Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Trochę poczytałem i bardzo się zawstydziłem poziomem jaki wnoszą na to forum userzy :huh: -myślałem ,że choć troszkę wiem-a jednak :wacko: , więc pora zdjąć maskę i stać się kimś nieanonimowym ;) -Wojtek, lat 19, urodzony w Warszawie :D Od kilku dobrych lat zafascynowany spinem B) Łowię przeważnie na warszawskiej Wiśle ;)

Pozdrawiam i do zobaczyska nad wodą,Wojtek B.

Witam Mateuszu na jerkbait.pl i zycze obopolnego, owocnego korzystania.

Jest co prawda link przeznaczony na powitanie ale mysle, ze i tak moze byc.

Jest w tym sens (to taka refleksja dotyczaca juz bardziej takiego bardzo dlugo walkowanego watku).

Ale widze, ze rownolegle poszly juz dzialania scalajace... <_<

Gumo

Witam,wędkuję od 31 lat,początek to spławik,teraz spining od dość dawna, uwielbiam majsterkować i kwestią czasu było kiedy zajmę się przerabianiem i budową wirówek , woblerów,kogutów i kombinacji tych przynęt , kręci mnie kiedy mogę zapodać drapieżnikowi coś czego jeszcze nie widział .

Pozdrawiam . spinstar B)

Witam wszystkich użytkowników :D

Mam na imię Przemek. Forum przeglądam już stosunkowo długo, nie raz rozwiewałem tu swoje wątpliwości i dziś postanowiłem się zarejestrować.

Mieszkam w Tychach. Oprócz wędkarstwa spinningowego pasjonują mnie motocykle i tym dwóm hobby poświęcam swój wolny czas.

Pozdrawiam :D

Witam,

NA imię mam Remigiusz. Mieszkam w Olsztynie.

łowię rybki od 20 lat. Od 3 lat zafascynowany sandaczem.

Jednak bez wielkich efektów.( brak dobrych łowisk w okolicach)

Na jerkbajcie od niedawna.

Ogrom wiedzy i doświadczeń opisanych na tym forum

przybliżą mnie do złapania dużego mętnookiego i poznania

nowych kolegów po kiju.

Mam taką nadzieję.

pozdrawiam

Z.H.

Witam!

Nazywam się Kamil i od dłuższego czasu czytam Wasze forum, myślę, że najwyższy czas się ujawnić.

Mam 21 lat i mieszkam w Lesznie k. Błonia. Najczęściej wędkuję nad Bzurą, czasem zdarza się, że wybiorę się nad Wisłę lub jakieś mniejsze okoliczne wody stojące. Najbardziej lubię lekki spinning (kleń, jaź, okoń). Z kilkoma osobami z tego forum miałem już okazję powędkować...

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Mam na imię Maciek i bardzo się cieszę, że dołączyłem do grona jerkbait-u.

Słyszałem o tym forum już bardzo dawno (sporo ponad rok temu), ale zawsze brakowało jakoś czasu żeby się zalogować itp. O stronie słyszałem dużo od znajomych z Polskiego Klubu Wędkarskiego w Irlandii Fishmaniak ale jakoś do dnia dzisiejszego nie było mi dane zaglądnąć.

Interesuję się wyłącznie wędkarstwem spinningowym. Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się dawno temu w Polsce,ale ze spinningiem dopiero w zeszłym roku w Irlandii gdzie poznałem wspaniałą ekipę pozytywnie zakręconych ziomali z którymi spędzam każdy dzień wolny od pracy polując na jakiegoś zębacza ilość tematów i postów na chwilę obecną mnie przeraża ale będę starał się chociaż troszkę przeczytać wzbogacając swoją wiedzę.

Pozdrawiam Melek