Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, Andżej jestem, w sumie to Filip, ale mniejsza o to.

Łowię na spinning i tyle razy wyszukiwarka kierowała mnie na to forum, że aż w końcu założyłem konto.

Cieszę się, że teraz mogę wreszcie sam tu coś napisać, więc na początek sztampowo, chciałbym wszystkich pozdrowić :)

• Like 3

• 1 rok później...

Witam wszystkich, jako nowy dwa słowa o sobie, jestem ponownie rozpoczynającym wędkowanie po 25 letniej przerwie. Z uwagi na wiek nie szaleję ,staram się przebywać jak najwięcej nad wodą bez względu na wyniki połowowe -z woj. Lubuskiego POZDRAWIAM wszystkich i życzę sukcesów.  

• Like 11

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Cześć !

Z moich skromnych doświadczeń ze spinningiem wiem, że z ryb drapieżnych najłatwiej złowić szczupaka.  Szczupaki brały mi w rzece Narew i w rzece Bug. Teraz od kilku lat mam spinningową posuchę. Częściej wędkuję innymi metodami niż spining, choć lubię spiningować. Będę musiał poszukać sobie lepszych łowisk do spinningowania, gdyż te znane mi w Narwi przestały być łowne. Z przynęt spiningowych skuteczne są u mnie jedynie gumowe rybki. Rezultaty miałem z kolorami: białym, biało-szarawym z brokatem, przeźroczysto-truskawkowym. 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Przede wszystkim bardzo dziękuje Wszystkim, że mogę Tu być. Trochę to trwało bo konto mam już jakiś czas, ale pora się przywitać . Mam na imię Krystian łowie wyłącznie na spining i jak jest możliwość to również podlodowo. W zasadzie cały sezon uganiam się za lubelskimi pstrągami ( to trwa już jakieś 25 lat i jakoś nie przechodzi????).

Pozdrawiam

• Like 4

• 4 tygodnie później...

Cześć i czołem! Piszę do Was z Rzeszowa, gdzie mieszkam od kilkunastu lat i skąd uderzam bliżej bądź dalej w poszukiwaniu pstrągów, okoni, jazi, szczup... wędkarskiej przygody najkrócej mówiąc. Najbardziej kręci mnie ultralekki spinning i nowoczesne metody połowu. Jestem też maniakiem sztucznych przynęt... od rękodzieła przez japońskie woblery twitchowe, po tanie kopie znanych gum dostępne na chińskich platformach zakupowych. Jestem też urzeczony japońskim stylem łowienia ryb łososiowatych <3 Niektórzy z Was mogą mnie kojarzyć z kanału YouTube Z Wędkarskiego Pudełka, który od kilku lat prowadzę. Połamania kija Wszystkim i do zobaczenia nad wodą! 

• Like 6

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Cześć, witam wszystkich. 

Jestem tu nowy, natomiast wędkarsko to właśnie wróciłem do tego hobby po jakichś 20 latach przerwy.  :) Staram się ogarnąć na nowo, bo jak kończyłem za pierwszym razem, to w sklepach jedynymi gumami były twistery/rippery od Mannsa  :D a PZW miało opłatę krajową  :D

Pozdro...

• Like 3

• 2 miesiące temu...