Chriss1970 Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Witam wszystkich forumowiczów w moim pierwszym wpisie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Witam ponownie, panowie E: Widzę, że regulamin giełdy uległ zmianie.... Teraz konto musi mieć 2 miesiące by wstawić post sprzedażowy (: Edytowane 23 Sierpnia przez Umbra The Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzin76 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Witam wszystkich z pogranicza wlkp. i lubuskiego. Znalazłem tu masę interesujących mnie informacji, więc czas na rejestrację, przywitanie, i wracam do przekopywania forum.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Witam ponownie, panowie E: Widzę, że regulamin giełdy uległ zmianie.... Teraz konto musi mieć 2 miesiące by wstawić post sprzedażowy (:Cóż, zmiany.Może zbyt pochopnie zawnioskowałeś o usunięcie swojego konta? ????????A jeżeli wróciłeś 'dla giełdy', to trzeba odczekać 2 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Cóż, zmiany.Może zbyt pochopnie zawnioskowałeś o usunięcie swojego konta? A jeżeli wróciłeś 'dla giełdy', to trzeba odczekać 2 mies.@Mario a ja bym dał z pół roku bana. Za dużo tu botów i przekrętasów ostatnimi czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) @Mario a ja bym dał z pół roku bana. Za dużo tu botów i przekrętasów ostatnimi czasyNie ostatnimi czasy, a nadal sa na forum <...> tu się "witamy", a nie wylewamy swoje żale... Edytowane 28 Sierpnia przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1185 Opublikowano 26 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września Witam serdecznie kolegów po kiju. Forum obserwuje od kilku lat ale postanowiłem że założę sobie konto. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi