Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imię Andrzej :D. Na forum od dawna- jako bierny użytkownik, zarejestrowany o wiele później.

Generalnie chciał bym, serdecznie podziękować całej ekipie tworzącej portal za kawał naprawdę dobrej roboty :mellow: .- jesteście dla Mnie kopalnią wiedzy, tak praktycznej jak i teoretycznej. Dzięki Wam moje wędkarstwo wzniosło się na zupełnie inny poziom B) .

PS.Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników Forum :mellow: .

Witam wszystkich razem i każdego z osobna.

Tak jak w niku Sławek .Moje zamiłowanie to stolarstwo ,a hobby to wędkarstwo ze szczególnym naciskiem na słowo relaks,miło jest jak coś się złowi ,ale nic mi nie ujmuje radości z wędkarstwa jak wracam bez efektu, co najczęściej bywa :D .27 lat posiadam już prawko na wędki (jak ten czas mija ).Tak dla charakterystyki mojej persony ,białe jest białe ,czarne jest czarne ,nie znoszę pośrednich kolorów.Tyle w skrócie.Tak więc życzę Wam samych sukcesów nad wodą.

Czołem,

Mam na imię Łukasz vel Boczek. Jerkbait'a czytuje od baardzo dawna. Masę castingowej wiedzy zdobyłem właśnie tu. Jestem miłośnikiem Vintage Castingu czyli łowienia wiekowym sprzętem na wiekowe przynęty (głównie reprodukcje własnej konstrukcji). Kręcę prawą łapą od jakiegoś roku i wiem teraz, że jest to jedyna właściwa technika :mellow:. To chyba tyle tytułem wstępu. Witojcie kamraty!

Pozdrawiam

Boczek

Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Sławek. Moje hobby to oczywiście wędkarstwo i fotografia której wciąź się uczę. Na j.pl juź od dawna i wciąź chętnie tutaj zaglądam i korzystam z forumowej wiedzy. Podobnie jak kolega powyźej jeszcze się nie przywitałem za co przepraszam Embarassed Zatem raz jeszcze witam wszystkich i źyczę wędkarskich sukcesów oraz świetnych zdjęć!!! Pozdrawiam!

Witam wszystkich , nazywam się Daniel, mieszkam w Serocku nad Zalewem Zegrzyńskim.

czytam j.pl od dawna, zarejestrowałem się już jakiś czas temu i byłem biernym czytelnikiem, a teraz dopiero stwierdziłem że czas najwyższy się przywitać.

Głównie łowię tradycyjnym spiningiem (w kolekcji mam także młynek i kijek z pazurkiem) na różnego rodzaju woblerki i gumy, a zdobycze to szczupaki (rekord jak na razie 83cm) i sandacze.

Czytając relacje oraz różnego rodzaju doniesienia z nad wody zapragnąłem zacząć łowić wąsacze jak na razie z marnym skutkiem, lecz nie poddaje się, czytam, dokształcam się i czekam na pierwszego wąsatego.

pozdrawiam

Serkowy

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...