Maja 2 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Aha. I jeszcze jedno- nie jestem dziewczyną Prywatnie mam na imię Tomek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 A ja bardzo brzydko przeglądam forum już od dłuższego czasu i nawet się udzielałem gdzieniegdzie, a zapomniałem się przywitać. Nadrabiam więc zaległości i kłaniam w pas koleżankom i kolegom po kiju. Pozdrawiam, duce13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Witam Trochę poczytałem i bardzo się zawstydziłem poziomem jaki wnoszą na to forum userzy -myślałem ,że choć troszkę wiem-a jednak , więc pora zdjąć maskę i stać się kimś nieanonimowym -Wojtek, lat 19, urodzony w Warszawie Od kilku dobrych lat zafascynowany spinem Łowię przeważnie na warszawskiej Wiśle Pozdrawiam i do zobaczyska nad wodą,Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Kowalski Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów Jerkbait.pl Dosyc czesto odwiedzam te forum i uwazam je za najlepsze jakie do tej pory odwiedzalem Mam nadzieje ze milo bede tu spedzal czas Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam Mateuszu na jerkbait.pl i zycze obopolnego, owocnego korzystania. Jest co prawda link przeznaczony na powitanie ale mysle, ze i tak moze byc.Jest w tym sens (to taka refleksja dotyczaca juz bardziej takiego bardzo dlugo walkowanego watku). Ale widze, ze rownolegle poszly juz dzialania scalajace... <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinstar Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Witam,wędkuję od 31 lat,początek to spławik,teraz spining od dość dawna, uwielbiam majsterkować i kwestią czasu było kiedy zajmę się przerabianiem i budową wirówek , woblerów,kogutów i kombinacji tych przynęt , kręci mnie kiedy mogę zapodać drapieżnikowi coś czego jeszcze nie widział . Pozdrawiam . spinstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam wszystkich użytkowników Mam na imię Przemek. Forum przeglądam już stosunkowo długo, nie raz rozwiewałem tu swoje wątpliwości i dziś postanowiłem się zarejestrować. Mieszkam w Tychach. Oprócz wędkarstwa spinningowego pasjonują mnie motocykle i tym dwóm hobby poświęcam swój wolny czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam,NA imię mam Remigiusz. Mieszkam w Olsztynie.łowię rybki od 20 lat. Od 3 lat zafascynowany sandaczem.Jednak bez wielkich efektów.( brak dobrych łowisk w okolicach)Na jerkbajcie od niedawna.Ogrom wiedzy i doświadczeń opisanych na tym forum przybliżą mnie do złapania dużego mętnookiego i poznanianowych kolegów po kiju.Mam taką nadzieję. pozdrawiam Z.H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam! Od 2 lat przeglądam forum i wreszcie się zarejestrowałem. Prywatnie Arek na JerkBait Pilot. Jak do tej pory forum dużo mi pomogło i pomaga w dalszym ciągu... Pozdrawiam wszystkich i życzę samych okazów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witajcie na forum! Życzę?miłego korzystania z zasobów forum jak i dzielenia się?swoją wiedzą pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Powitać! Mając na uwadze dobro ogółu chciałem złożyć szacun w stronę starych i nowych wyjadaczy JERKBAITA.Pozdro dla wszystkich i życzę owocnego machania. Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos1988 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam Jestem Andrzej od niedawna korzystam z forum,jest świetne ,wiele ciekawych informacji i bardzo ciekawych wędkarzy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam!Nazywam się Kamil i od dłuższego czasu czytam Wasze forum, myślę, że najwyższy czas się ujawnić.Mam 21 lat i mieszkam w Lesznie k. Błonia. Najczęściej wędkuję nad Bzurą, czasem zdarza się, że wybiorę się nad Wisłę lub jakieś mniejsze okoliczne wody stojące. Najbardziej lubię lekki spinning (kleń, jaź, okoń). Z kilkoma osobami z tego forum miałem już okazję powędkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler-73 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam.Długo nosiłem sie z zamiarem przystąpienia do was i wreszcie jestem,moja ulubiona metoda połowu to spinol na mojej ukochanej rzece Warcie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witaj angler-73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam na imię Maciek i bardzo się cieszę, że dołączyłem do grona jerkbait-u. Słyszałem o tym forum już bardzo dawno (sporo ponad rok temu), ale zawsze brakowało jakoś czasu żeby się zalogować itp. O stronie słyszałem dużo od znajomych z Polskiego Klubu Wędkarskiego w Irlandii Fishmaniak ale jakoś do dnia dzisiejszego nie było mi dane zaglądnąć. Interesuję się wyłącznie wędkarstwem spinningowym. Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się dawno temu w Polsce,ale ze spinningiem dopiero w zeszłym roku w Irlandii gdzie poznałem wspaniałą ekipę pozytywnie zakręconych ziomali z którymi spędzam każdy dzień wolny od pracy polując na jakiegoś zębacza ilość tematów i postów na chwilę obecną mnie przeraża ale będę starał się chociaż troszkę przeczytać wzbogacając swoją wiedzę.Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzabrze Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam wszystkichMam na imię Bartek pochodzę z Zabrza. Na spining łowi od jakiś 4 lat,od tego roku tylko i wyłącznie na spining. Chciał bym w przyszłym roku spróbować swoich sił w castingu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam Kolegów, którzy dołączyli w listopadzie. @Melanzyk, bardzo przyjemny filmik widnieje w Twoim podpisie, super wyprawa! Witaj @angler-73, paru wędkarzy z Poznania tu jest, takich co łowią na Warcie też. Jak zakończenie sezonu u Ciebie? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Wszystkich miłośników ryb drapieżnych.Mam na imię Marcin.Uwielbiam polować na bolenie i pstrągi a ,że rybka lubi pływać to stosuję C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witajcie na forum. Prosimy o pisanie, dyskutowanie i wymianę doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam Wszystkich miłośników ryb drapieżnych.Mam na imię Marcin.Uwielbiam polować na bolenie i pstrągi a ,że rybka lubi pływać to stosuję C&R Witam Ciebie, bardzo się cieszę, że zaczniesz się wypowiadać na forum PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszA Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam wszystkich zazywam sie Mariusz i jestem z Wrocławia ,Łowie głownie na spinning od 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam jestem z Białej Podlaskiej zaczynam przygodę z castingiem pozdrowienia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam, nazywam się Piotrek choruje na ciężka przypadłość jaka jest spinning. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi