Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :mellow:

Pozdrawiam wszystkich,tych juz mi znanych jak i tych,których (mam nadzieje;)) dane mi bedzie poznać.

Mam nadzieje ,ze forum pozwoli mi na efektywniejsze zgłebianie tajników wedkarskich,a i ja postaram sie podzielić swoimi doswiadczeniami ze spiningowego frontu :D

pozdrawiam

Kamil

Witam wszystkich użytkowników portalu jerkbait.pl

Na forum jestem zarejestrowany od prawie roku, ale jakos umknął mojej uwadze ten temat wiec nadrabiam zaległości. Pochodzę z Wałcza gdzie od wiosny do maja uganiam sie za pstrągami po okolicznych rzeczkach, resztę roku poświęcam na szczupaki oraz ostatnio na bolenie i sandacze. Obecnie mieszkam w Poznaniu i mam za sobą pierwszy konkretny sezon na dużej rzece. Przez ostatni rok forum dostarczyło mi bardzo wielu przydatnych informacji za co z tego miejsca dziekuję wszystkim (szczególnie dodającym opisy połowu do zdjęć).

pozdrawiam

Michał

Witam wszystkich mam na imię Zbyszek wędkuje od bobasa czyli blisko trzydzieści lat. Mimo tego wcale mnie to nie znudziło wciąż szukam próbuje eksperymentuje i uczę się, miedzy innymi czytając wasze forum, a zacne to forum i wielce szacowne.Postanowiłem wiec zalegalizować swą obecność, mam nadzieje ze z czasem będę mógł pomóc młodszym kolegą i może nawet koleżanką których nad wodą widuje coraz więcej :mellow: oby ten proces postępował ,bo gdzie drogie panie znajdziecie sympatycznych przystojnych i dbających o środowisko supermenów :lol: .

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów. Z tej strony Cezary. Interesuję się wędkarstwem, wędkarstwem aha i wędkarstwem. Do tej pory próbowałem swoich sił w spiningu, lecz coraz bardziej łaskawym okiem skłaniam się ku nowej przygodzie z wędkarstwem muchowym. Łowię głównie na Wiśle i jej starorzeczach w okolicach Kozienic. W tym roku pragnę poszukać szczupłego za pomocą muchy. Pozdrawiam!!!