Od 2008 roku należę do naszego cudownego PZW więc mogę stwierdzić, że ponad połowe swojego życia przełowiłem, a strach pomyśleć co to będzie za 30 lat :D
Głównie trudnie się spinningiem, chociaż w maju uwielbiam szukać lina spławikiem. 
Do tej pory głównymi gatunkami były szczupaki, sandacze i okonie na wodach stojących, jednak na ten sezon moje plany są znacznie ambitniejsze ponieważ zaczynam przygodę ze spinningiem rzecznym. Blisko co prawda nie mam bo najlbiższa rzeka (Tanew) jest ode mnie oddalony o dobre 30km jednak czego nie robi się z pasji. Zaliczyłem już 2 nieudane wypady za pstrągiem, a od marca będę w owej rzece szukał kleni i jazi. 
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego sezonu 2021 ;) 

• Like 4

• 2 tygodnie później...

"Witam kolegów po kiju". Jestem Robert, Robas, Robson (bo tak do mnie mówią). Na okoliczność, że kiedyś już tu byłem, "co złego to nie ja" przesyłam ukłony dla wszystkich i pozdrawiam. Taki powrót... więc przyjmijcie mnie proszę.

Edytowane przez Chat
  • Like 2

"Witam kolegów po kiju". Jestem Robert, Robas, Robson (bo tak do mnie mówią). Na okoliczność, że kiedyś już tu byłem, "co złego to nie ja" przesyłam ukłony dla wszystkich i pozdrawiam. Taki powrót... więc przyjmijcie mnie proszę.

Zatem witamy ponownie... owocnego uczestnictwa w życiu Forum  :good:

A ponieważ lepiej pytać niż błądzić w razie czego... pytaj!

Aha no i jeszcze warto spojrzeć na to... WITAMY NA NASZYM FORUM! - Ogólne - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing

Dobry wieczór wszystkim forumowiczom. Wchodzę dopiero w meandry wędkarstwa. Będę próbował połączyć nowe hobby z dotychczasowym (od 25 laty) czyli  motocykle.  W zeszłym roku kumple zabrali mnie na "ryby do Szwecji". To było moje pierwsze wędkowanie. No i chyba mi się spodobało...  na ten czas wchodzi całkiem nieźle    ;)

I osobiście używam opcji wyszukiwajki. Mój zawód wymaga wynajdywania fraz przeróżnych w.... wszędzie. 

Edytowane przez sebanik
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

Dobry wieczór, z 10 lat wahałem się zalogować tu i na może jeszcze inne forum. Pandemia i 160 wypadów na spinning w 2020 jednak nie pozostawiła wyboru - pasja z dzieciństwa wróciła z dużo większą mocą po latach. Dotychczasowe kilka razy na rok zamieniło się znowu w kilka raz na tydzień. 

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Witam. Zarejestrowałem się tutaj jakiś czas temu. Głównie czytałem forum, ale od tego sezonu troszkę włączę się do dyskusji i coś zapytam, czy może wniosę do dyskusji. Łowię głównie na Warcie w centrum PL. Mam już praktycznie wszystko skompletowane, aby od tego sezonu połowić z gumiaka. Więcej napiszę już w działach tematycznych.    

• Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Dzień dobry wszystkim Forumowiczom!

Mam na imię Michał. Jestem z Bydgoszczy. Głównie spinninguję w okolicach Bydgoszczy - szczególnie na wodach GR Łysinin. Zdarzy się wypad na morze.

Z chęcią powędkuję z kimś wspólnie w Wiśle w rejonie Bydgoszczy - mam swoją łódź.

Pozdrawiam :)

• Like 2

Dzień dobry

Od wielu lat was znam jako nie zalogowany.

Od dwóch jako zalogowany

Moje paluchy nie przystosowały się do telefonowej klawiatury więc ograniczałem im kontakt.

Teraz mam tablet i trafiam w klawisze????????

Większość tematów ogarniam opcją szukaj, a jest w czym myszkować.

Pozdrawiam i życzę połamania ????

• Like 2

Z małym poślizgiem witam wszystkich odwiedzających to forum. Nie udzielałem się wcześniej, bo wolałem posłuchać bardziej doświadczonych kolegów :), ale myślę, że to się zmieni. Wędkarstwem zaraził mnie ojciec, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Nieskromnie dodam, że uczeń przerósł mistrza... :)

• Like 4

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Cześć wszystkim!

Mam na imię Adam, nie piję od wczoraj, do wędkowania wróciłem po kilkuletniej, drugiej z kolei w mojej karierze wędkarskiej przerwie.

W kościach czuję, że głównie będzie spinning. Ale zapewne zdarzy się też siakiś spławik i grunt.

Do zobaczenia nad wodą!

• Like 1