Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów. Na początek coś o sobie.

Właśnie mija 30 lat jak mam Kartę Wędkarską więc nie jestem początkujący

Przeszedłem większość fascynacji w wędkarstwie, sprzętem, metodami, przynętami, gatunkami a były lata gdy nad wodą byłem ok 400 razy. Jak się mieszkało nad samą rzeką to naprawdę realne.

Teraz raczej podziwiam wodę, ryby, przyrodę choć zawsze z wędką w ręku. Ale to chyba tak jest bo jak czytam wywiady z moimi mistrzami Szymańskim, Kaczówką, Hamerem to podobnie to teraz widzą.

Czas też zajmuje mi inne hobby ale to zobaczcie już w moim podpisie ;)

Chętnie się spotkam aby pogadać, zobaczyć jak łowicie. Widzę że Wrocław bardzo aktywny jest. To miło.

Pozdrawiam Fido

Witam wszystkich,

od jakiegoś czasu czytałem jb i postanowiłem się w końcu zarejestrować.Jestem z okolic Koszalina,łowie na okolicznych rzekach jakieś tam pstrążki i lipienie,w morzu do którego ma 3 km próbuje złowić trotke:)Wszystko tylko FLY FISHING :lol: Ostatnio zainteresowałem się budową wędzisk,nawet sam coś tam próbuje składać,dużo wyniosłem z wątku o rodbuildingu-dużo rzeczowych informacji.

Pozdrawiam!

Maciek

Witam wszystkich serdecznie :D

Pojawiłem się na forum nieco wcześniej, choć głównie niestety w dziale Giełda :(, dziś dopiero zobaczyłem, że jest dział Powitanie.

Cóż powiedzieć... Facet w średnim wieku, zamieszkuję północne Mazowsze. Czas wolny od zarabiania na chleb, dzielę między dwie pasje: wędkarstwo i przyroda, a w szczególności moje ukochane ptaki, min. aktywnie uczestnicząc w badaniach ornitologicznych czy działaniach ochroniarskich. Jeśli chodzi o spinning, to w takim zacnym gronie nie można mieć zbyt wiele do powiedzenia, ale za to mogę pytać, czytać czyli słuchać :D. Ale mam nadzieję, że znajdą się dziedziny, w których będę mógł podzielić się wiedzą i doświadczeniem.

A ostatnio, po studiowaniu Jerkbait, zaobserwowałem u siebie obecność nowego wirusa Monterus rodbuildingus , na razie lekki stan podgorączkowy, organizm jeszcze walczy, ale kto wie jak to się skończy :mellow:

Witam wszystkich, już kiedyś Tu bywałem. Teraz zamierzam się uczyć a potem wdrażać. Zainteresowania: spin za szczupakiem, okoniem i sandzaczem. Casting lekki i średni. Łowię głównie na Bugu. W tym roku odwiedzę Bug graniczny (wreszcie) Włodawa i wyżej.

Pozdrawiam

Witam na tym forum. Przyciągnęła mnie tu chęć pozyskania wiedzy na temat rodbuildingu. Mam takie moment, że chciałbym sobie sam budować kijki. Już zacząłem, bo w ramach wprawy wstawiam cały nowy dolnik do kija morskiego i jest to trudniejsze chyba, niż budowa od podstaw.

Kolejną moją praca będą dwa kije morskie, a kiedyś tam coś lżejszego na pstrąga.

Pytanie: Jest tu funkcja szukaj? Nie znalazłem nigdzie.

Witam nowych Użytkowników :D

@yankis - morskich patyków w galerii rodbuildingowej chyba jeszcze nie mieliśmy, więc jak skończysz to liczę na fotki i jakiś opis :D Wyszukiwarka czasowo została wyłączona, ale jest link który pozwala wyszukiwać tylnymi drzwiami he he zaraz go tu wkleje:

WYSZUKIWARKA