Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich maniaków wędkarstwa. Mam nadzieję że miło będzie spędzać czas na JERKBAIT.PL . Wędkarstwem zaraziłem się jak miałem jakieś 11-12 lat, ale jak ja to mówię człowiek głupi się rodzi i głupi umiera. Wiec mam nadzieję że liznę z stąd jakąś wiedzę którą wykorzystam w praktyce, a i ja może będę mógł pomóc. Pozdrawiam wszystkich. I połamania na rybkach.

Witam kolejnych nowych Użytkowników :D

Jarku z Włoch to chyba jeszcze nikogo tu nie mamy (być moze jestem w błędzie) więc mam nadzieję że przybliżysz Forumowiczom walory wędkarskie tego kraju, ważnego na wędkarskiej mapie Europy a u nas trochę zapomnianego :D

Pozdrawiam

Witam wszystkich.Jak zapewne wszyscy nie mągą sie doczekać rozpoczecia sezonu ,tak i ja usilnie staram sie jakos przetrwac.Wybrałem to forum bo myslę że znajdę coś dla siebie i odwrotnie. Mam nadzieję że znajdę kogoś kto zainteresuje sie moim tematem( a dokładnie budowa budowa przynęt typu woblery a bardziej slidery ).P0staram sie zdradzic pare tajemnic. Ale to powoli bo narazie zapoznaje sie z tym forum i nawet nie wiem jak zdjęcia wklejac.Ale ok bo juz zajarzyłem

Witam serdecznie wszystkich FORUMOWICZÓW. Wędkarstwem zajmuję się od ponad 40-tu lat,głównie spinning,kilka razy w roku spławiczek.Od kilku sezonów odwiedzam Jerkbait,lecz tylko jako czytelnik.Mam nadzieję,że już wkrótce podzielę się z kolegami swoim doświadczeniem,oraz oraz wkleję jakąś fotkę z wyprawy.Proszę o wyrozumiałość,bo przy kompie czuję się dużo gorzej niż nad wodą.Aha,bardzo lubię prawie każdy gatunek piwa.Pozdrawiam.

Witam serdecznie moderatorów i użytkowników szacownego Forum. Na imię mam Stefan, mieszkam w...pobliżu Zalewu Zegrzyńskiego. Wędkuję od....bardzo dawna. Pasjonuje mnie spinning, ale nie gardzę feederkiem, bacikiem czy odległościówką. Do tej pory Forum Jerkbait odwiedzałem jako gość. Mam nadzieję udzielić się na Forum...gdy będę miał coś sensownego do powiedzenia. :unsure: Pozdrawiam.

• Like 1