Wiekuisty Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To już pewnie musztarda po obiedzie, ponieważ zdążyłem już kilka postów na forum napisać, ale wydaje mi się, że nie zaszkodzi - Oficjalnie witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Łukasz i jestem początkującym spinningistą z Wołomina. Pozdrawiam,Wiekuisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ponoć lepiej późno niż wcale Witam niewitanych i życzę owocnego korzystania z forum licząc jednocześnie na aktywny udział w jego współtworzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam wszystkich na forum ,mam na imię Krzysiek i mieszkam od 6 lat w Hiszpanii , wędkarstwem interesuje się od nie pamiętam kiedy spiningiem od roku zarejestrowałem się tutaj jakiś czas temu gdy kolega Maynard poruszył mój problem z kijem dragona do tej pory byłem obserwatorem ale nadszedł czas wreszcie się przywitać.Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_Ch Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kłaniam się Mam na imię Przemek, lubię brunetki... ups to nie to forum Innymi słowy, witam Panie i Panowie. Mam nadzieję, że przyjmiecie narybek ( w postaci mojej skromnej osoby) do wesołej,forumowej ferajny.Zdarza mi się złowić jedną rybę, ba, nawet dwie ryby rocznie.Spinning to moja obsesja i mimo tego, że niejeden wobler zerwałem na zaczepie, ciągle uczę się czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam wszystkich mam na imię Wojtek i spinninguję od 15 lat(z jedną 8letnią przerwą). Macie świetne forum z którego można się wiele dowiedzieć. Poza tym bardzo podoba mi się propagowanie idei C&R pod którą podpisuję się obiema rękami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychol Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od chwil kilku czytam wasze wypowiedzi co to czasami coś podpowiedzą, a czasami pocieszą wieściami z nad wody. Pozdrawiam,Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matin Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Od dłuższego już czasu czytam jerkbait.pl no ale nadeszla chwila na rejestracje i przywitanie się, tak więc witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akraw Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3miasto Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam wszystkich nowych użytkowników oraz starych użytkowników, którzy postanowili się zarejestrować Zachęcam do wymiany doświadczeń z innymi członkami społeczności jerkbait.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Witam wszystkich spinningistów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Przepraszam dopiero znalazłem. Witam wszystkich serdecznie. Proszę o usuniecie mojego tematu http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=20271&am p;start=0& i przepraszzam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witajcie i nie ma sprawy, każdy jest ciekawy, złów i wypuść, piękna sprawa, na początek to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apacz Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam, Wędkuję od kilkunastu lat (głównie karpie). Od tego roku zachorowałem na casting. Rewelacja. Dzięki temu miejscu mam nadzieję wiele się nauczyć i nie zrazić do nowej metody. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubUrsynpw Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jakub z Wawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Siemka kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam kolegów. Spininguję od niedawna. Choroba ta dopadła mnie po 14 latach wędkowania na drgającą szczytówkę.Bartek z Opola.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastik Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam serdecznie, Forum przeglądam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałem się na mały coming out. Wędkuję od zawsze. Ewolucja poszła w kierunku spiningu ale czasem wracam do korzeni. Generalnie preferuję rzeki (małopolska, lubelszczyzna) i tam staram się uskuteczniać swoją pasję. Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam ponownie wszystkich czytających i praktykujących wędkarzy ,ponownie ? ponieważ niewiem dlaczego znikneły posty sprzed kilku lat i niestety zerowe konto więc żeby nikt nie zarzucił ,że się nie witam .Forum uwielbiam czytać -traktuję jak Wiadomości wędkarskie ryby nie są moim obiektem kulinarnym ,pstrąga wolę ze sklepu -większą radość po wygranej walce z rybą sprawia darowanie życia ,wolności i powrotu do domku -oczywiście wcześniej fota z uśmiechem .pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jakiś czas już jestem na forum, ale jeszcze się nie przywitałem. Więc naprawiam ten błąd i witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 A ja chce przekazac pozdrowienia z mojej wioski wszystkim zeglarzom (pierwszy jacht to Quo Vadis... )Chyba uznaliszcie swoja flaga P.S. Wcioraj bardzo dezciowo bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam wszystkich. Jestem Jacek ze świętokrzyskiego. Spinninguje od kilku lat jednak od około dwóch szlifuje tę metodę. Ostatnio powróciłem znów do delikatniejszego spinningowania i odswieżyłem mojego zielonego Tango. W końcu złowiłem swojego pierwszego spinningowego klenia i wzdręgi. Moze ktoś jest chętny na wspolny wypad w świętokrzyskim na nasze rzeczki ? Na pewno mógłbym się wiele nauczyć od bardziej doświadczonych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
potr4 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Witam nazywam się Piotr. Po trzech latach wracam do spiningu to nieuleczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi