JaśWędrowniczek Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Dzień dobry.Pracuję i mieszkam w Bydgoszczy, łowię nad Brdą, Wisłą oraz nad jeziorami Wielkie Cekcyńskie i Miały. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych )). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman7 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Chcialbym powitac wszystkich znajomych i nieznajomych,jeszcze nie bardzo umiem sie tu poruszac za co z gory przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Witajcie, witajcie! Zapraszam do czytania i do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam serdecnzie wszystkich kolegów . Jestem Krzysiek, wędkuje już ponad 10lat, z castingiem mam dopiero zamiar zacząć swoją przygode. Do tej pory łowiłem głównie na spinning i bata/tyczke. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet.11 Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jako że jetemświeżyChciał bym się przywitać EMA wszystkim!!!Z pozdrowieniami wędkarskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Mam na imie Michal jestem z Krakowa i witam Wszystkich Kolegów zalogowanych na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam.Chciałbym się przywitać!Jestem z okolic Krakowa. Najwięcej czasu poświęcam wszystkiemu co związane z karpiami, ale ze spinningiem też często biegam. Głównie w lecie nad Wisłą, choć nie tylko. Pozdrowienia dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucy Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam wszystkichMam na imię Piotr jestem z Zamościa, lat 3x . Połamania kija!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endryou Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam mam na imię Andrzej . Na forum od dawna- jako bierny użytkownik, zarejestrowany o wiele później. Generalnie chciał bym, serdecznie podziękować całej ekipie tworzącej portal za kawał naprawdę dobrej roboty .- jesteście dla Mnie kopalnią wiedzy, tak praktycznej jak i teoretycznej. Dzięki Wam moje wędkarstwo wzniosło się na zupełnie inny poziom .PS.Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników Forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bardzo miło, że dołączyliście. Zapraszam serdecznie. Prośba o opisywanie swoich doświadczeń, chwalenie się rybami. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam wszystkich razem i każdego z osobna.Tak jak w niku Sławek .Moje zamiłowanie to stolarstwo ,a hobby to wędkarstwo ze szczególnym naciskiem na słowo relaks,miło jest jak coś się złowi ,ale nic mi nie ujmuje radości z wędkarstwa jak wracam bez efektu, co najczęściej bywa .27 lat posiadam już prawko na wędki (jak ten czas mija ).Tak dla charakterystyki mojej persony ,białe jest białe ,czarne jest czarne ,nie znoszę pośrednich kolorów.Tyle w skrócie.Tak więc życzę Wam samych sukcesów nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czołem, Mam na imię Łukasz vel Boczek. Jerkbait'a czytuje od baardzo dawna. Masę castingowej wiedzy zdobyłem właśnie tu. Jestem miłośnikiem Vintage Castingu czyli łowienia wiekowym sprzętem na wiekowe przynęty (głównie reprodukcje własnej konstrukcji). Kręcę prawą łapą od jakiegoś roku i wiem teraz, że jest to jedyna właściwa technika . To chyba tyle tytułem wstępu. Witojcie kamraty! PozdrawiamBoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam,Dano mi Darek, jestem zalogowany od dawna ale byłem niegrzeczny i się nie przywitałem Witam wszystkich serdecznie i proszę o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregon Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam wszystkich serdecznie! Jestem Grzegorz, wędkuję ćwierć wieku. Preferuję najaktywniejsze formy naszego hobby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Sławek. Moje hobby to oczywiście wędkarstwo i fotografia której wciąź się uczę. Na j.pl juź od dawna i wciąź chętnie tutaj zaglądam i korzystam z forumowej wiedzy. Podobnie jak kolega powyźej jeszcze się nie przywitałem za co przepraszam Zatem raz jeszcze witam wszystkich i źyczę wędkarskich sukcesów oraz świetnych zdjęć!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam,zagladałem na forum od kilku lat ale nie rejestrowałem się.Nadrabiam więc zaległości...Mam na imię Wojtek,36 lat,aktualnie UK.Wedkarz praktycznie od urodzenia spinning od ok 10 lat.Głównie szczupak/okoń/klen.Pozdrawiam portalowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam wszystkich.Ostatnio zainteresowałem się budową wędzisk i tutaj znalazłem ciekawy wątek o rodbuildingu, dużo rzeczowych informacji. Już niedługo zaczynam budowę mojej pierwszej wędki blank jest już w drodze Pozdrawiam.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Super! Nie mogę się doczekać pierwszych efektów, a Friko pewnie jeszcze bardziej bo kolejny rodbuilding maniak z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serkowy013 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam wszystkich , nazywam się Daniel, mieszkam w Serocku nad Zalewem Zegrzyńskim. czytam j.pl od dawna, zarejestrowałem się już jakiś czas temu i byłem biernym czytelnikiem, a teraz dopiero stwierdziłem że czas najwyższy się przywitać. Głównie łowię tradycyjnym spiningiem (w kolekcji mam także młynek i kijek z pazurkiem) na różnego rodzaju woblerki i gumy, a zdobycze to szczupaki (rekord jak na razie 83cm) i sandacze. Czytając relacje oraz różnego rodzaju doniesienia z nad wody zapragnąłem zacząć łowić wąsacze jak na razie z marnym skutkiem, lecz nie poddaje się, czytam, dokształcam się i czekam na pierwszego wąsatego. pozdrawiam Serkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Życzę pierwszego wąsatego! Super, że dołączyłeś. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalcik Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Siemka! Mam na imię Michał, jestem z Olsztyna, ale obecnie studiuję w Gdańsku. W wolnych chwilach najchętniej lecę nad wodę; najczęściej po to żeby pojerkować Mam nadzieję, że czegoś się od Was nauczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Cześć! Witaj na forum! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Czołem użytkownicy najciekawszego forum wędkarskiego w tym bezrybnym kraju . Jestem Jaś mieszkam w Syrenim Grodzie i wracam do wędkowania po 10-letniej przerwie interesuje mnie wyłącznie lekki spinning, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 witam wszystkich i pozdrawiam z gór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi