Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum ,mam na imię Krzysiek i mieszkam od 6 lat w Hiszpanii , wędkarstwem interesuje się od nie pamiętam kiedy ;) spiningiem od roku zarejestrowałem się tutaj jakiś czas temu gdy kolega Maynard poruszył mój problem z kijem dragona do tej pory byłem obserwatorem ale nadszedł czas wreszcie się przywitać.Cześć wszystkim :D

Kłaniam się :D Mam na imię Przemek, lubię brunetki... ups to nie to forum Innymi słowy, witam Panie i Panowie. Mam nadzieję, że przyjmiecie narybek ( w postaci mojej skromnej osoby) do wesołej,

forumowej ferajny.

Zdarza mi się złowić jedną rybę, ba, nawet dwie ryby rocznie.

Spinning to moja obsesja i mimo tego, że niejeden wobler zerwałem na zaczepie, ciągle uczę się czegoś nowego.

Witam wszystkich mam na imię Wojtek i spinninguję od 15 lat(z jedną 8letnią przerwą). Macie świetne forum z którego można się wiele dowiedzieć. Poza tym bardzo podoba mi się propagowanie idei C&R pod którą podpisuję się obiema rękami:)

Witam serdecznie,

Forum przeglądam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałem się na mały coming out. :mellow: Wędkuję od zawsze. Ewolucja poszła w kierunku spiningu ale czasem wracam do korzeni. Generalnie preferuję rzeki (małopolska, lubelszczyzna) i tam staram się uskuteczniać swoją pasję.

Do zobaczenia nad wodą! :D

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie wszystkich czytających i praktykujących wędkarzy ,ponownie ? ponieważ niewiem dlaczego znikneły posty sprzed kilku lat i niestety zerowe konto więc żeby nikt nie zarzucił ,że się nie witam .Forum uwielbiam czytać -traktuję jak Wiadomości wędkarskie :D ryby nie są moim obiektem kulinarnym ,pstrąga wolę ze sklepu -większą radość po wygranej walce z rybą sprawia darowanie życia ,wolności i powrotu do domku -oczywiście wcześniej fota z uśmiechem B) .

pozdrawiam Andrzej

Witam wszystkich. Jestem Jacek ze świętokrzyskiego. Spinninguje od kilku lat jednak od około dwóch szlifuje tę metodę. Ostatnio powróciłem znów do delikatniejszego spinningowania i odswieżyłem mojego zielonego Tango. W końcu złowiłem swojego pierwszego spinningowego klenia i wzdręgi. Moze ktoś jest chętny na wspolny wypad w świętokrzyskim na nasze rzeczki ? Na pewno mógłbym się wiele nauczyć od bardziej doświadczonych kolegów.